Kizlar dün gece oğlum uyurken yataktan düştü çok ağladı bişey oldu diye hemen acile götürdük kolunu gosteriyodu omzuna ve koluna röntgen çekildi kırık çatlak yok dediler 2 tane doktor baktı ama kolunu tamamen kaldıramıyo agliyo bugün ortopedi doktoruna götürdüm oda dün gece çekilen röntgene baktı kırık çatlak yok dedi sargiya aldı gönderdi ama oğlum üzerine basamiyo kolunun hareket ettiriyo ama agliyo kaldırınca neden olabilir 3 doktorda birşeyi yok diyo ama sargiya alıyorlar önlem amaçlı içim içimi yiyo napmam gerekiyor 18 aylık oğlum bu arada kızlar
eti ezilmiştir büyük ihtimalle
İnşallah öyledir kullaniyo kolunu ama üstüne basamiyo bastığı an agliyo çok böyle bağırarak aglamiyo ama acidigini belli ediyo yukarı kaldirmiyo kolunu tamamen o kolunu kullanmiyo özellikle istemiyo aciyo diye galiba
İncinmiş demek ki. Korktuğu için de kolunu kaldırmıyor olabilir. Acıyacak diye düşünüyordur. Kızım daha ufakken ayağını incitmişti. Ve korkudan bir kaç gün sendeleyerek yürümüştü.
Ne kadar gün sonra yürüdü kızınız ne kadar sürer bu durum ki
3 doktor görmüş kırık yoktur için rahat olsun, sadece kemik zarar görmez ki kaslar etler hepsi zarar görür, sadece kırık olunca ağlamaz yani, muhtemelen kasları ağrıyordur birkaç güne geçer çok ağrıyınca buz koy
Elimde değil bişey olucak diye korkuyorum kullaniyo elini kolunu ama kısıtlı olarak kullaniyo biraz önce sırt üstü dönmeye çalıştı acıdı galiba ağladı acıdı dedi bende anlamadım ki canı acidikca benim canımdan can gidiyo
Geçecek inşallah
Annem düştü 1 ay önce hastaneye götürdük film çektiler kırık çatlak bir şey yok dediler. Ama annem yürüyemiyordu ağrıdan sonra ablam kendi çalıştığı hastaneye götürdü tomografi çektiler kırılmış kadının dizi. Çok küçük kırıklar filmde çıkmıyor maalesef . Tomografi isteyin bir de.
Ay isteyeyim inşallah öyle değildir ama kolunu kullaniyo sadece kısıtlı olarak
Çıkık olabilir mi. Benim de yiğenim düştü doktorlar bişey yok dedi ama yürüyemiyordu sonra çıkıkçıya götürdüler bileğinden çıkmış 1 dk lık masajla düzeldi . Kucağımızda götürdüğümüz yiğenim koşa oynaya çıktı ordan . Ne kadar çıkık röntgende belli olur deselerde bazen anlaşılmıyor demekki
10 öncede benim kiziminki dirsekten çıktı aynı yegeninizin hesap ağlayarak giren kız 5 dk sonra herkese baybay yaparak geldi eve
Bilmiyorum canım inşallah kırık çatlak çıkık değildir Doktorlar değil diyo ama aciyo belli ediyo kolunun acidigini
Valla 10 gün önce benim kızıma da aynısı oldu meğer dirsekten kolu çıkmış ama bizim rontgene filan gerek kalmadan dr hemen olduğu yerde böyle hafif büktü biseyler yaptı kol yerine gelmişti dokundurmuyor kaldırmıyor hiç kipirdatmiyodu
Çıkmış olabilir bazen doktorlar görmüyor,benim kızımın kolu çıktı röntgen çekildi uzman geldi baktı birşey yok dedi ama kızım elini kaldıramıyordu,mahellede çıkıktan anlayan bir kadın vardı ona götürdüm kızımın bileği çıktımıştı,yerine geri taktı anında elini oynattı
Canım yan çıkık değilse yanlış bişey yaptırmakta istemiyorum ama içim içimi yiyo böylede
Ah ah kıyamam yavrum benim çok küçükmuş. Et ezikliği olmuştur kesin. Inanır mısın onun ağrısı acısı kırıktan beter derler. Benim kızım da öyle salıncaktan kolunun üstüne düşmüştü, direkt götürduk et ezikliği var dediler ama çocuk günlerce kolunu kaldıramadı morardı şişti. Senin gibi ortopediye fln da götürduk ertesi gün içimiz rahat etmediği için, hepsi aynı şeyi söyledi. Zamanla geçecek inşallah. Çok geçmiş olsun :(
İnşallah canım kolunu kullaniyo ama yukarı tmmen kaldıramıyo agliyo hani çok aşırı bı aglma değil ama canı aciyo belli ediyo bı yere cikicak mesela koltuğa üzerine basınca kolunun agliyo çıkmıyor koltuga
Çıkık olabilir mi ? Doktorlar çıktıktan anlamiyor malesef kaç defa dirseğim çıktı doktorlar biraey yok diyip gönderdiler mahallede bir ablaya baktırdık öyle düzeldi çok ağrıyordu
Canım daha ck küçük 1bycuk yaşında şimdi çıkık degilsede yanlış bişey yapmaktan korkuyorum ama böyle de için içimi yiyorum
Anlıyorum küçük ama eğer çıkıksa da bu defa daha çok acı çeker çocuk yani bilmiyorum anlayan birine baktırsanız bence yine de fayda olur bilemedim
Benim de oldu omuzdan bir kemik kırılmış bir ay askıda durdu şükür iyi şimdi
Röntgende anladılar mi kırık olduğunu nasıl belirtileri vardı
Çörek otu yağı ile yağlayıp sar gecer
1,489,778 soru
24,348,816 cevap
346,392 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın