0 oy
244 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,054 puan) tarafından

Eşime az önce kestane canım çekti dedim hemen gitti aldı geldi sağolsun. Ama markete gidelim mi birşeyler gelecek onlara bakarız diyorum boşver napacan diyor. Neden böyle yaparlar anlamıyorum.

9 Cevaplar

+2 oy
önce (8,343 puan) tarafından

erkekler basit canlılardır. onlar için işlev önemli. koltuk, kanepe, berjer anlamaz oturacak bir şey lazım ona. 

duvarda asılı bir süsle ilgilenmezler, ne gerek var onlara göre. bir işe yarıyor mu, hayır ssdce güzel görünsün de, ne gerek var derler. bu onların yapısı. plastik tabakla da yemek koysan yer, çünkü amaca hizmet ediyor yeterli onun için

önce (4,220 puan) tarafından

Ahaha aynı eşim 😅

önce (8,343 puan) tarafından

geneli aynı😂

önce (580 puan) tarafından

Aynısı aynısı 😀😀

-Reklam-
+1 oy
önce (4,010 puan) tarafından

Benimkide bosver der ama ben tek gıdıp alınca en mutlusu kocam olur halen anlamıs degılım 😅

+1 oy
önce (4,220 puan) tarafından

Eşime desem ki süs eşyası, gerek var mı der. O yüzden ben direkt kendim alır koyarım, o sonradan görür 🤗 Gerçi ben de öyle çok süs, dekor aşığı biri değilim. 

+1 oy
önce (5,673 puan) tarafından

Bana da çok gereksiz geliyor süs eşyası. Evimde 1 tane bile yok hiç sevmiyorum ama ablam da çok sever mesela 

0 oy
önce (2,521 puan) tarafından

Gereksiz şeyler alınacağını düşündüğü için gitmek istemiyorlar bence 

önce (1,054 puan) tarafından

Aynen öyle 

0 oy
önce (3,509 puan) tarafından

Para gidecek diye 🤣 daha doğrusu düzelteyim boş yere para gidecek diye 😁🤭

önce (1,054 puan) tarafından

Haklısınız 

0 oy
önce (12,262 puan) tarafından

Benim eşimde yemeye boğaza verilen paraya hiç acımaz düşünmeden alır ama kıyafet işte ne bileyim başka gereçler olsun gerek var mı ne gerek vardı falan der😂🤭 desen ki çorap alcam sonraki ay bakarız der canım pasta çekti desem bu saatte kalkar gider alır 🤭😂😂 onların beyni farklı çalışıyor 

0 oy
önce (3,838 puan) tarafından

Bence her erkek aynı değil. Mesela ben gereksiz züccaciye, ev eşyası sevmem. Ama kocam olarak sever, buradaki ayna güzelmiş bunu alalım eskiyi atalım der, her şeyi alabilir. Tek başına züccaciyeye gitmesi bu yüzden yasak, bir duru olmadığı için

0 oy
önce (1,368 puan) tarafından

Çünkü onlar erkekler için gereksizdir. Yense yenmiyor,içsen icilmiyor, eee oturulacak bişey değil izlenecek bişey değil herhangi bir işlevi yok ki gözlerinde :) o yüzden NE GEREK VAR :)  bizim evde de eşim öyledir hiç bir şeyden kısmaz ama eve oda kokuları alıyım, süs eşyasi alıyım ya da herhangi bir sunumluk alıyım para tuzağı bunlar filan ne gerek varda der. Niye aldın da vs bişey demez ama onun gözünde o gereksizdir olmasa da olur düşüncesindedir.. o yüzden bu tarz şeyler koca ile alınmaz canısı, kendin gideceksin alacaksın ya da internetten siparişi vereceksin gelince görecek düzen böyledir :) bu nereden çıktı dediğinde de kadınlarin bahanesi zaten çoktur bı müddet sonra zaten bu nereden çıktı demeyi de boşluyorlar yeterki sussuna bindiriyorlar.

En azından bizim evde düzen böyle. Ama ben çalıştığım süreçte maaşımı da mesela hepsini harcayanlardan degildim eşime verirdim biriktir diye belki de böyle olduğum için gidene laf demiyor nasıl olsa eve katkisi da çok oldu diyedir.( Şuan yeni bebeğim olduğu için çalışmasam da).Sürekli sürekli harcama da yapmadan orantılı bir şekilde yapıldığı sürece sorun yok. Fazlası da zaten israf günah. 

Eğer eşinin yine gönlü olmuyorsa kalp kırmaya gönül koymaya dünya malı için gerek yok eşlerimiz önümüzde olsun da sağlıkla huzurla süs eşyası olsa da olur olmasa da olur inanki boş

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 615 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 685 göst.
0 oy
24 cevap 740 göst.
0 oy
6 cevap 198 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Dilaray1404 (309 puan) tarafından soruldu

Kategoriler