Bilsem sınav tarihleri belli oldu soranlar vardı
19 Aralık'ta olacak bizimki
Aa sizinki erken biz ocakta girecees
a neguzel . hic yiktan zamani var soru tierine karistiracagi konulara bakar
Birinci sınıf farklı belki çünkü birinci sınıf ben kitap aldım kendi kendine calisiyto çözüyor
Bende şaşırdım açıkçası bu kadar hızlı beklemiyordum
Bilsemin artılari nedir acaba bilmedigimden soruyorum cocuklara ne faydasi oluyor acaba
merkezlerinde. her anlamda daha donanimli oluyor diger cocuklarla kiyaslandiginda
18 aralikta bizimkide 3. sinif
Bizim de 3. sınıf 15 ile 20 Aralık arasıymış İstanbul mu sizinde
aynen istanbul kartal
@casperiye11 kaçıncı girişi canm
ilk kez girecek daha .
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Benim kızımda 1. Sınıf öğretmeni bu sene uygun görmedim diyor. Deneme yapıp karar verecek sanıyordum
Her şehirde farklı tarihte mi oluyor acaba bu sınav. Bizimki 30 aralıkta olacak.
Olabilir 15 ile 20 Aralık dedi öğretmen bugün giriş belgesini aldım 19 Aralık bizimkide 3. sınıf
Bende çarşamba günü aldim giriş belgesini. Bizimki birinci sınıf. Bizim burda 3. Sınıflar 16 - 18 aralıkta giriyorlar.
Sınıflara göre tarihleri farklı demek ki
Bizimki 25 Aralık'ta olacak 1.sınıf
Her sınıf farklı tarihlerde demek ki ama belli oldu en azından
Evet belli olması iyi oldu ara tatil planı yapabiliriz en azından 😊15 tatilde olursa diye bilet almamıştım
16 Aralık'ta girevek benim kardeşim 3. Sınıf
Hayırlısı olsun bakalım haklarında
Bizimkisi 13 ocak 1. Sınıf ay öyle korktum ki 15 tatile denk gelir diye şükür gelmedi
Hayırlı olsun inşallah
Acaba birinci sınıfta negibi şeyler yapiyolar ki ,okuma yazmayı cozemeyenler var hani bilirsiniz yani 1,sınıf çocuklarını.
Bilmedigim için soruyorum bilgilenmek adina
Biz okuma ve yazmayı bitirdik yani kendi oglum adına konuşuyorum tüm sınıf değil ayrıyetten biz odaklanmada ve dinleme ve öğrenmede sorun yaşamadığımız için çok sakin sessiz vs öğretmenin vardır illaki bi bildiği
Okuma yazmalik bi sinav degil. Zaten sunu bul buraya ne gelir gibi soru sormuyolar. Gorsel veriyolar oruntuyu cozup istenilen yeri bulmasi isteniyor. Yani mantik, dikkat daha on planda olan bi test.
Dikkat isteyen bir sınav her sınıf içinde farklı oluyor zaten sorular yani bir nevi çocuk gördüğünü anlıyorsa hemen çözer mesela görsel veriyor şekilleri aklın da tutup diğer sayfada aynısını bulması gerekiyor tabletten yapılıyor sınav
Hayırlı olsun canm çocuğun kaçıncı sınıf birde öğretmen neye göre seçti öğrencileri
3.sınıf öğretmenin dediğini yazayım size akranlarına göre daha hızlı düşündüğünü ve farklı çözüm yolları denediğini farkettim dedi o yüzden sınava girmesini uygun gördüğünü söyledi
Anladım canım tşk ederim
Rica ederim 🤗
Bizimde 24 dünde
Hayırlı olsun inşallah 🤗
1,489,956 soru
24,351,220 cevap
346,493 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın