0 oy
275 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,208 puan) tarafından

Bilenler yazsın Allah aşkına hep alttan almak mı her istediğine eyvallah demek mi hadi bunları yaptın 3 ay sonra başka birşeyi bahane etmez mi. Ben bilmiyorum mutlu huzurlu yaşamak varken ne bu şımarıklık. 3 yaşında kızım var eskisi gibi evi toplu görmek istiyor ama olamıyor maalesef topluyorum arkamı dön yine aynı. Beceremedim evlilik olayını hem çocuk hem evlilik ağır geldi bu kadar zor olmamalı çocuklu bir evin toplu olamayacağını anlamak. Siz nasıl yapıyorsunuz kardeşlerim akıl verin.... 

11 Cevaplar

+9 oy
önce (6,085 puan) tarafından

Birgün bırakıp gitceksin çocuğunu babasına.

arkadaşlarınla gezmeye ama sabah çıkıp akşam dönücen.

Akşam eve gelince ne bu evin hali insan bir toplardı dicen

-Reklam-
0 oy
önce (164,011 puan) tarafından

anlayis yoksa mutluluk olmaz evi toplu gormek isteyen evini toplar cocugun buyumus yapma etme dagotma diyeceksin 3 yas gayette anlar bende oturma odasinda oyuncak vs gormeye dayanamiyorum cocuga belli bi alan verilmeli dagittigi yeri toplamali

0 oy
önce (2,357 puan) tarafından

Erkek de yumuşak başlı anlayışlı olacak kadında aynı şekilde,tek taraflı olmazz

0 oy
önce (23 puan) tarafından

Bende öyleyim yine aynı ev akşama doğru topluyorum bende artık kizimada kızamıyorum bebek o yani anlamıyor bişey deme konuşup dursun

önce (3,504 puan) tarafından

Şuan pert vaziyetteyim ama biri gelse ev yine dağınık gözüküyor ancak sildim sipurdum valla 4 4 lik olamıyor insan çok rahatsız ise kendi toplasin .eşin gelmeden üstün körü topla zaten  erkek detaylı anlamaz temizlikten sen söyle bir topla üstün körü birde mesala benim eşim güzel yemeğe dayanamaz güzel bir sofra adamı pamuk gibi ediyor her erkeğin bir zayıf noktası vardır karektersiz değilse o zayıf noktayı doldurdum mu sorun olmuyor çokta takma yani

önce (267 puan) tarafından

Temizliğe rağmen dağınık duran evde fazla eşya vardır dolap az geliyordur depolama alanı yoktur dekorasyonun renkleri fazla karmaşiktir

0 oy
önce (399 puan) tarafından

Evin işi hiç birzaman bitmez o ayrı mesele ama dağınıklık ve pislik ayrı şeydir daginiksa eşin de yardım etsin sen 1 çocukla eyvah diyorsun ben 4 çocukla nasıl yapıyorum sen bir düşün bacım ev işini ama şükür evim temiz olur ufak tefek dağınıklık ta eşim kendi toparlar 

Alttan almaya gelince hep birisinden beklemek olmaz iki tarafta anlayışlı olması lazım 

0 oy
önce (1,627 puan) tarafından

İki tarafında geçinmeye gönlü varsa mutlu huzurlu olunur yoksa tek tarafla olacak iş değil. Eşiniz biraz sizi düşünse zaten size yardımcı olur kendisi de toparlar laf edeceğine. Suç sizde değil yani geçinmeye gönlü olmayan kocanız. 3,5 yaşında oğlum evimiz dubleks altta salon mutfak var yukarda oturma odası ve yatak odaları, salona oyuncak indirmek ve benim yatakmodama oyuncak sokmak yasak diye bir kural koyduk , ama üst katta özgür odasını oturma odasını gönlünce dağıtıyor sizde böyle yapabilirsiniz sonra topluyor tabi her zaman olmasada , en azından bir odanız toplu kalır 

0 oy
önce (757 puan) tarafından

Benım iki tane var her daka topluyorum dağınıkta olsa esım bir sey demez ama oğlum tekken evim aşırı derli toplu temizdi canım oglum asla dagıtmaz etmezdi ama. Ama kızım icinden geciyo evin

0 oy
önce (192 puan) tarafından

Gündüz çocukla ilgilrneceksin akşam işten gelince çocuğa bak ilgilen ve gide bilecek bir oyun alanları filan varsa oraya gönder ben temizlik yapicam diyeceksin 1-2 gün zor bakar bırak işi çocuğa bak der

0 oy
önce (8,267 puan) tarafından

geçinmeye gönlü olan insanla mutlu huzurlu bir ömrün olur. karışıklı anlayış gerek, bir kişinin alttan almasıyla olmaz, yürümez o gemi. 

0 oy
önce (453 puan) tarafından

Bırak çocuğu mahsustan hastaneye gitmem gerek regl oldum çok kanamam var diyerekyen onu endiseye sok sonra ilk önce acile git mahsustan ağrım sizim var de ilaç yazıp gönderirler sende ciktiktan sonra bol bol gez eve gelince de öldum bittim kanamam durmuyor diye feryat et çocuğa kendisi baksın 😁ne bu evin hali birde bana diyordun hayırdır yapamadın mi diye kalk evi soylene söylene topla 😁ben yaptım bunu 😁🤣

önce (1,208 puan) tarafından

Bende yapıcam dur bakalım ne halt yicek

önce (453 puan) tarafından

Yap canım hastayim de acile git eğer seni götüreyim derse birak götürsün midem bulanıyor kusuyorm üşüyorum hiç bir şey yiyemiyorum dersin serum takarlar o serum zarar vermez sana ben öyle yapardım özellikle kavga ettiğimiz gecenin sabahında yapardım vicdanen olarak kötü hissetsin diye😁

0 oy
önce (267 puan) tarafından

Evin dağınığından ona neymiş ki anlamadım bacım bir çocukla hiçkimse iş yapamayacak raddeye gelmez  çocuğa disiplin ver dağııttığı yerleri kilitle bağla  erken kalk işini hallet misal .

Ayrıca uzun evlilik malesef karşılıklı bunu tek yapamaz kişi  karşılıklı birlikteliğin devamını kafaya koyduğun zaman yalnızca ölüm ayırır.

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,045 göst.
8 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket0606 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,408 göst.
3 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde ..Hilal.. (3,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,403 göst.
20 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.
31 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,633 soru

24,346,735 cevap

346,277 kullanıcı

...