Hanımlar bebekleriniz ne kadar ve diş fırçası ne zaamn başladınız bide hangisini kullanıyorsunuz
1.5 yaşindan beri düzenli fırçalıyor kizim. İlk başta ben yardım ettim sonra kendisi yapmaya başladı. Bence markasi falan önemli değil yumuşak uçlu olmasi önemli. İlk başta rossmann'dan almiştim çocuk için olan. Kendi markasiydi heralde hatırlamıyorum markasını. 2.5 yaşindan beri şarjli fırçayla fırçalıyor.
Anladım teşekkür ederim yorumunuz için
Ek gıdaya geçer geçmez başladım. Parmak fırçası ile biz fırçaladık uzun süre. 1 yaştan sonra kendisi yapar oldu.
Macun da fırça da ROCS kullanıyor. Yaşlara göre ayrılıyor ikisi de. Şu an 3+ yaş kullanıyor
Bebeğim 8 aylık bir hafta oldu dişleri çıkalı bende parmak fırça ile başlayayım dedim de bilemedim
Diş olmasa da ağız temizliği yapmak gerekiyor. Ek gıda alıyorlar sonuçta. Parmak fırçayla temizleyince damakları da rahatlar
Anladım teşekkür ederim 🤗 🥰
İlk dişleri çıkınca başladım fırçalamaya , parmağa takılan slikon fırçalar vardı onlarla fırçaladım ilk 4 dişini falan , diş sayısı çoğalınca normal forca aldım zaten yaşına göre yazıyor ebebekten almıştım , başlarda suyla fırçaladım 1,5 yaşında falan sanırım macun aldım
Bebeğim 8 aylık birkaç gündür dişi çıkmış bende parmak fırça ile başlıyayım bakalım
Fircalamak icin Dişe ihtiyaç yok bizim doktorumz ( Osman gonulal') oyle diyor biz ek gıdaya gecince basladik yumuşak Fırça ile 4 yasinda suan sabahları kendi fircaliyor yatmdn önce de ben yardım ediyorm
1 yaşına kadar su ile fırçaladi
Anladım teşekkür ederim yorumunuz için 😊
21 aylik olacak yakında. Yaklaşık 5 aydır suyla fircaliyoruz. Şoktan almıştım fircayi . 2 yaşından sonra macunu başlarız diye umut ediyorum
25 aylığız 5 6 aydır fırçalıyor ama tam fırçalama sayılmaz macunu reddediyor . Sadece oyun amaçlı yapıyor her yemekten sonra ya da akşam uyumadan önce diş zamanı diyip bayoya koşuyor biraz suyla fırçayla oynayıp geliyor 😅
Dişleri iyice uzadıktan sonra başladık 21 aylık şuan marketten almıştık sanırım a101 di bebek fırçası
1,489,675 soru
24,347,354 cevap
346,308 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın