+4 oy
737 göst.
Diğer kategorisinde (3,460 puan) tarafından

Kızlar herkesin vardır bir hayali 🫠🫠 bende bu aralar  çok istiyorum Rabb'im hayırlısıyla nasip etsin inşallah normalde para harcamayı çok çok  seven ben🤭😂artık elime para geçer geçmez gram çeyrek Euro falan alıyorum inşallah bu yılın sonunda yani 2027 ye bir arabam olmuş şeklide girerim🤲🥹✨

O zamana kadar çocuklar da büyümüş olur çok yükseklerde gözüm yok 

imagebir tane bundanim olsa yeter 🤭🤭🥲😂

Sizin hayalleriniz var mı nedir..

19 Cevaplar

+3 oy
(9,553 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

hani manifestlemek diyorlar ya şimdilerde, bu tam olarak o ve inşallah kavuşursun bu hayaline ve kazasız belasız kullanırsın. o zaman da bu postu hatırlarsın

(3,460 puan) tarafından

İnşallah inşallah canım 🩷

-Reklam-
+3 oy
(6,352 puan) tarafından

Bir zamanlar kuzenim demisti abla inşallah sende alirsin nerde ya ben alamam demiştim ve aldim simdi eşimle ikimiz sıfır çıkardık hedefinde varsa rabbim nasip ediyor allah gönlünüze göre versin

(3,460 puan) tarafından

Ayy çok sevindim inşallah ♥️ 🥹 

(6,352 puan) tarafından

Merak etme olur niyetine girince hersey yoluna giriyor yeterki sen çalış para kazan

+3 oy
(36,025 puan) tarafından

Ruh ve beden sağlığımi yitirmeden çocukları buyutebilmek 🥴😐 tek dileğim budur Rabbim den 😁😁

(3,765 puan) tarafından

Kız  @NuReLLa -_- maraş ın havasından mı suyundan mı benimkiler de uyumuyor 😄 dün gece 11 i geçiyordu kızı uyutmayı başardığımda 😄

(36,025 puan) tarafından

Maraşta değilim ki aşko 🤣 🤣 İstanbul havası çarptı bizimkileri 🤣🤣

(3,765 puan) tarafından

Hee hala istanbul da mısın ohhh sefan olsun 😁 darısı bana olsun 😍😍oğlum birinci sınıf olduğu için kafama göre gidemiyorum tatili bekliyorum 🙃 ay ama o gerçek biliyor musun ne zaman İstanbul'a gitsem benim çocuklar hasta oluyor uçaktan mı hava değişimi mi bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ sahi kaynananlar öğrendi mi İstanbul da olduğunu

(36,025 puan) tarafından

Öğrendi öğrendi kocamdan 😁

(3,765 puan) tarafından

İyi bari 😄 

+2 oy
(8,100 puan) tarafından

Rabbim nasip etsin inşallah benimde çok hayallerim var ama önce sağlik istiyorum babam rahatsız inşallah herşey çok güzel olur

(3,460 puan) tarafından
+1

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah ♥️ 

En önemlisi sağlık tabiii

+2 oy
(1,400 puan) tarafından

Tek hayalim sağlıklı olmak şimdilik eşim ve kızımla uzun bir hayatım olsun yeter 

(3,460 puan) tarafından

Herşeyin başı tabiki o 

Amin

+2 oy
(26,820 puan) tarafından

Araba değilde benim ehliyet hayalim çok iyi araba kullanmak istiyorum inşallah başarırım 

(6,167 puan) tarafından

Aynen ben de çok da fırsatım oldu almak için ama hiç hevesim olmadı. Şimdi çocuk olunca arabasız olmuyor. Manuel vites var biz de ama ben denedim debriyaj vites sürekli uğraşmak istemedim o yüzden otomatiğe yazıldım. Zorlamaya gerek yok. Ne gerek var ki hem Manuel hem otomatik kullanmaya . Tek otomatik kullanayım yeter.

(26,820 puan) tarafından

Kaç yaşındasın merak ettim :) inşallah çok güzel kullanırız ve başarılı oluruz 

(6,167 puan) tarafından

Ben 40 yaşındayım. Ama benim güven tavan. İnşallah tek seferde alırız.

(26,820 puan) tarafından

İnşallah canım yorumlarını beğenerek takip ettiğim birisin :) 

(6,167 puan) tarafından
+1

Sağol canım. Sınavdan sonra mutlaka yaz merak ederim 

+2 oy
(12,431 puan) tarafından

Rabbim gönlüne göre versin inşallah ♥️ 

Bende istiyorum şoyle bir suv yada cross yüksek bir araba kendi kullanilcegim otomatik olandan çocuklar buyuse ise girip çalışsam diye can atıyorum 

+2 oy
(11,283 puan) tarafından

Tam bu saatler kızımla kocam uyumuş mutfağı püripak yapmış o mis koku eşliğinde mutfak masama tünemiş davlumbaz ışığında huzurla kahvemi içiyorum çok amin Rabbim çok gören amin yazsın duasına eklesşn beni 💐

(3,460 puan) tarafından

Amin canım da Rutin nimettir zaten çok şükür Rabbime tam olarak ne için dua istiyorsun anlamadım

(11,283 puan) tarafından

Bu yazdığımı evimde yaşayabilmek için canım şuan konteynerdeyim Allah nasip ederse 4 5 aya evimize geçicez 

(3,460 puan) tarafından

Ay 😔

İnşallah Rabbim hayırlısıyla en en güzel evleri nasip etsin size🩷

Depremzede misiniz hangi şehirdesin 

(11,283 puan) tarafından

Amin inşallah evet öyleyim hataydayım 

+2 oy
(2,461 puan) tarafından

Araba görmek istemiyorum, hep masraf çıkarıyor birde masrafı 1-2bin degil olunca 20bin- 30bin masraf açıyor, bugun arabayı servise bıraktık geldik bakalım napcaz , araba almak demek cocuk gibi bişey hep ihtyacları oluyor masrafları oluyor unutmamak lazım, Allah gonlunuze gore versn 

(3,460 puan) tarafından

Yüksek arabalarda sürekli arıza sorunu olmuyor bence canım 

Ama masraf konusunda haklısın 

(2,461 puan) tarafından
+1

Bilmiyorum ya her araba bana masraf çıkarıyor gibi geliyor , inşallah sen oyle şeyler yaşamazsn Allah gonlune gore versn kazasız belasızz

+2 oy
tarafından

Hayırlısıyla alır, kazasız belasız kullanırsın inşallah 🤍

Ben de arabaları çok severim. Eminevim'e başvurdum Haziran ayında arabamı değiştireceğim inşallah. 

Hayalim DUS sınavını kazanmak, onun dışında rutin nimettir diyip her halime şükrediyorum. 

(3,460 puan) tarafından

Amin canım Eminevim der otomatik araba için biraz fazla geldi bize taksidicesarert edemedik

tarafından

Ben 1 milyona girdim. 22 ay taksitle

Siz ne kadar için başvurdunuz? 

(3,460 puan) tarafından

Ortalama beğendiğiniz araç için bir sene arayla aylık 25-30 bin lira çıkar denildi 

+1 oy
(2,590 puan) tarafından

Gökdelen dolusu para çok para daha çok para💸💰💸💰

(3,460 puan) tarafından

Amin😂

+1 oy
(1,238 puan) tarafından

Eşimle aramız limoni. Biran önce barışalım.... 

(3,460 puan) tarafından

🥲amin o zaten olmazsa olmaz her evde tartışmalar tuzu biberi 

+1 oy
(807 puan) tarafından

Aminn inşallah bende çok isterim kendimin bitane olsun. Şöyle kostak bisey. Ama zaten evden çalışıyorum dışarı çıkmıyorum ayriyeten araba lazim degil bana :'(

(3,460 puan) tarafından

Kız öyle düşünme araba sadece iş için mi kullanılan bir şey inşallah istediğini alırsın gezersin bol bol 🩷

(807 puan) tarafından

Yaani işte tabiiki gezerim tozarim yavrularımı yanima alipta. Ama iste insam masrafını düşünüyor. Bunun sigortasi car bakımı car yakıtı var. Ben sirf arada bir binip gezcem diye fazla lüks kaçıyor:'D

+1 oy
(1,982 puan) tarafından

Evimiz olsun önce sağlık tabi sonra en son araba Amin 🥺🤲🤲

(3,460 puan) tarafından
+1

İnşallah canım en güzelinden bir ev nasip olsun hayırlısıyla 

(1,982 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 🤲🤲

+1 oy
(267 puan) tarafından

Bizimde çok güzel bir arabamız vardı ev için sattık şuan baya eski arabamız var inşallah 2026 yılı sizede bizede istediğimiz arabayı verir ❤

(3,460 puan) tarafından

İnşallah cnm kazasız belasız  🩷

+1 oy
tarafından

Çocuğumu büyütmek ve çiftçilik isini ilerletmek istiyorum 😄😄😄 . Ev araba var zaten öyle bir hayalim yok. Ama bir işe kalkistik o yonde başarılı olmak istiyorum 🥳🥳🥳🤠🤠🤠🤠

(3,460 puan) tarafından

İnşallah canım Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasin

tarafından

Amin inşallah cnm 

+1 oy
tarafından

Esim sıfır skoda süperb  istiyor ben 

I20 bakalım önce esime sonra bana nasip olsn

(3,460 puan) tarafından

Benim eşim doblocu😂onun var zaten inşallah bana da kısmet olur 

+1 oy
(19,155 puan) tarafından

Bız de araba var da ehliyet yok. Benim de hayalim ehliyet almak

(3,460 puan) tarafından

Ehliyet kolay kız araba zor özellikle otomatik ehliyet çok basit 

(19,155 puan) tarafından

Otomatik ehliyet kolay ama bildiğim kadarıyla otomatik ehliyeti manuel arabada kullanamiyorsun. 

0 oy
(271 puan) tarafından

İnşaAllah olur Allah gönlüne göre versin, sürmeyi biliyor musun ehliyetin vardır di mi

(3,460 puan) tarafından

Sürmeyi biliyorum ama ehliyetim yok ama aynı anda alıp aktif sürücü olmak istiyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,496,373 soru

24,444,208 cevap

353,528 kullanıcı

...