Kızlar bugün Bursa'ya kardeşime görüşe geldim,tali yoldan ana yola bağlanırken soldan gelen aracın geçmesini bekliyordum arkadan gelen araç sağlam çarptı 🥴🥲🥲 tabi ben çok korktum kızım bebek koltuğunda arkadaydı ama hiç keyfi bozulmadı kahkaha attı
Allah beterinden korusun Rabbim esirgesin canım vermişsindir muhtemelen ama vermediysen sadakanı ver hemen rabbim kimseye de yaşatmasın. seninle bebeğin iyi değil mi sakinleştiniz mi 😔
Daha müsaitlik zamanım olmadı canım en kısa sürede vereceğim inşallah. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım ❤️
Bizde hiç birşey yok çok şükür gri araba bizim arabada sadece ufak bir göçük var , olay anında çocuğa birşey olacak diye baya panikledim sonra sakinleştim yoluma devam ettim 😂
Geçmiş olsun mevlam beterinden korumuş bu kötü olaydan çıkarılacak ders oto koltuğunun önemi çocuklar ne olursa olsun oto koltuğunda oturmalı
Vallq haklısın simdilik bende poşette on koltuğa bağlıyorum tabi airbeg uptal ettim ordan ama oto koltuğu şart bu ay alcaz bizde inşallah kaza yapınca ben anladım çocukları kesinlikle bağlamak gerekiyor kısa mesafe gitsem bile iyice bağlıyorum.
Oto koltugu her zaman hayat kurtarır türkiyedeyken görüyordum yok kısa mesafeye gidecegiz yok çocuklar koltukta oturmuyor yok kaynanam kucagına alıyor yok çocuk benim kucağımda daha güvende olur diye sosyal medyada saçma sapan yorumları görünce çok kızıyordum kazanın ne zaman nerde olacagı belli olmaz kaza esnasında en çok zararı küçük çocuklar görüyor avrupada 10 metre gidemezler oto koltugu olmadan anında cezası var hatta bazı ülkelerde 2.sefer oto koltugunda olmayan çocuğu devlet ailesinden alıp kuruma veriyor sorumsuz aile gerekçesi ile inşallah oto koltugunun önemini ülkemizdeki insanlarda anlar siz acı tecrübe ile öğrendiniz mevlam esirgemiş evladınızı tedbir kuldan öncelikle biz tedbirimizi alalım evvela
Kesinlikle katiliyorum..
Çok teşekkür ederim canım ❤️
Kesinlikle. Hiç sevmiyor oto koltuğunu ama almayınca da bir zamandan sonra kabulleniyor 😂 valla bende çocuklarda markete giderken bile Kemer takıyoruz
Canım cok gecmıs olsun
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️
Şimdi nasılsın cnm ıyımısınız
İyiyim canım ama kaynana ile fena kavga ettik benim kaynana yılan çıktı 😂😂😂
Şaka aboo
Yok yok ciddi , kadın hakkında eline vur ekmeğini al diye konuşuyordum bildiğin şeytan çıktı o kadar çok sinirliyim ki ona , dün gece 23.30 da Sakarya'ya döndü 😂😂
Abooo ay öerak etım kız aranız gercekten ıyıydıde ne olduda seni bu kadar sınır ettı sende kolay sınır olavak bırı degılsın
Post açacağım aşko yakın zamanda. Baya uzun meselede kısacası söyleyeyim , erkek kardeşim cezaevinde. Bursa'ya geldik ya erkek kardeşimin eşini de getirdim, umredeydi , içeri girdiğinden beri eşini ne gördü nede sesini duydu. Kaynanamın kazadan haberi oldu beni aradı dedi ki "O pislik insanlardan uzak dur yuvanızı huzurunuzu bozar" dedi yanımda gelinimiz vardı müsait değilim seninle hesaplaşacağız dedim . Kaza yaptık araba da çocuk vardı diye tuttu gelinimize "Senide yakarım kendimi de " dedi.
Bende haddini bil , aileme karşı çeneni kapat . Hayırdır sen kimsin falan dedim. Bak bunlar kısaca anlatılmış şekli 😂😂 eşimde bana destek oldu. Kaynanam da dedi ki değersiz insanlar için bana yaptığınız muameleye bakın falan dedi. Bende dedim ki ne değersizi hayırdır onlar senden daha değerli benim için dedim Sonra kaynanam evden çıktı çıkarken kapıyı çarptı , kocam ömründe ilk defa küfür etti "S.Git bir daha gelme bu eve" dedi kaynanama 🙄🥲
O kadar uzun mesele ki böyle kısaca anlaşılır şekilde yazdım işte 😂
Ohaaa ona mı kalmış senin aılene dil uzatıyor muhattp olan sensın ona ne oluyor allahım sabır az bıle olmuş dahada donusu olmasın
Daha önce de eşimle ailemle alakalı problem oldu kaynanamlari ve annemleri çağırdım ben Sakarya'dan . Kaynanam önceliğin kocan gibi saçma sapan konuşmuştu. Bende net bir şekilde kocam asla önceliğim değil benim önceliğim ailem. Aileme dil uzatanın dilini keserim demiştim . Sanırım bu dediğimi unuttu. Amin inşallah dönmez 😂😂
Ya sabır ya sabırr tekrardan hatırlatmada bulunmuşsun işte 😁
1,490,134 soru
24,353,767 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın