5 yıldan fazla oldu surekli idrar yanmasi var bende ve ne kadar çok ılaç kullansamda geçmiyor maydanoz suyu soğan suyu hiçbiri fayda etmiyor. Surekli oluyor hergun yanmam var gerçekten hayatımı çok olumsuz etkiliyor bir yere gitmek istemiyorum biri evime gelsin istemiyorum çünkü yanma olunca duramıyorum rahatsiz oluyirum bu durumdan. Bu durumda olup atlatan varsa lutfen yardimci olsun ya çok skldım bu durumdan
Bol su iciyormusun devamlı
BBol bol su içiyorum doktor da bol bol su iç diyo ama geçmiyor hergün kesintisiz oluyor
bol su tüketimi
temiz ve kuru iç çamaşırı sık sık çamaşır değiştir ve ütüle, günlük ped kullanma
iyi bir üroloji muayenesi ol. böbrekler, idrar torbası falan çok detaylı bakılsın.
bakteri üremesi varsa onun kaynağını bulmak gerekir.
Ürolojiye gitsem bunun için bakar mi ya aklımda vardı böbrek için gitmeyi ama şuan smear testi verdim eğer birşey çıkmazsa uroloji ye giderim
idrar yolu enfeksiyonuna asıl üroloji bakar zaten. böbreklerden kanallara, idrar torbasına kadar. çünkü bazen kum dökmek da idrar yolu enfeksiyonuna sebep olabilir, bazen mesanede enfeksiyon vardır onu düzeltmek gerekir
Az su tüketimi ve üşütmek en büyük düşman birde günlük ped oda çok etkiliyor geçen yıl bende çok çektim . İyi bir muayene ve kültür testi yaptır ona göre ilaç vermeli doktorun.
Günlük ped kullanmıyorum sık sık ic çamaşırı değişirim. Kültür testi yeni yaptım sonuç1 ay sonra çıkacakmış. Ozellikle de ayaklarım birazcık da olsa üşüyünce hemen yanmam başlar iki çorap üst üste giyerim terliksiz evde dolaşmam ama yinede kurtulamıyorum
Kültür testi 1 ay mi ben geçen yıl yaptırdım 3 gün sonra çıktı . Mutlaka arastir birde gebelik falan yoksa soğan suyu iç söküyor içindeki enfeksiyonu
Nioli yağı kullandı mi benimde sürekli oluyordu onu kullandım 5-6ay kullandım hiç olmadı o kadar rahattimki sonra hamile kaldım kullanmadım tekrar başladı doğum yaptım 2ay oldu şimdi tekrar kullanicam
Siz nasıl kullanıyorsunuz birde nerden aldınız ben aktardan aldım temiz iç çamaşirina bir iki damla damlatıyordum aşırı kaşıntı yaptı
Doktora gitmedin mi canım
Geçmiş olsun zor valla birde hiç olmadık yerde yanar kaşınır nalet olasıca
Sumak çayı dene istersen vücuttaki iltahaba enfeksiyona ödem atmaya ve zayıflamaya çok etkili bir çay
Hamileyken oldu bende nioli yagi bir de kuru dut çayı kullandım gecti sukur devam etmedi. Bir de ınstagramda hastalanmayancocuk hesabına bir bakın limon suyuyla ilgili bir önerisi vardi isinize yarar belki
Nioli yağını denediniz mi? Belki o fayda eder. Bende enfeksiyon falanda vardı nioli yağını iç çamaşırınıza 1 2 damla damlatıyorsunuz zaten uçucu bir yağ. 3 gün kullanın 3 gün ara verin. Adetli iken kullanılmıyor. Enfeksiyon için kaç defa antibiyotik verdiler geçmedi bu yağ sayesinde geçti. Kızımda 3 yaşında mesela idrar koktuğu zaman ona da damlatıyorum 1 damla 2 gün kullanıyorum sonra bırakıyorum. Geçiyor çok şükür. Siz yinede doktora görünün ama bir yandan bu süreçte bu yağı bir deneyin isterseniz
1,489,476 soru
24,344,541 cevap
346,188 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın