0 oy
377 göst.
önce Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından

Dün kayınvalidem kıymayı dışarda unutmuş. Bende hastayım çocuklardan görmedim görseydim direk dolaba kaldırırdım. Şimdi farkettim dışı gri olmuş kokusuda başlamış. Kofte yapacaktı anne yapma 2 3 saat dışarda durmayla bakteri oluşturur kokusuda var diyorum yok kızım kağıttan geliyor o koku dışı gri olmuş iç kısmı hala kırmızı diye ısrar ediyor . Azıcık pişirdi yiyip tadina bakacak . Ben yemem çocuklarda yedirmem anne bana kalırsa sizde yemeyin zehirlenirsiniz demene rağmen anlatamıyorum . Çöpe mi atalim kızım yazık bozulmamış bu diye ısrar etti . Bir de surat asti bana öyle dedim diye . Oysa ısrarla kötü olmuş yemeyin zehirlenirsiniz dedim . Ne yapayım şimdi eşim falan da yer şimdi çok seviyor et türünü. 

10 Cevaplar

0 oy
önce (2,528 puan) tarafından

Eşine söyle yemesin 😏😏 

önce (41 puan) tarafından

Yer o . Et olsun ona . Yemeği koklar gerekirse kokmuyor bu der yine de yer . Yada akışına bırakayım yerlerse yesinler mi 😀😀😀

önce (2,076 puan) tarafından

yemek isteyen yesin sen esine ve cocuklara ayri yamak pisir illaki et istiosa baska kiyma cikar cozundur baska kofte yap. zehirlemese bile tadı iğrenç olmuştur sonuçta ağız tadıyla yemek varken lezzetsiz şekilde yemek isteyen kendi tercihi

Attırdım vallaha canım en sonunda pes etti

-Reklam-
0 oy
önce (3,772 puan) tarafından

Maalesef bozulmuştur😔 atın eşinizede söyleyin yemesin annesine babasınada yedirmesin

Bozulmus canım malesef anlatmaya çalıştım ama dışını temizlesi içi kırmızı diye bozulmamış diyor . Esimede derim ama annesi yok bişey der eşimde koklar yemek kokmuyor der yer eti çok seviyor . Şaştım kaldım vallaha 

önce (3,772 puan) tarafından

Riske atılacak bişi değil siz ve çocuklar kesin yemeyin eşinizede bişi diyemiyorum erkeklerin ve yaşlıların çoğu öyle maalesef 

Aynen öyle en sonunda attırdım vallaha çöpe 

0 oy
önce (470 puan) tarafından

Allah'ım tövbe ya bırak yesin kurtulmuş olurusn 1 taşla iki kuş 🤣🤣🤣

Ya yok öyle kötü bir kayinvalide değilde bazen çok inatlasiyor üzüldüm de yemiş biraz attırdım çöpe vallaha 

0 oy
önce (8,358 puan) tarafından

kıyma etten daha çabuk bozulur 

Aynen öyle baya konuştum pes etti atti

önce (8,358 puan) tarafından

eskiler kıyamaz böyle şeylere yazık günah der, evet hakılar bir yerde ama bozuk şey de yenmez. ben dışarıda bile çözdürmem kolay kolay, buzdolabının normal soğutucu kısmında çözdürürüm. 

0 oy
önce (1,596 puan) tarafından

Kokuyorsa yenmez neyin inadını yapıyor acaba, eşine söylersin çocuklarada yedirme 

İnatlasti baya kiyamadi atmayı ama en sonunda attırdım vallaha 

0 oy
önce (6,105 puan) tarafından

24 saat dışarda mı durmuş yani kıyma nasıl unutmuş kaynanan gelir gelmez koyulur dolaba

Yaşlılara anlatamassın yerler ve emin ol onlara bişi olmaz alışık onlar mideleri taştan yumuşağı eritiyor😄

Keşke 2 3 saat olsa 

önce (13,707 puan) tarafından

Oh maşallah 23 saat mi kız bende 2 3 saat sandım

Aynen öyle balım dün 4 gibi  çıkardım buzu çözülsun diye unuttum diyor 

önce (13,707 puan) tarafından

Ayy bayulazaam 😅

önce (6,105 puan) tarafından

Aynn 2 saatten bişey olmaz da 23 saat nedir 

0 oy
önce (440 puan) tarafından

Ne sen ye ne çocuklarına esimede olayı güzel bir dille anlat yer ve zehirlenirsede alo 112 de ve ambulansin arkasından el salla

Ahahaha güldüm yeminle yok yok attırdım vallaha 

0 oy
önce (847 puan) tarafından

Canım buzluktan çıktıktan sonra mı 2-3 saat dışarda kaldı? Buzu anca çözülür ve o kısa sürede bozulmaz şokluidiyse. Dış rengi grleşir sorun değil. Kokunun bozuk kokusu olduguna eminsen bozuktur. Belki dolaba gırmeden bozulmaya başlamıştır 

Dün 4 gibi dışarıda bırakmis 24 saat geçti üstünden attırdım vallaha 😀😀

önce (847 puan) tarafından

Aaaoowww çöp o yaaa sormana bile gerek yok. 2-3 saat olarak okudum öyle sandım

0 oy
önce (4,905 puan) tarafından

Yemek isteyen yesin seni çocuklara yedirme

Attırdım çöpe vallaha

0 oy
önce (2,099 puan) tarafından

O kadar saat dışarıda durduysa bozulmuştur sen ve çocuklar yemesin eşine de durumu anlatırsın yemek isterse de kendi bilir 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 256 göst.
10 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
0 oy
1 cevap 188 göst.

Kategoriler

1,489,942 soru

24,350,981 cevap

346,478 kullanıcı

...