+4 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından

Merhaba sevgili anneler biliyorum ki Mahir artık sizinde bir parçanız oldu Gelen her bir haber benim olduğu kadar sizleride mutlu ediyor O yüzden öğrendiğim en ufak bilgiyi bile size aktarmaya çalışıyorum 

Şükür bu gün oksijen tüpü ve entübasyon için takılan cihaz çıktı Sadece burundan oksijen veriliyor Bir kaç güne inşallah oda çıkacak Daha sonra 3.basamakta olan bebeğim 2.basamağa inecek Daha sonra emzirme alışma derken 1 haftayı bulacak dedi doktor Sonrasında bebeğim evine ailesine kavuşacak Allah tekrar tekrar hepinizden razı olsun şimdilik sağlıkla kalın 🌸❤️

8 Cevaplar

0 oy
(298 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ne güzel bir haber gözünüz aydın Rabbim evladınıza şifa versin inşallah🤲🏻 Siz de bizim Ahmet mirzaıza dua edebilir misiniz O da şu anda Ankara’da yoğun bakımda uyutuluyor daha altı aylık kalp yetmezliği diyorlar ama kesin sonuç bize daha demediler biz de bir umutla haber bekliyoruz Rabbim sizin evladnıza da bizim evladımıza da hasta olan bütün insanlara yardım etsin şifa versin inşallah😭🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

(102 puan) tarafından

İnanın o yoğun bakım kapısına her gittiğimde geceleri her süt sağmaya uyandığımda tüm bebeklere umutla bekleyen tüm hasta yakınlarına dua ediyorum Rabbim kimseye yaşatmasın o çaresizliği sizin yavrunuza da en kısa zamanda sağlık sıhhat versin Bebeğini doğumdan sonra alıp getirip sağlıkla büyütmek ne büyük nimet miş yarabbim diyorum Allah kimseyi o yoğun bakımı kapısına düşürmesin İnşallah 

(298 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah eltimin oglu yavrucak😭🤲🏻

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bak gördün mü çok şükür bugünü gorucez demiştik Allah büyüktür daha da iyi olacak ♥️

(102 puan) tarafından

Amin çok teşekkür ederim hepiniz çok destek oldunuz Allah razı olsun 

0 oy
(10,715 puan) tarafından

ne güzel haber bu😍 en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah 

(102 puan) tarafından

Amin çok sağolun 

0 oy
(4,287 puan) tarafından

Çok sevindim canım.gör bak bundan sonra daha güzel toparlayacak.benimde erkek kardeşim doğduktan 1 gün sonra bağırsak ameliyatına alındı çok zor bi süreçti.40 gün hastanede yattı.doktor ameliyata alınacağı zaman kendinizi herşeye hazırlayın demişti.

6 kızdan sonra 1 oğlumuz olmuştu o kadar dua eden oldu ki atlattı çok şükür şimdi 6 yaşında.

(102 puan) tarafından

İnşallah çok teşekkür ederim Allah bütün dua bekleyen hastalar şifa versin 

0 oy
(2,027 puan) tarafından

Çok şükür gözün aydın Rabbim çok daha güzel günler göstersin 

0 oy
(12,490 puan) tarafından

Bugün aklımdan geçti biliyo musun çıktı mı acaba diye nick okuma alışkanlığım yok girip bakamadım ...

Coook şükür iyileşiyor minik savaşçı çok güçlü minik bedenleri ❤️

0 oy
(2,297 puan) tarafından

Çok şükür canım çok sevindim Gözünüz aydın Allah büyük 🤲🤲🤲

0 oy
(2,022 puan) tarafından

Peygamber efendimiz bile evladiyla imtihan olmuş evet zor ama Allah'a şükür et sahada iyi olur inşallah bebeğimle resimli post bekliyorum senden 🤗

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 441 göst.
13 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkk4 (102 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 427 göst.
8 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkk4 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 540 göst.
7 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkk4 (102 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 342 göst.