0 oy
360 göst.
önce Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından

Bide benle kavga ediyor evdeki tüm sorumlularını yerini getirmiyor eve bişey almoyor fatura kira ödemiyor bıktım bu adamdan ana kuzusu ailesinin lafıyla yürüyor kardeşiyle ortak arbaalr almayı biliyor kardeşine ailensine bakmayı biliyor ben para deyince bana para yok diyor hesabında para var ailesinden korkuyor eve harcamaya bu koca ile ne yapacam akşam bunları anlatırken geldi boğazımı sıktı çok kötü oldum aileme gidecektim bırakmadı kapıyı kilitledi anahtarı cebine aldi

6 Cevaplar

+5 oy
önce (580 puan) tarafından

Şu an bu soruyu sorabiliyorsan elinde telefon var demektir. arayacaksın polisi evde beni kitledi mahsur kaldım gelip beni kurtarın diyeceksin. polisler geldiğinde de polis eşliğinde gidip daha raporunu alacaksın. ondan sonra ailenin evine gideceksin. böyle bir adamdan da artık hayır gelmediğini anladığın için boşanıp hayatına bakacaksın. evet bunları yapmak çok kolay değil ama böyle biriyle de ömür geçmez Allah kolaylıklar versin

önce (38 puan) tarafından

Sağol canım ama morarma yok bende darp raporu alabilir miyim 

önce (580 puan) tarafından

Polisler seni zaten kurtaracak polis eşliğinde gideceksin doktor muayenede anlar şuan ne durumdasın ne yaptın? 

Ben iki gündür hastayım canım ilaç içtim evdeyim ailemle konuştum olanları 

-Reklam-
+2 oy
önce (5,675 puan) tarafından

Elinde telefon var . Bas kadese gelsin polis şikayetçi ol ordan da ailene git.

Kendisi giti ise defoldu şimdi kafese basam bile polis inanmaz bana geldiğinde çünkü bozgazimda morarma Yok darp raporu alabilir miyim 

+1 oy
önce (3,836 puan) tarafından

Şu an kapı kitli mi

Yok açık bıraktı akşam kiledi 

0 oy
önce (441 puan) tarafından

Morarma yoksa bile bir sikayetine bakar ailene de ulaşabilirsin bugün boğaz sıkan yarın canını alır Allah korusun 

0 oy
önce (7,693 puan) tarafından

Morarma olmasına gerek yok evde mahsursun daha ne olsun.  

Arayacaksın polisi, can güvenliğim tehlikede eve hapsedildim fena hâlde de darp edildim diyeceksin. Allah esirgesin evde sana bir şey olsa polis dışında kimse hastane bile götüremez.

Ailene git sonra da. Bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba. Adam seninle evli değil, ailesiyle evli. 

0 oy
önce (28,606 puan) tarafından

İlk fırsatta ailene git bence ömrrünü yer bu senin

Gidecem canım öğrencim var benim birinci sınıfa giden onu goturemesin diyor 

İlgili sorular

+1 oy
48 cevap 3,575 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 3,101 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu