asla yapmam deyip, büyük konuşup da yaptığınız şey neydi?
aşırı milliyetçi bir baba ile büyürken ergenliğmde bu şekilde milliyetçi takılırken asla kendim gibi olmayan biriyle birlikte olmam diyordum. üniversiteye bir gittim, buldum arap alevisini, şimdi yanımda çocuğuma kitap okuyor 😍
ikinci cocuk😂😂😂kendimi kamyonun altina atarim inthar ederim hamile kalirsam diyordum hep.
yok kız cananın 😂 olur da 2.ye hamile kalmak şstersem canana gidecem beni vazgeçirsin diye😂
hastayim burnum fosur firur akio. ders yapioz elalem mac izlio. en azindan kicimin dibinde bir adet cocuk olurdu iki adet degil
Sjsjs valla bizim gelinin annesi de 11 seneden sonra tüpleri bağlıyken hamile kalmış gelinimize 🤭 o yüzden sen yine de fazla büyük konuşmaktan kaçın 😅😂 @casperiye11
Ayy ama oğluşun çok tatlı canaannn 😍 maşallahh 💙
Şimdi demiyorsan bile ilerde iyi ki olmuş diyeceksin eminim 🤭
:)) sagil kuzum tatli esek sipasi ama iste ben keyfim ve kahyama baya bi zarar verio😂
Ben evlenmeyeceğim dedim evlendim.
1 sene çocuk düşünmüyorum dedim, balayında hamile kaldım.
İkinci için 1 sene bekleyelim dedim, lohusalıktan hemen sonra hamile kaldım.
Tamam artık 4-5 sene çocuk yok dedim, kız 5 aylıkken hamile kaldım.
Artık boynum kıldan ince Rabbim, sen ne dersen o 😁
😂 maşallah 😅
gerçekten insan diline hakim olmalı, bazı aslaların sonucu iyi olabilir ama bazıları da felakete yol açabilir
Aslaa kendi memleketlim biriyle evkenmem uzaklara gidecem dedim😂sonuc 2 mahalle otedeki biriyle evkendim
ben de uzaklarda okuyacaktım, osmaniyeden adanaya gidebildim 😂 buraya da yerleştim
İstee kader kismet 🥰
Oturduğum kasabadan biriyle evlenmem diyordumm, sonuç içerde oğlumuzu uyutuyor hahah 😅
yprumlara baktım da gerçekten herkesin en büyük aslası evlilikle ilgili 😅
Asla yapmam ,dedıgım ve cok buyuk konuştuğum hersey basıma geldı artık konusmuyoruö
gerçekten asla dediğimizde çağırıyoruz herhalde
Benimde çok var aklıma şimdi gelmiyorki sadece şunu diyim birinci doğumdan sonra asla ılıncı çocuk ıstemıyorum dıye çok büyük konuştum şuan dördüncüye hamileyim😂 çok şükür varlar evlatlarım onları çok sevıyorum Rabbim hepimizin evlatlarını korusun ve bizlere bağışlasın inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
hay maşallah, vallahi çocuk konusunda büyük konuşmuyorum ben😅 eşim asla der, diyorum bak deme böyle çağırma
Vallaha büyük Konuşmayın bacım😂 Ben düştüm sen düşme😂
Çok var be gözde ama senin örnekten gidersem kocama asla senle evlenmem dedim hatta uzak kültür farkı olanla evlenmem dedim erzurumlu yağız deluğanlu yanımda çay dolduruyor 😅
ufak tefek benim de çok da hayatımı en çok etkileyen şey tabii ki bu oldu 😂
Ben de sarışın erkek sevmem diyordum. Eşim sarışın mavi gözlü.
işte rabbim al büyük konuşma diyor 😂😂
Bende asla yabancı (Türkiye dışı )biri ile evlenmem dedim çok şükür 2 tane evladım var
Allah bağışlasın 😍
.....
Aminnn Allah razı olsun
Ben tarihe ilgili biriyle evlenecek ve oğluma tarihten bir isim koyacaktım Fenerbahçeli olmayacaktı mesela :) ha bir de maddi olarak çok fedakâr olmayi aptallık olarak görüp birine çok büyük konuşmuştum. Hepsini de yaşadım çok şükür 🤭
oysa hep duyuyorduk büyük lokma ye büyük konuşma diye hepsini de tuttuk maşallah 😂
Çok tuhaf, düşünüyorum da asla deyip de yaptığım bir şey yok gibi 🤔
valla güzel :)
Ya da hayat henüz golünü atmamış diyelim 😂
😇 Bazıları uzağa gitmem derdim-gittim der, ben hep bir vesile ile uzakları bulurum derdim. Çocuk konusunda da hiç asla demedim. Eşimin mizacı sert, gevşek biri ile olmaz derdim, bu da tuttu. Öyle büyük bir konu yok, bulamadım 😅 Hayat golünü ağlara çıkarırsa sevinirim.
Asla kaynanayla beraber yaşamam dedim yaşadım.
Hayvancılık yapan biriyle evlenmem dedim evlendim.
Çocuğuma nene dede ismi koymam dedim kondu.
Artık ağzımı açmıyorum
aman bacım bence de sessizlik iyidir 😅
Artık akıllandım.ha birde yaşadığım yerde herkes kız kardeşimi istiyordu bende asla olmaz ben yandım onu yakmam diyordum.o da arkamdan geldi
Tabi kendi tercihiydi.
Bende güldüm hakkını helal et güzel yazmışsın, valla ondan güldüm 😄
Koyu sevmem dedim koyden geldiler simdi koy Saray gerci ben Sehirde oturuyom
işte herkes bir şekilde yapmam dediğiyle sınanıyor
Şu anki evliligim 4 yıl önce aslaların sirasindaydisjsjs.
Evliligime dair her kucuk detayi bir zamanlar asla diyerek konusuyordum sjsj. Yinede memnunum cok şükür ♥️
memnunsan sorun yok ama gerçekten asla dediğimiz şeyi ne de güzel yapıyoruz 😅
Ahaha aynen ya yokk memnunum şükür jsjsjsj
Asla akraba evliliği yapmam dedim …. 🫠
asla, asla deme😂
Asla demedim de pek, sevmediğim ot dibimde bitti diyeyim :)
Kıllı erkek hiç sevmem, eşim maşallah Merinos koyunu 🤦♀️
Adında soyadında "Ak" geçen bir erkekle görüşmek istemem diyordum. Eşimin soyadı Ak ile başlıyor 😄
Ankara'yı sevmem, 13 senedir burada yaşıyorum vasiyete de Karşıyaka mezarlığına gömün beni yazdım 😄
Ankara'da Çukurambar mahallesini sevmezdim, siyasal islamcı kesimin sevgili ya da metreslerine ev tuttukları semt. Orada ikamet ediyoruz😄
ODTÜ mezunlarını sevmem, en gıcık olduğum şey de "hocam hocam" deyip durmaları 😑 Eşim ODTÜ mezunu.
Sınıftan hatta bölümden biriyle sevgili olmam, o ne öyle ayrılsan yüz yüze bakacaksın ay yazık derdim. 3 sene sınıftan bir çocukla çıktım, yetmedi ayrıldık yüz yüze bakamadık 🤣🤣🤣
Kızlar doktorum Hacettepe yi dereceyle bitirmiş bir doktor. Çok genç yaşta Prof oldu. 7 yıldır kanser nedeniyle abi kardeş olduk. Ego sıfır☺️ Allah razı olsun ondan. İstisna varmış şükür 🤭
Hacettepe tıp mezunu olmak ve uzmanlık almak için insan dışı muamele görmek demektir. Ego onların hakkı diyorum kendimce ama nedense ne kadar hacettepe mezunu Dr tanıdıysam hep mütevazi insanlardı. ☺️
Doktorum da öyle. Ama sonradan hatırladım eşiyle üniden arkadaşlardı . O da kızların bahsettiği gibiydi 😶
Filiz abla (yaşıtmışız gerçi ☺️) küçük oğlum için göz damarları tıkalı diye ameliyat demişti bize göz doktoru. Yarın başka bir doktordan görüş almaya gidicem. Sıkıntılı bir süreç mi bu ? İnternet de yatış olmayacak falan diyor ama denk geldin mi sen acaba ?
Anjiyo yapıldı mı? Çok çabuk açılır kolaydır zor bir durum değil ama altta yatan bir etken var mı onu bir araştırın derim. Geçmiş olsun canım
Yok yapılmadı. 4 yaş . Direk ameliyat dendi,geç kalmışız hatta. Tüpde takılacak. Çok sağol. Allah razı olsun ❤️
Aleviyim bende bununlada gurue duyuyorum abime slm söyle 🙋
Şimdi soruna gelelim asla kocama ezdirmem kendimi derdim bekarken kaç kere ezdim kendimi Allah bilir
ben memnunum kocamdan vallahi😅
bazen şartlar koşullar, insanın basireti de bağlanıyor.
Üniversitede asla çocuk dogurmam bakamam cart curt deyip bes çocuk doğurmam oldu
hadi 1-2 tamam da 5 çocuk ne😂😂 çok fazla büyük konuşmuşsun sen bacım 😂
Çok büyük ders oldu bacım ne yeminler ne sözler vermiştim kendime halbuki
İkinci kez evlenmem asla diyordum
Çok şükür iki evladım oldu
Ne güzel olmuş işte allah en güzelini biliyor
işte bazı aslaların da çoğu güzel oluyor 🤗
Bi tanıdık vardı adı Davut ne kaba isim başka isim mi yokmuş diye kendi kendime dertlenirken eşimin adının Davut olması şoku :)
Ahahaha buna çok güldüm ya Allah seni ne etmesin kız
😂😂 annem, babamla aynı okulda çalışırken tanışıp evlenmişler. başta babamın soyadıyla dalga geçmiş hep😂
Benzer olay bizimkiyle :) eşim adı gibi sert değil en azından
1,490,115 soru
24,353,556 cevap
346,598 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın