Kızım gece kaşınarak uyandı sinektir dedim ama durmayınca ısıgı actım ve bı bacagı boyleydı resim koyacagım sonra koluna baktım orasıda kasınıyordu sadece tek bi kolu komple boyleydı baska yerlerını kontrol ettım dıger bacagında kalcasında cıkmıstı neden olabılır bu ıkı oldu boyle olması ilkini bilmiyordum yazındı annemdeydım sinek yapmıstır dıyıp fazla ustune durmadım ama dun gece olunca acaba bırseye alerjisi mi var dedim her gün yedıgı yogurtu yedı makarna ve bişi yedi yattı baskada bırsey yemedı eve gelır gelmez yedırıp yatırdım bocek desem yatagını sırkeledım yatmadan yorganı yün değil üstü sıcak desem o kadar kalında degıldı ben nr yapayım şimdi fikir verin gece mahvoldu kasıntıdan aglayıp durdu kızarıklarda büyüyordu internete baktım duş yada nemlendırıcı surun dıyordu hava soguk hasta olur dıye aldırmadım gece saat 3 tü
Bu ne alerjesi veya nedir bilmem ama isterseniz bir acile götürün
Gidicem ya yine çıktı
Bence de götürün riske atmaya gerek yok belki içten gelen bir hastalıktan kaynaklıdır Allah korusun
İç ateş olabılır mı hafıf atesi var çünkü
Bacım kızamık olmasın bu cocuk
Aşısı var ama bilemedim ya olabilir mı ki
Bir cildiye doktoruna götür sen benimde bu küçüğümde vücudunda özellikle eller, kollar, ayaklarda böyle su topluyor sivilce sivilce oluyor 1 ay önce 2 devlet hastanesi gezdik biri el ayak hastalığı dedi diğeri uyuzz dedi sonra başka doktora götürdüm oda **** dedi. İlaçlar aldık krem sürdük fayda göremedik özel hastaneye götürdüm ileri derece egzama dedi uyuza 1 hafta sonra bakıcam ilk yaraları geçsin dedi kremler kullandık ne zaman bıraktık tekrar başladı.. vallahi çok yoruldum tükendim
Bunda su toplamıyor olur ya sınek ısırıgı aynı onun gıbı kasıdıkca cogalıyor randevu alsam şu muammeleyı gorucem dıye gıdesımde gelmıyor baslarından savıyorlar
Kızımda da iki defa oldu ama neyden oldu bilmiyorum acile gittik iğne yapıldı geçti hemen alerji dedi doktor şimdi de kardesimde var defalarca hastane gitti nedeni bulunamadi ilaç kullanıyor ilaç bitince hemen tekrarlıyor
Yani anlamadıgım normal hergun yedıgı sey alerji yapması sacma bilmiyorum iç ateştendır dedım ama bilmiyorum hastane gidicem
Doktor da kardeşime stresten olabilir diyip psikologa yönlendirmiş
Bakalım bıze ne dıyecek
Aynısından oğlumda birden çıktı. Üstelik seyahatteydik. İki farklı hastanede ilgilendiler. Alerji dendi bize. Normalde hep yer fıstık. İlk defa böyle oldu. Serumlar verildi ve bir kaç saate geçti
Bizede iğne yaptılr bi poşet dolusu ilaç verip gonderdıler ;/
Aıcaktan olmuştur dedi ev aıcak degıl atesı var dıye ustu inceydı evde sıcak degıldı ben kazak gıymeme ragmen usuyordum anlamadım gıttı
Acil doktoruysa çok güvenme. Bizim ilk gittiğimiz de acildi. Baktık olmadı,hemen bölgedeki başta hastaneye gittik. Çocuk iyileşti çıktık şükür.
Benim oğlumdada öyle oldu götürmediğimiz yer kalmadı hatta bir ara antibiyotikten falan sandı doktor paketli yağlı aburcubur herhangi bir ilaç ne içerse çıkıyordu bizde alerset veriyorduk bayada çık adı çok şükür ürtiker olabilir kaşınıyorsa alerset verin
Doktora goturdum bi ton ilaç verdi eve geldık sıcaktan olmuş dedi ev sıcak degıl ateşi var diye ustu ince petekler dusukte nasıl sıcaktan olur dedım oluyor dedı ilac verip gonderdiler antibiyotik yazdı tekrar ederse baska yere goturcem
1,490,135 soru
24,353,788 cevap
346,623 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın