0 oy
267 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (176 puan) tarafından

Kızlar ana yemek olarak etli kuru fasulye yapıyorum yanına pirinç pilavı yapacağım tabağın yanına koymak için tekrar tavuk ve patates kızartması yapacağım servis tabağının boş olmasını istemiyorum soğan dolması yapacağım çorba yapacağım mercimek çorbasını seviyorlar Mercimek çorbası yapacağım tatlı olarak saray sarması yapacağım salata olarak da çoban salatası yapacağım ortaya da içli köfte koyacağım soğan dolması ile beraber nasıl sizce? 

Ay vallahi kızlar Dünden beri temizlik yapıyorum Çok şükür İşlerimi bitirdim Şimdi de yemeklerime girdim yemeklerimi bitireyim şöyle güzel bir kahve yapıp oturmak istiyorum siz ne yapıyorsunuz? 💕

6 Cevaplar

0 oy
önce (659 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kuru fasülye ile pilavın yanına patates kızartması yakışır mı bilemedim bence olmaz onun dışında menü gayet güzel

önce (176 puan) tarafından

Işte tavuk olmayan masayı masa olarak görmüyorlarmış. Ben de senin gibi düşündüm aslında ama çünkü hem tavuk patates ana yemek olarak geçiyor hem de etli kuru fasulye ana yemek olarak geçiyor yani sofra 2 tane ana yemek koymuş olacağım aslında ama işte tavuk olmayınca masayı masa olarak görmüyorlarmış beyefendiler. 

😐 beyfendiler tavuk olmayınca masayı masa olarak görmüyorlar mı . Allümme sabirin… canlı tavuğu koy baş köşe sandalyeye o zaman . Şu erkelerin her şeyi kendileri için sanmaları ne garip ya . Misafirlik bu sipariş üzerine çalışmıyor. evde eşleri onlara tavuklu yemekler yapsın .

😂😂 haklısın yemin ederim ama işte bişey diyemiyorum mecbur yapıyom misafir yâni sonuçta 😅

Menü gayet dolu dolu hem göze hitap ediyor hem mideye eline koluna emeğine sağlık o zaman😅

Teşekkür ederim😘💕

önce (15,854 puan) tarafından

Tavuklu hunkar begendi daha mi iyi olur sanki ya da besamel soslu graten tarzi bir tavuk

Ya aslında tavuk yapmak bile istemiyorum ama o kadar böyle tuhaf tüpler ki masada tavuk olmayınca masayı masa olarak görmüyorlarmış Sonuçta ben zaten etli kuru fasulye yapıyorum ana yemeği meddi kuru fasulye tavuk yaptığım zaman Aslında Tavuk da menüye giriyor yapmak istemiyorum ama bugünlük yapayım dedim Hani o yüzden çok da uğraşmayacağım sadece kızartmak istiyorum Çok bile bunlara

-Reklam-
+1 oy
önce (913 puan) tarafından

Bende böyle yapıyorum iki ana yemek yapmis oluyoruz aslında ;) Ama akillandim artık tek ana yemek pilav salata ve ortaya mezeleri cogaltiyorum 😊

Bugünlük 2 olsun bakalım 😅

0 oy
önce (90 puan) tarafından

Ortaya bir de yoğurtlu bir şey mi olsa acaba dedim

Kızımı almaya okula geldim. Bugün yemek derdim yok. Eve dönüp çocukları doyurunca ders çalışmak istiyorum bende🥰🥰

Oh mis gibi yemin ederim Keşke benim de yemek yapma derdim olmasa Bir de hasta olacağım herhalde ağrılarım da var bilemedim yine hamile Kalamadım herhalde😂😂😂

Salata yerine cacık mı yapsam

önce (90 puan) tarafından

Hem salata hem cacık da olabilir.

Hayırlısı olsun.

0 oy
önce (772 puan) tarafından

Bence menü güzel ellerine sağlık 

Teşekkür ederim 💕

önce (772 puan) tarafından

Rica ederim canım🥰 içli köfte çok severim buarada

0 oy
önce (2,360 puan) tarafından

Fazla bıle canm daha ne yaoacan herseyı düşünmüşsün gayet yeterlı

Teşekkür ederim 💕

0 oy
önce (409 puan) tarafından

Patates ve tavuğu fırına at canım kızartması degıl 

Bizde hem et hem tavuk genelde yaparız sadece kuru fasulye servis edilmez bkzde

Bir erzurumlu olarak biz de misafire kuru fasülye tabii ki yapılır ispir kuru fasulyesi meşhurdur biliyorsunuz😅 tabi kilosu en son 400 lira olunca bırak misafiri biz bile eskisi gibi alamıyoruz 

önce (6,082 puan) tarafından

İspir yok bizim burda Konya'da. Varsada nerde satılıyor bilmem 

Konya'dada ekiliyor fasulye ama minik mink ayda 2 kere felan yaparım . 

önce (25 puan) tarafından

@Mys-2boys2girls o şeker fasulye kuzu aşırı lezzetli olur bide basrakavak fasulyesi var o ispire benziyor iri iri oda aşırı lezzetli olur 

önce (6,082 puan) tarafından

Evet şeker fasulye die geçiyor bize Çumradan geliyor kayınpeder alır genelde 

Başarakavak fasulye sini görmedim hiç 

önce (25 puan) tarafından

Oyy cumranin fasulyesi de lezetli sen bide Derbent fasulyesi ye bacım dudukluye falan gerek yok hiç tencerede yarım saat demeden pişiyor 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 584 göst.
23 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aniskomhakli (1,232 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 506 göst.
17 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 222 göst.
+1 oy
2 cevap 99 göst.

Kategoriler

1,489,477 soru

24,344,564 cevap

346,194 kullanıcı

...