0 oy
90 göst.
önce Diğer kategorisinde (194 puan) tarafından

Hanımlar bebekleriniz ne kadar ve diş fırçası ne zaamn başladınız bide hangisini kullanıyorsunuz 

7 Cevaplar

0 oy
önce (17,641 puan) tarafından

1.5 yaşindan beri düzenli fırçalıyor kizim. İlk başta ben yardım ettim sonra kendisi yapmaya başladı. Bence markasi falan önemli değil yumuşak uçlu olmasi önemli. İlk başta rossmann'dan almiştim çocuk için olan. Kendi markasiydi heralde hatırlamıyorum markasını. 2.5 yaşindan beri şarjli fırçayla fırçalıyor. 

önce (194 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim yorumunuz için 

-Reklam-
0 oy
önce (7,647 puan) tarafından

Ek gıdaya geçer geçmez başladım. Parmak fırçası ile biz fırçaladık uzun süre. 1 yaştan sonra kendisi yapar oldu. 

Macun da fırça da ROCS kullanıyor. Yaşlara göre ayrılıyor ikisi de. Şu an 3+ yaş kullanıyor 

Bebeğim 8 aylık bir hafta oldu dişleri çıkalı bende parmak fırça ile başlayayım dedim de bilemedim

önce (7,647 puan) tarafından

Diş olmasa da ağız temizliği yapmak gerekiyor. Ek gıda alıyorlar sonuçta. Parmak fırçayla temizleyince damakları da rahatlar

Anladım teşekkür ederim 🤗 🥰 

0 oy
önce (1,630 puan) tarafından

İlk dişleri çıkınca başladım fırçalamaya , parmağa takılan slikon fırçalar vardı onlarla fırçaladım ilk 4 dişini falan , diş sayısı çoğalınca normal forca aldım zaten yaşına göre yazıyor ebebekten almıştım , başlarda suyla fırçaladım 1,5 yaşında falan sanırım macun aldım 

Bebeğim 8 aylık birkaç gündür dişi çıkmış bende parmak fırça ile başlıyayım bakalım 

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Fircalamak  icin Dişe ihtiyaç  yok bizim doktorumz  ( Osman gonulal') oyle diyor biz ek gıdaya gecince basladik  yumuşak Fırça ile 4 yasinda suan sabahları kendi fircaliyor  yatmdn  önce de ben yardım ediyorm

önce (38 puan) tarafından

1 yaşına kadar  su  ile fırçaladi

Anladım teşekkür ederim yorumunuz için 😊

0 oy
önce (2,509 puan) tarafından

21 aylik olacak yakında. Yaklaşık 5 aydır suyla fircaliyoruz. Şoktan almıştım fircayi . 2 yaşından sonra macunu başlarız diye umut ediyorum 

0 oy
önce (704 puan) tarafından

25 aylığız 5 6 aydır fırçalıyor ama tam fırçalama sayılmaz macunu reddediyor . Sadece oyun amaçlı yapıyor her yemekten sonra ya da akşam uyumadan önce diş zamanı diyip bayoya koşuyor biraz suyla fırçayla oynayıp geliyor 😅 

0 oy
önce (33,201 puan) tarafından

Dişleri iyice uzadıktan sonra başladık 21 aylık şuan marketten almıştık sanırım a101 di bebek fırçası 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asilomm (719 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
0 oy
4 cevap 209 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.
23 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde ozgeee45 (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,675 soru

24,347,354 cevap

346,308 kullanıcı

...