Bebeğime temiz içerikli etkili pişik kremi ne alabilirim?

0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (2,702 puan) tarafından

Merhaba kızlar. Kızımda bubchen kullaniyordum cok memnundum ama ebebekte artık satılmıyor. Trendyol da da sahte diyenler var. Temiz içerikli ve etkili pişik kremi ne kullanıyorsunuz? Bepanthol hariç. O hemen kizartti bebeğimin poposunu

3 Cevaplar

+1 oy
(15,123 puan) tarafından

ecowell, minoris bunlar iyi

(2,702 puan) tarafından

Ecowell in pişik kremi var mı?

(15,123 puan) tarafından

evet var 

imageinşallah iyi gelir bebeğine 

(2,702 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Zaten şampuanı ve losyonunu kullanıyorum onu alıp deneyim 

-Reklam-
0 oy
(2,518 puan) tarafından

valla en mukemmel markalar bile bir ise yaramio bence en guzeli eczanelerdeki yapma pisik kremi. iki cocugada onu kullandim ben

0 oy
(789 puan) tarafından

Benim kızım çok yoğun pişik oluyordu neler denedim geçmedi pişik o kadar yoğunduki derisi yanmış gibiydi bir bayan aracıpıyla bitkisel bir krem aldım o 2 günde geçirdi

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Temiz içerikli pişik kremi seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Temiz içerikli bir pişik kremi seçerken paraben, sülfat, parfüm ve petrol türevli maddeler içermemesine dikkat etmelisiniz. Çinko oksit oranı yüksek, doğal yağlar içeren ve dermatolojik olarak test edilmiş ürünler bebek cildi için genellikle daha güvenlidir. İçerik listesinde ilk sıralarda çinko oksit, aynısefa çiçeği veya aloe vera gibi yatıştırıcı bileşenlerin bulunması etkinliği artırır.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Bebeklerde pişik kremi seçimi nasıl yapılır?
Bebeklerde pişik kremi seçimi yaparken cildin nefes almasına izin veren, koruyucu bariyer oluşturan kremler tercih edilmelidir. Bebeğinizin cildine daha önce iyi gelen bir marka ile devam etmek mantıklıdır ancak yeni bir ürüne geçerken mutlaka az bir bölgede deneme yaparak alerjik reaksiyon gösterip göstermediğini kontrol etmelisiniz.
Doğal içerikli pişik kremlerinin etkili olduğu nasıl anlaşılır?
Doğal içerikli bir pişik kreminin etkili olduğu, düzenli kullanımda kızarıklığın hızla azalması ve cildin tahriş olmasının önlenmesi ile anlaşılır. Etkili bir krem, bez bölgesinde ince bir koruyucu tabaka oluşturarak nemin ciltle temasını keser. Eğer sürdüğünüz krem kızarıklığı artırıyorsa veya 2-3 gün içinde iyileşme gözlemlemiyorsanız ürünü kullanmayı bırakmalısınız.
Bebeklerde pişik kremi ne zaman sürülmelidir?
Pişik kremi, bebeğinizin altını her değiştirdiğinizde, özellikle temizlik sonrası cildi tamamen kuruladıktan sonra ince bir tabaka halinde sürülmelidir. Kremin koruyucu özelliğini göstermesi için cildin kuru olması ve kremin her bölgeye eşit dağıtılması önemlidir. Özellikle uyku öncesi sürülen kalınca bir tabaka, uzun süre bezin altında kalan cildi korumaya yardımcı olur.
Pişik kremi seçerken markalar arası geçişte nelere dikkat edilmeli?
Markalar arası geçiş yaparken, eski ürününüzün içerik listesini yeni alacağınız ürünle karşılaştırarak benzer etken maddelere sahip olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Özellikle Bepanthol gibi belirli markalara karşı cildi tepki veren bebeklerde, yeni ürünün hipoalerjenik ve parfümsüz olması kritik bir öneme sahiptir. Küçük boyutlu ürünlerle test ederek başlamak en güvenli yöntemdir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 143 göst.
+1 oy
3 cevap 369 göst.
0 oy
5 cevap 257 göst.
+2 oy
10 cevap 586 göst.

Kategoriler

1,514,026 soru

24,691,355 cevap