Fişi varsa geri götür
Fişi yok canım yaa mecbur çöpe gıdecek
çoğu market fişsiz de alıyor aslında
Zaten böyle peynirleri hiç almayın aslında ya hiç sağlıklı değil bunlar
tam kuflenmemis ama kokuodur hafften. uc doet gun sonra kokar. eksi peynir gibi kokar. muhtelemen o ustteki seffaf ambalaj delinmistir hava almistir onsebeple rengi donmustur suyunun. birkac gun ivinde bitirmessen hem kokar ben de bi haftaya kuflenir
Evet canm hafıften kokuyor rıske atamam çöpe attım maalesef
e markete giturseydin yakinsa market.alirlardi geriye
Hem market uzak hemde fiş yoktu canm ya 3 gün olmuştu bıde alalı
Gıda zehirlenmeleri arttı dikkatli olmakta fayda var atmanız iyi olmuş çöpe mal geri gelir ama can geri gelmez 💕
Daha 2 hafta önce peynirden dolayı gıda zehirlenmesi yaşayan biri olarak söylüyorum ki kesinlikle ama kesinlikle riske atmayın. eğer elinizde fiş varsa gidin markete iade edin fiş yoksa da direkt çöpe atın gitsin sağlığınızdan daha önemli değil.
Süt ürünleri ve salça gibi besinlerde minicik bir küf bile olsa tüketmemek gerekiyor. yani biz aslında çok hata yapıyoruz özellikle ben salçada falan bir küf gördüğümde alıyorum o küfürü atıyorum altı nasılsa tertemiz diyorum ama öyle olmuyormuş. o küfler çoktan en dibe kadar bile bakterilerini yayabiliyormuş. aslında minicik bir küf olsa bile en sağlıklı olan onu bırak atmakmış aklınızda olsun kızlar.
Çöpe atma kedi köpeğe ver
Ekici top peyniri mi o😅bende geçen ay aldım kapağını açtık mi ne göreyim 🤦🏻♀️çöp oldu maalesef fişi atmıştım çünkü
Aaa evet ekiciydi benımde
Şikayet etmek lazım aslında bende benim aldığım yer doğru şekilde muhafaza edemedi ondan oldu sanmıştım ama sizde de aynı sorun varsa şikayet edelim
Kesınlıkle haklısınız sıkayet edelım
Ben şikayet vardan yazdım hemn
1,489,900 soru
24,350,498 cevap
346,459 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın