0 oy
119 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından

18 yaşındayım daha öncesinde de pıhtılaşmis şekilde geliyordu ama ufak parçalar halinde ve az geliyordu bu sefer fazla gelmeye başladı ve büyuk avcumun içi boyunda diyebilirim ben mi abartmıyorum normal bı şey mi 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (974 puan) tarafından

Kız düşük falan mı yapiyon evli misin yaşın 18 mis kafam karıştı yanlışlıkla mi açtın uygulamayı burası genelde hamilelik platformu 

önce (2,550 puan) tarafından

Evlilikle bir ilgisi yok bekarlarda da olabilen normal bir durum eşlik eden anormal başka bulgular yoksa tabi 

önce (974 puan) tarafından

Onu biliyorum zaten yaşım 18 dedi ya evliyse dusuk olabilir diyecektim sonra yaşı küçük olunca yanlış mı açtı uygulamayı diye ondan sordum sadece eblilerde olur demiuorum ki zaten yaşının küçük olmasıni merak ettim sadece yaşı küçük evlendiyse avucunun içi kadar pıhtı düştüyse  düşük de olabilir demek istedim 

önce (1 puan) tarafından

Evli değilim de çok fazla olunca olunca korktum biraz int bakarken farkettim burayi sormak istedim 

-Reklam-
0 oy
önce (273 puan) tarafından

Bir doktora git sen canım 

0 oy
önce (720 puan) tarafından

Geçe ay benzerini bende yaşadım doktor normal olabileceğini söyledi içeride biriken rahim içi duvarın kalıntısı tek seferde atılırmış . Kötü koku ağrı vs. Yok ise normaldir 

önce (1 puan) tarafından

Teşekkür ederim

0 oy
önce (339 puan) tarafından

Kist olabilir mi doktora fotoğrafını bulundur göster 

0 oy
önce (25,921 puan) tarafından

Kist falan mı var ki bilemedim ben olsam yine de bir kadın doğuma giderdim 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy
4 cevap 117 göst.
28 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 123 göst.
0 oy
3 cevap 255 göst.
6 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra129 (107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,850 soru

24,349,721 cevap

346,417 kullanıcı

...