Kızlar ana yemek olarak etli kuru fasulye yapıyorum yanına pirinç pilavı yapacağım tabağın yanına koymak için tekrar tavuk ve patates kızartması yapacağım servis tabağının boş olmasını istemiyorum soğan dolması yapacağım çorba yapacağım mercimek çorbasını seviyorlar Mercimek çorbası yapacağım tatlı olarak saray sarması yapacağım salata olarak da çoban salatası yapacağım ortaya da içli köfte koyacağım soğan dolması ile beraber nasıl sizce?
Ay vallahi kızlar Dünden beri temizlik yapıyorum Çok şükür İşlerimi bitirdim Şimdi de yemeklerime girdim yemeklerimi bitireyim şöyle güzel bir kahve yapıp oturmak istiyorum siz ne yapıyorsunuz? 💕
Kuru fasülye ile pilavın yanına patates kızartması yakışır mı bilemedim bence olmaz onun dışında menü gayet güzel
Işte tavuk olmayan masayı masa olarak görmüyorlarmış. Ben de senin gibi düşündüm aslında ama çünkü hem tavuk patates ana yemek olarak geçiyor hem de etli kuru fasulye ana yemek olarak geçiyor yani sofra 2 tane ana yemek koymuş olacağım aslında ama işte tavuk olmayınca masayı masa olarak görmüyorlarmış beyefendiler.
😐 beyfendiler tavuk olmayınca masayı masa olarak görmüyorlar mı . Allümme sabirin… canlı tavuğu koy baş köşe sandalyeye o zaman . Şu erkelerin her şeyi kendileri için sanmaları ne garip ya . Misafirlik bu sipariş üzerine çalışmıyor. evde eşleri onlara tavuklu yemekler yapsın .
😂😂 haklısın yemin ederim ama işte bişey diyemiyorum mecbur yapıyom misafir yâni sonuçta 😅
Menü gayet dolu dolu hem göze hitap ediyor hem mideye eline koluna emeğine sağlık o zaman😅
Teşekkür ederim😘💕
Tavuklu hunkar begendi daha mi iyi olur sanki ya da besamel soslu graten tarzi bir tavuk
Ya aslında tavuk yapmak bile istemiyorum ama o kadar böyle tuhaf tüpler ki masada tavuk olmayınca masayı masa olarak görmüyorlarmış Sonuçta ben zaten etli kuru fasulye yapıyorum ana yemeği meddi kuru fasulye tavuk yaptığım zaman Aslında Tavuk da menüye giriyor yapmak istemiyorum ama bugünlük yapayım dedim Hani o yüzden çok da uğraşmayacağım sadece kızartmak istiyorum Çok bile bunlara
Bende böyle yapıyorum iki ana yemek yapmis oluyoruz aslında ;) Ama akillandim artık tek ana yemek pilav salata ve ortaya mezeleri cogaltiyorum 😊
Bugünlük 2 olsun bakalım 😅
Ortaya bir de yoğurtlu bir şey mi olsa acaba dedim
Kızımı almaya okula geldim. Bugün yemek derdim yok. Eve dönüp çocukları doyurunca ders çalışmak istiyorum bende🥰🥰
Oh mis gibi yemin ederim Keşke benim de yemek yapma derdim olmasa Bir de hasta olacağım herhalde ağrılarım da var bilemedim yine hamile Kalamadım herhalde😂😂😂
Salata yerine cacık mı yapsam
Hem salata hem cacık da olabilir.
Hayırlısı olsun.
Bence menü güzel ellerine sağlık
Teşekkür ederim 💕
Rica ederim canım🥰 içli köfte çok severim buarada
Fazla bıle canm daha ne yaoacan herseyı düşünmüşsün gayet yeterlı
Patates ve tavuğu fırına at canım kızartması degıl
Bizde hem et hem tavuk genelde yaparız sadece kuru fasulye servis edilmez bkzde
Bir erzurumlu olarak biz de misafire kuru fasülye tabii ki yapılır ispir kuru fasulyesi meşhurdur biliyorsunuz😅 tabi kilosu en son 400 lira olunca bırak misafiri biz bile eskisi gibi alamıyoruz
İspir yok bizim burda Konya'da. Varsada nerde satılıyor bilmem
Konya'dada ekiliyor fasulye ama minik mink ayda 2 kere felan yaparım .
@Mys-2boys2girls o şeker fasulye kuzu aşırı lezzetli olur bide basrakavak fasulyesi var o ispire benziyor iri iri oda aşırı lezzetli olur
Evet şeker fasulye die geçiyor bize Çumradan geliyor kayınpeder alır genelde
Başarakavak fasulye sini görmedim hiç
Oyy cumranin fasulyesi de lezetli sen bide Derbent fasulyesi ye bacım dudukluye falan gerek yok hiç tencerede yarım saat demeden pişiyor
1,489,629 soru
24,346,677 cevap
346,270 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın