18 yaşındayım daha öncesinde de pıhtılaşmis şekilde geliyordu ama ufak parçalar halinde ve az geliyordu bu sefer fazla gelmeye başladı ve büyuk avcumun içi boyunda diyebilirim ben mi abartmıyorum normal bı şey mi
Kız düşük falan mı yapiyon evli misin yaşın 18 mis kafam karıştı yanlışlıkla mi açtın uygulamayı burası genelde hamilelik platformu
Evlilikle bir ilgisi yok bekarlarda da olabilen normal bir durum eşlik eden anormal başka bulgular yoksa tabi
Onu biliyorum zaten yaşım 18 dedi ya evliyse dusuk olabilir diyecektim sonra yaşı küçük olunca yanlış mı açtı uygulamayı diye ondan sordum sadece eblilerde olur demiuorum ki zaten yaşının küçük olmasıni merak ettim sadece yaşı küçük evlendiyse avucunun içi kadar pıhtı düştüyse düşük de olabilir demek istedim
Evli değilim de çok fazla olunca olunca korktum biraz int bakarken farkettim burayi sormak istedim
Bir doktora git sen canım
Geçe ay benzerini bende yaşadım doktor normal olabileceğini söyledi içeride biriken rahim içi duvarın kalıntısı tek seferde atılırmış . Kötü koku ağrı vs. Yok ise normaldir
Teşekkür ederim
Kist olabilir mi doktora fotoğrafını bulundur göster
Kist falan mı var ki bilemedim ben olsam yine de bir kadın doğuma giderdim
1,489,850 soru
24,349,721 cevap
346,417 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın