0 oy
100 göst.
önce Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından

Biz erken uyaniyoruz simdi supurge yapacaktim ama sizce erken mi acaba genelde 12'den once acmamaya calisiyorum haftasonlari. Sizler kac gibi aciyorsunuz

5 Cevaplar

0 oy
önce (12,268 puan) tarafından

Biz aile binasındayiz 😂🤭gece 12 de bile aciyom sıkıntı olmuyor.

önce (86 puan) tarafından

Aile binasinin tek artisi bu mu dogru soyle ;)

önce (12,268 puan) tarafından

Yok kız başka artı yönleri de var😂🤭 

-Reklam-
0 oy
önce (19,107 puan) tarafından

10 11 bazen 12 de. Herkese hafta sonu olan bize de hafta sonu. Ben işlerimi kimsenin uyanma saatine göre ayarlayamam. Zaten hafta sonu evde çocuklar ve eşim olunca işlerim aksar. O yüzden elimden geldiğinde erken süpürürüm evi. Erken dediğim de 10 dan sonra. 10 dan önce çalıştırmam. 

0 oy
önce (119 puan) tarafından

Haftasonları 12'den önce açılmamalı bence. Milletin yatıp dinlenebileceği bi o zaman var, onu da ben evi erken süpürücem diye mahvedemem kul hakkı olur. Benim bi komşum 9'da falan süpürgeyi açıyordu, süpürgeyi duvara çarptığı için sıçrayarak uyanıyordum. Acayip sinir bozucu oluyordu. Neyse ki bıraktı bu aralar erken süpürme işini. Aciliyeti yoksa çok erken süpürmeyin.

0 oy
önce (8,417 puan) tarafından

pazar günü aslında hiç açılmaması gerek. her türlü gürültü yasaktır ama herkes yapıyor 😅 şu saatlerde sorun olmaz

önce (8,417 puan) tarafından

alt komşu yeni açtı şimdi sesi geliyor 😅 haftaiçi de bu saatte yapıyor o. ben çoğu zaman robot süpürgeyi çalıştırdığım için sorun olmuyor, ondan  bu kadar ses çıkmıyor 

0 oy
önce (25,996 puan) tarafından

Pazar günü 12 den önce açılmaması gerekir diyorum apartman kuralı apartman kültürü denilen şeyler var. Komşuyu düşünmek zorunda değilim diyerek işin içinden çıkamayız insanlar genelde şehirlerde hafta içi çalışıp hafta sonu dinlendiği için apartmanda öyle bir kural oluyor ki bu bence hafta içi 9-10 haftasonu 12 dir 

İlgili sorular

+3 oy
14 cevap 495 göst.
+1 oy
3 cevap 221 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Seri (5,692 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 215 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sido (402 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 111 göst.

Kategoriler