0 oy
138 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (330 puan) tarafından

Hayat pay uygulamasini yükleyip PRT18L kodu ile giriş yaparsanız sizde 500₺ kazanıyorsnz.

Her arkds davetine 500 kazanıyorsnz ve aldığınız her market fişini yukleyip koydukca kazaniyorsnz uygulama üzerinden alışveriş yapabiliyorsunxz bingo ürünleri molfiz bez papia peçete vs var ücretsiz alabiliyorsunuz yapmak isteyen kodumla katılabilir ardından 1500₺ kazanma için de anlatım yaparım (önce kayıt açın sonra tarif edeyim😇😅nereden olduğunu bilemezsnz belki)

3 Cevaplar

0 oy
önce (739 puan) tarafından

TC numaramı kabul etmiyor denedim 

önce (330 puan) tarafından

Aaa neden ki 

Eşiniz müsade ederse onla deneyblrsnz  😇

Onuda denedim olmadı 

-Reklam-
0 oy
önce (195 puan) tarafından

Bu uygulama nedir tam olarak nasıl birşey 

Trendyol hepsi burada siteleri var kendilerini duyurmak için mi neden yaptılar blmiyorum arkdsm tavsiyesi uzeirne bnde yaptım puan biriktiriyorum Suan mesela bez siprs edeceğim (bingo ürünleri papia Molfix vs satılıyor Trendyol sitesinde de)

0 oy
önce (3,132 puan) tarafından

Yaptım geldi mi size bu arada 500 tl değil 500 hayat para kazanılıyor kimseyi yanıltmayın

Eğer hayat sitesinden yaptysan geçerli oluyor harici geçersiz genelde

Bir seferlik kodu kullanabiliyorsnz ama olmusbakin 500₺ gelmiş sizede banada gelmiş arkds davet ettikçe kod cogaliyor birde ama menude ortada kazan var oraya tıklayın hayat pay hediye kodu gir kizana diiyor oraya BURAK7GB yazın 1500 veriyor 😇

@Yasemin1644 yanlış anlaşılsın istememem 😇 teşekkür ederim duzeltiginiz için alt tarafta belirtmiştim  uygulama içinden alınıyor diye ya ne bileyim biraz düşünmeden yazmsitim yazıyı 

Teşekkür ederim peki bu 1500 puanı şimdi kullanamaz miyiz 

Yok uygulamadaki hediyeler puan üzerine 2600 den başlıyor 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 62 göst.
+1 oy
7 cevap 458 göst.
0 oy
1 cevap 145 göst.
0 oy