hanmlar merhaba bugün 3uncu gün embriyosu donduruldu pazartesi toplama salı döllenme olmuştu erkek kaynaklı sorundan dolayı sadece 2tanesi embriyo oluşmuş iyimi sizde kadından yana hiç bir sorun yok rahim değerler hepsi iyi adet olmayı bekliyorm ozamn transfer hazırlığı basliycz dedi doktr tutma şansı nedir Hanımlar bu durumu yaşayan varmı biliyorum Allah'ın işi ama yinede için rahat değil ilk denemem olacak yaş 30 kalite hakkında telefonda bilgi vermiyolar adet olunca işte bilgide alacam bu konu hakkinda
Benim 5.gün embriyosu donduruldu , 5 tane oluştu biz de ve hepsi iyi kalitedeydi. İlk transfer de 1 tane embriyo transferi yapıldı ama çözdürülürken embriyo da kararma olmuş buda tutunma ihtimalini düşürüyor dedi doktor ve tutunmadı. Ama bu olay çok düşük bir ihtimalmiş oda beni buldu ve tutunamadı. 2 ay sonra ikinci transferi oldum çift embriyo transferi edildi ilk başta ikisi de tuttu daha sonra biri bıraktı biri kaldı . Ve kızım oldu şükür şu anda 3.5 yaşında . Ben 40 yaşındayım. Çok sağlıklı ve güzel bir gebelik geçirdim. Ve bizde de eş kaynaklı sıkıntı vardı.
rabbim.bagislasin inşallah kötü gününü gostermesin bazen çok kalitelide olsa hiç bir sorun yokkende tutunamiyor bazende sağlıksiz bir emriyodan bebek oluşu veriyor ikiz ihtimali veriyor kurban olduğum rabbim zaten tüp bebeğin kendisi mucize gibi bişey rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasn rabbim bu yolda olanların yardımcısi olsun inşallah
Embriyoların kaliteliyse tutma ihtimali yüksek oluyor benim 1 ay dondurdular tuttu çok şükür şimdi kızım 3 yaşında 🥰 Allah sana da nasip etsin inşallah 🤲❤️
amin inşallah Allah bağışlasın kalite hakkında bilgi veremiyolar telefonda doktorda aynı şekil veremiyor 10 güne adet olurum inşallah gittiğimde güzel ve hayrlı olan haberi alırım olsada rabbimin işi olmasada hep aynı inanca sığınmali insan cümlemizin hakkında hayırlısı neyse o olsun
tüp bebek sürecine başlarken doktorlar bize sadece yüzde 8 gibi düşük bi tutunma şansı vermişlerdi. Eşim azospermi normal yollardan olmuyor. O dönemde rosi yöntemiyle deneyecektik onun ihtimali yüzde 8'di ama sonra öyle güzel bir şey oldu ki eşimin ameliyatında canlı hücreler bulundu rosi yöntemine bile gerek kalmadan normal tüp bebekle denedik bu Allahın bi mucizesi oldu sen de sakın umudunu kaybetme yeterki kalbini ferah tut Allaha sığın tevekkül et Allah size de bu güzelliği yaşatsın ve en kısa zamanda bu mutluluğu tadarsınız inşallah dualarım seninle
amin inşallah Allah razı olsun umut hep var
2 tane 3 gun 1 sınıf embiro olmuştu malesef ikiside tutmamisti sonrasında başka embriyo bile göremedim 5 güne gidende olmadi
umudunuzu kaybetmeyin bnm eşimde geçen cuma test vermişti doktrda dedi çok kötü sonuclarin böyle giderse yumurtaliklarndn almak zorunda kalacam çok şükür pazartesi günü bir test daha verdi o sonuçtanda döllenme oldu tutunması kaldı rabbim hayırlısını nasip etsin
Benim oğlum var 11 aylik suan kendiginden oldu
Allah bağışlasın inşallah
94 doğumluyum. Benim de eş kaynaklı problemdi ama neyse ki biz bunu çok erken öğrendik o yüzden hiç zaman kaybımız olmadı, 2021 yılında 9 tane 5.gün embriyosu iyi kalitede dondurulmuştu. Onlardan 1 tanesi şuan 3 buçuk yaşında, diğeri ise 3 aylıkk❤️❤️ her ikisi de ilk denemede tuttu şükürler olsun🥹 geri kalan 7 tane embriyoyu bu eylülde doğum yaptıktan sonra imha ettirdim. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏼
ne güzel sabretmek gerek bazen.allah bağışlasın rabbim kötü günlerini gostermesin
Aminnn canım Rabbim sana da gönlünün muradını versin stres yapmamaya çalış İçini ferah tut bol bol dua et
inşallah Allah razı olsun cnm 🥲 🫠
3 e 5 e çok takılma Rabbim nasip ettiyse her türlü tutunur benim bebeğim de 3.gun embriyosu
1,489,693 soru
24,347,622 cevap
346,330 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın