Kızlar kilo konusunu artık kafaya aşırı taktım tüp mide ameliyatına varana kadar araştırdım. Yani kafaya koydum. Veremiyorum yani diyetle en fazla 1 2 ay sonra tekrar hop eski kiloya. Zayıflama iğnesini denesem. Deneyen var mı zararı var mı yaptıran var mı ya
Şu an için bilindik bir zararı yok ileriki dönemde olabilir öyle kafana göre kullanmıyorsun zaten doktora gidiyorsun doktor veriyor belli bir dozajla başlıyorsun ertesi hafta birtık daha arttırıyorsun birtık daha arttırıyorsun zayıflama iğnesi de öyle aman aman aylarca kullanılmıyor yani 2 3 ay anca kullanılan bir şey. eğer çok kilon varsa veremiyorsan tüp mide ol geç şahsen benim bayağı kilom olmuş olsa çok isterdim tüp mide olmayı çünkü tüp mide olduğun zaman ömür boyu eskisi kadar yemiyorsun yani atıyorum 50 beşlere düşsen bile 55 kilolara düşsen bile hani biraz kaçırdın diyelim fazla yedin 60’a çıkarsın 65’e çıkarsın öyle eskisi gibi 100 kiloya 120 vurmaz insan yani tüp mide olduktan sonra çünkü yıllar sonra bile eskisi kadar imkansız yemiyorsun herkes öyle diyor 4.05 yıllık tüp mideliler bir tane hamburgeri bitiremiyor düşün yani
Ama zayıflama iğneleri açlığı aşırı derecede baskılıyormuş yani hiç acıkmıyormuşsun iğneyi bıraktıktan sonra da normal halinden daha da fazla iştahlı oluyormuşsun yani inanılmaz derecede iştah artarak geri dönüyor muş iğneyi bıraktıktan sonra kendine hakim olmak dehşet zor olur yani bence
Kilo verince onu korumak kolay olur. Yani insan kıyamaz heralde yemeye. Ben evlenmeden önce zayiftim uni zamanları falan. Hamilelik beni bitirdi. Boy 155 kilo 78 . Şöyle 2 3 ayda 60 kilo altına düşsem onu koruma iradem çok olur çünkü şuan gerçekten ama gerçekten çok mutsuzum
Kiz mide balon gibiymis dikkat etmezsen gene genisliyor gene kilo alan cok bosu bosuna bicak altina yatmis oluyorlar ve tüp mide ameliyati olup ölende cok
Geçen bi haberde gördüm Robbie Williams diye bi şarkıcı var zayıflama iğnesi yüzünden kör olmak üzereymiş
Yaptırıcaktm ama görümcemin tanıdığı o iğne yüzünden ölmüş yani bünyeye ters gelebiliyor
Kaç kilosun belli kilonun altina önermiyolar. 100 üstü olanlara genelde öneriliyor
1,489,956 soru
24,351,178 cevap
346,489 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın