+1 oy
726 göst.
önce Moda kategorisinde (712 puan) tarafından

Kızlar yakında aile evinden kendi evime taşınacağım inşallah. Salon için sizce güzel olan takım hangisi veya önereceğiniz başka seçenekler var mı koltuk masa ünite perde hepsi için ? 

image

image

image

33 Cevaplar

+2 oy
önce (986 puan) tarafından

1 de güzel 3 de güzel 2 çok banellesti herkeste var şekil a ben dede var hiç sevmiyorum ufacık şey leke oluyor çıkmıyor rengide çocuk varsa krem alma valla baş gelemjyo insan koyu kahve güzel olabilir 😄

-Reklam-
+2 oy
önce (1,647 puan) tarafından

1 ve 3 çok güzel 2 herkeste var sanki. Salona çocuklar çok girmiyorsa açık renk güzel ama biz salonu kullanıyoruz dersen bu koltuk modeline açık gri ya da kahve tarzı olabilir 

önce (712 puan) tarafından

Yok sürekli orası kullanılmayacak oturma odası da var çocukların odası da olacak inşallah gerekirse kilitlerim:))

önce (1,647 puan) tarafından

Gönlüne göre bulup alırsın inşallah :)

+1 oy
önce (997 puan) tarafından

En güzeli hangisi dersen kesinlikle 3 resim tabii çok çocuk varsa o renge de dikkat etmen gerekiyor ya da kullanışlı bunlar önemli görselden ziyade

2 çocuk var ve halledebilirler koltukları:)))

Kesinlikle öyle ben de o tarzılı ahşap ve o açık renkleri çok seviyorum ama Henüz almadım almaya da korkuyorum dedim Büyüsün de biraz Gerçi Büyüyünce de moda değişiyor

+1 oy
önce (11 puan) tarafından

3… çookkk güzellll

Bende onu çok beğendim ama kumaş ve kolay silinebilme açısından birinci daha kolay gibi düşündüm 

+1 oy
önce (3,904 puan) tarafından

Bende 3ü çok beğendim.ama kapıların kilitli kalması lazım

Çok teşekkür ederim. Peki perde modeli nasıl olmalı sizce 

Perdeler bence benim fikrim kırlentlerin renginden olmalı hepsi aynı koltuklarla aynı renkte olursa biraz boğucu olabilir

önce (3,904 puan) tarafından

Ya şimdi fon kullanan pek yok benimde vardı kullanmıyorum artık.tül ve güneşlik yeterli bence.

+1 oy
önce (498 puan) tarafından

Canım ben iki numarasını cok beyendım bemım koltyklarımda koyu 

+1 oy
önce (8,402 puan) tarafından

1-3 güzel ama çocuk varsa renk sıkıntı 😂

2 tane hem de :))

+1 oy
önce (3,521 puan) tarafından

Ben de hep açık renk beğeniyorum ama tek çocukla bile cesaret edemiyorum. Ama bunlardan biri olsa 3 derdim. 

Ben de açık renk seviyorum şık duruyor

+1 oy
önce (292 puan) tarafından

Kesinlikle 2 diyorum 

+1 oy
önce (754 puan) tarafından

1 kesinlikle 

+1 oy
önce (1,588 puan) tarafından

Benimkiler 3 üçüncüye benziyor griden beyaz tonlarına geçiş yaptım eğer üzerine titrerim leke değdiği gibi silerim temiz tutarım diyorsan 3 u al çok güzel çok ferah evin havasını değiştiriyor 

+1 oy
önce (5,661 puan) tarafından

3 derdim.sanirkm

+1 oy
önce (455 puan) tarafından

Gri lacivert aşığı olan ben tabiki de iki der ama odanın genişliği ışık alma yuksekligi vs onemli

+1 oy
önce (62 puan) tarafından

3 daha şık güzel

+1 oy
önce (598 puan) tarafından

1 numara bence, ama çocuk varsa eğer benim koltuk takimim çok kullanışlı sadece yanların kılıfı çıkmıyor,geri kalan oturma kısmı,sırt yastığı ve kırlentlerin hepsi çıkarılıp yıkanıyor. Hiç silmekle uğraşmıyorum.

Nasıl bir model özel adı falan var mı kız öyle alırım kesin güzel model bulursam :))

önce (598 puan) tarafından

Ben evlenirken almıştım özel adı yok sanırım ama yıkandığı için hiç yıpranmadi,silmek yıpratıyor ya kumaşı hiç deforme olmadı iki çocuğun var illaki dökülüp, saciliyor hemde beyaz tertemiz ,hatta tek yanları çıkmadığı için. Yanları sildigim için renk farkı var yanları gri Beyaz oldu kirli gibi

+1 oy
önce (7,718 puan) tarafından

Ben ferah sevdiğim için 1. Modeli beğendim ☺️

+1 oy
önce (493 puan) tarafından

3 olan harika 

+1 oy
önce (5,010 puan) tarafından

2. Olan canım şuan 1 ve 3. Olan çok moda ama modası çabuk geçecek bence

+1 oy
önce (33,222 puan) tarafından

1 ve 3 güzel ama kesin hangisi dersen 3 diyorum 

+1 oy
önce (7,709 puan) tarafından

Üç numara en güzeli kardeşimde bu tarz bir şey aldı aldığı yere aynı kumaştan koltuk örtüsü yaptırdı imkanın varsa sende yaptır koltuklar lekelenmez uzun ömürlü olur

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 393 göst.
10 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Semaan (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 190 göst.
21 Eylül 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,602 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 794 göst.
0 oy
9 cevap 399 göst.
27 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sunehriiii (1,828 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,135 soru

24,353,788 cevap

346,623 kullanıcı

...