asla yapmam deyip, büyük konuşup da yaptığınız şey neydi?
aşırı milliyetçi bir baba ile büyürken ergenliğmde bu şekilde milliyetçi takılırken asla kendim gibi olmayan biriyle birlikte olmam diyordum. üniversiteye bir gittim, buldum arap alevisini, şimdi yanımda çocuğuma kitap okuyor 😍
Asla ikinci evliliği yapmam diyordum ve yaptım
kısmetinde varmış
Ah ben çok büyük konuşmuşum geçmişte şuan yaşadıkça anlıyorum. En başta asker beklemem dedim bekledim. Kendimden bir 10 yaş büyük koca isterim dedim kendimden 2 yaş küçük kocam oldu. Daha say say bitmez Allahım affet cahilliğimden :)
Bu ben 😶
şu an mutluysan gerisi boş😂
Mutluyum elhamdülillah :)
Akraba evliliği yapmam diyordum. Baba tarafından kurtardım,teyzemin oğluna yakalandım.
Askere gitmemiş evlenmem dedim,bedelli yapacak diye planlıyorduk. Bize vurmayınca kalktı askere gitti. Şansa da 1 yıl çıktı 😶🙂
sonu güzel olsun🤗
Öyle, hamd olsun ☺️
Asla sarışın biriyle evlenmem dedim sarışının hasıyla evlendim 😀
Asla bizim köylü biriyle evlenmem dedim adam bırak bizim köylü olmayı, uzaktan akraba bile sayılır 😀
(Bu arada 2 etmen de aynı kişi yani farklı farklı iki kişiyle evlendiğimi düşünmeyin bayağı kombo yaptım 😀)
Meslek hayatıma adam akıllı başlayıp, kendi ayaklarım üzerinde durmadan asla çocuk yapmam dedim. staj yaptığım sene ilk evladımı kucağıma aldım 😀
Asla ayrılmayız, asla birbirimizi yalnız bırakmayız, sonsuza kadar birbirimizin en yakın arkadaşı, en yakın dostu, kan bağı olmayan kardeşiyiz dediğim insanla bütün bağlarımı koparmam bir mesaja baktı.
Bunlar belli başlı şeylerdi Bir de ufak tefek şeyler oluyor çocukla ilgili ve bence bütün anneler burada aynı şeyleri yaşıyoruz mesela asla emzik vermem dedim verdim. Asla 2-3 yaşından önce abur cubur vermem dedim verdim vsvs bunun gibi. Çocuk konusunda kararlı bir şekilde ilerleyip, sonuna kadar gelebildiğim tek mesele ekran meselesi oldu. sadece ekran meselesinde gerçekten istediğimi başarabildim
çocuk konusunda aslaya yer yok, çocuk bir şekilde yapmam dediğin her şeyi yaptırabiliyor insana 😂
Birinci çocuktan sonra ikinci üçüncü hatta kotayı ileriye taşıyıp 4. Yu yapmam diyordum kiiiiiii dorduncum 5 yaşına girecek 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Allah sağlık versin hepsine 😍
Hayatım boyunca hep büyük konuşmaktan korktum hatta babamın büyük büyük lafları vardır başıma gelir diye korkardım kendim büyük konuşmak istemezdim bi konu vardı sadece asla dediğim onu da yaşadık
bazen insanlar ders almıyor, benim babam da büyük konuşurdu ne konuştuysa başına geldi🤦🏼♀️
2.cocugu asla yapmam 4 5 yıl gecmesi lazım dedim kızım 1 yaşındayken hamile kaldım şimdi asla asla demiyorum 😁😁
😂😂 ben de dilimi ısırıyorum bir şey derken 😅
Asla Karadenizli biriyle evlenmem kültürleri yemekleri bana çok uzak diyordum, gittim Trabzonlu buldum. Hem de OF'lu 🫢 (bu arada yemekleri hala uzak🙊)
vallahi bilmediğim için şanslıyım 😂😂 sivası az çok biliyorum da Erzincan da benzerdir.
bir adanalı olarak gitsem herhalde aö kalırım ben😂😂
Evet Sivas ile benzer yönleri çok var Erzincan'ın :) ben de aç kalıyorum merak etme🫢 en sevdiğim mutfaklardan biriymiş senin memleketin yaa biz de kalkmış burda Karadeniz konuşuyoruz versinler bize koca bir dana bitti gitti😂😂😂
😂😂 gel buraya bir kebap ısmarlayayım sana😅 ama azıcık Erzincan tulumu getir yanında olur mu 🤭🤭 sadece peyniriniz yeter
Hahahhaha bir gün yolum düşerse mutlaka ilk ulaşacağım kişi sensin tulum peyniri ile birlikte 🥰🥰🥰
teşekkür ederim canım 🤗
Akraba evliliği yapmam dedim yaptım erken evlenmem dedim evlendim
Aslaaaaaaaaaa ailemden uzağa taşınmam diyordum şu an Amerikadayim:))))
Eşimle tanışmadan yıl mı Ay mı oldu bilmiyorum 2 3 kere isteyenler oldu beni annem babam kücük deyip bende olmaz küçüğüm dedim yani evlenmem daha bilemiyorsunki sonra tanışıp konuşup evlendik uzun hikaye gerçi gurbet :((
1,490,379 soru
24,357,365 cevap
346,818 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın