0 oy
425 göst.
Diğer kategorisinde (4,023 puan) tarafından

image

hastane odamızdan mutsuz bir günaydın 😔oğlum daha iyiy şükür oksijeni kestiler bakalım vizitte doktorlar ne diyecek? Mutsuz olmamın sebebi oğlum iyi bugün yarın çıkarım dedim ama 6 aylık kızımda hastalanmış 🤦🏻‍♀️. Kızım daha 24 kasımda 3 gün hastanede yattı oğlumda o sırada hasta olmuştu evde babası ve annem bakıyordu. Şimdi oğlumu yatırdılar kızım hasta annem bakıyor🤦🏻‍♀️nerelere gideyim kafamı nerelere vurayım ya canım çok sıkkın 

11 Cevaplar

+1 oy
(459 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirler çocuklar kış ayındayız ondan olabiliyor benim oğlanda hastalanıyor kış ayı hastalık ayı üzülme yani 

(4,023 puan) tarafından

Maalesef öyle kış ayı hastalık ayı bizim içinde 😔doktor geldi şimdi ilerde astım hatası olma ihtimali yüksek dedi canım sıkıldı 😟ben 7 8 yaşa geçer diye ümit ederken kalıcı olabilir dedi

-Reklam-
+1 oy
(1,523 puan) tarafından

Çok ama çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcın olsun. Benim büyük kızımda bu gece sabaha kadar ateşi vardı kustu. Bende 3 tane var yetişemiyorum seni çok iyi anlıyorum. .  Sakin ol dua et Rabbim yardımcın olsun geçecek öyle düşün.  

(4,023 puan) tarafından

Of off rabbim yardım etsin inşallah moralim çok bozuk hem vizite doktor geldi ilerde astım hastası olma ihtimali yüksek dedi hemde küçük kızımda hasta dedim hani durumu kötü değilse taburcu olabilirmiyiz onada bakmam lazım dedim kızını acile getirsinler sıkışıksa aynı odaya ikisini yatırıruz dediler 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ o kadar ümitliydim hepsi bitti

(1,523 puan) tarafından

Allah büyüktür canım sabret inşallah atlatırsiniz ikisini de yatirsinlar.

2 sene önce hamileydim doğuma günler vardı büyük kızım hastaydı benim günüm geçmişti doktora gittik ikimiz bana dedi cumaya kadar doğum olmazsa cumartesi gel suni san ile doğumu baslatiriz bebek kakasini yerde zehirlenebikilllir. Kızını götürdüm polikliniğe doktor dedi bu çocuğu yatırılması gerekiyor dedik hocam iki gün sonra doğumum başlayacak ilaç yazın gidelim dedi bej yatisini yapıyorum tamam dedim neyso bizi yatırdı 5.kattayiz ortanca kızım ben birde hamilelik eşim akşam geldi kızımı götürdü demek ki kızımı kaldır indir sancılarım başladı kızım hasta gece 11 kimseye soylemeeim sabaha kadar sancı çektim artık doğum yaklaştık hissediyorum eşimi aradım dedim çantayı al kızımızı anneme bırak ablamı da al gek dayanamıyorum. Ablam görümcem geldiler ben nasıl ağlıyorum hem kızımı bırakıyorum hem doğum sancısı. Bek 1. Kattaydim kızım 5 te beni bir gece tuttular taburcu ettiler kizim 5 gün sonra geldi. Diyeceğim geçecek inşallah içini ferah tut dua et.rabbim tez vakitte şifa versin hepinize .

(4,023 puan) tarafından

Offf. Ok kötü bir durum olmuş 😔😔😔benim bu kadar olmadı ama bende 6 ay önce doğum yaptım kızım 15 gün felan küvezde kaldı 35 haftalık doğdu. İlk etapta gidip küvezde görüp geliyorduk sonra 2 gün ten tene temas için gittim sonra emzirdim bir kere ertesi gün anne bebek uyum servisinde kalıp bebekle çıkacaktım 31 yaşındayım böyle bir hastalık yok bronşit olmuşum nefes kesiliyor doktorlar sezaryendan sonra pıhtı atmış olabilir dedi iyice korktum bana bişi olurda ne olacak 2 yavru dedim şükür bişi olmadı ama 2 gün sonra bi  baktım oğlumda fena yine hasta olmuş onuda acile götürdük hemen dediler sıkışıkşığı geçmezse yatırırız kahroldum iyice çünkü 2 gün sonra Anne bebek uyum servisine gidip 1 gün kalıp taburcu olacaktık iyice stres oldum şükür bişi olmadan halloldu herşey rabbim büyüktür insan anlık çok geriliyor ama şuan sabaha göre daha iyiyim 🤲🤲

(1,523 puan) tarafından

İnşallah daha iyi olacak her şey 

(4,023 puan) tarafından

İnşallah canım 🤲sizde hep iyi olun inşallah 🤲🤲🤲

0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun salgın var çocuklar hastaydı biraz iyi oldular şimdide ben kaç gündür berbat haldeyim dün acile gittim ciğerlerimde yine enfeksiyon çıktı göğsüm öyle bir yanıyorki öksürürken ben dayanamıyorum çocuklar nasıl dayansın😓 Rabbim şifa versin inşallah tüm hastalara 

(4,023 puan) tarafından

Allah razı olsun canım evet maalesef biz dayanamıyoruz çocukar nasıl dayansın 😔hemde o kadar iğne ve yatağa bağlılar 

0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun cnm . Kış geldi hastalik geldi . 21 aylik oglum da geçen çarşamba günü çok hastaydı. Doktora gittik ilaç verdi ama burnu akıyor ve öksürüyor. Daha düzelmedi.  İnşallah tez zamanda iyileşir bütün çocuklar ve bebekler 💔💔💔💔

(4,023 puan) tarafından

İnşallah canım inşallah 🤲🤲🤲oğlumu taburcu etmediler üstüne üstelik kızıda acile getirin sıkışıksa iki kişilik odaya alalım 2 çocuğuda tedavi edelim dediler 

tarafından

Hayırlısı olsun inşallah çok bunalmazlar 🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️

(4,023 puan) tarafından

Ah ah inşallah evde bile durmuyorlar burda ne yapcsm bakalım 😅

0 oy
(2,042 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım. Sabrın sonu selamet inşallah. Allah yavrularına sağlık size de kolaylık versin.. 

(4,023 puan) tarafından

Allah razı olsun canım teşekkür ederim 😔😔🤲Aminn inşallah🤲 doktor küçük kızıda acile getirin sıkışıksa iki kişilik odaya alalım 2 çocuğuda tedavi edelim dediler 🤦🏻‍♀️😔

(2,042 puan) tarafından

Ya öyle olsa çok iyi olur bence kötü olmasını beklemeden götürün acile. Yatış olsa hemen iyileşir

(4,023 puan) tarafından

Şuan acildeler haber bekliyorum canım bizde o yüzden hemen getirdik bakalım 🤲🤲

0 oy
(1,514 puan) tarafından

Geçecek canım İnan beterin beteri var Allah bu günlerimizi aratmasın

(4,023 puan) tarafından

Çok doğru canım her zaman diyorum rabbim beterinden korusun diye ama şuanda çok bunaldım çünkü doktor kızıda acile getirin sıkışıksa iki kişilik odaya alalım 2 çocuğuda tedavi edelim dediler ikisine bir nasıl bakcam bilmiyorum ve oğlumada kalıcı astımı olabilir yüksek ihtimale dediler iyice daraldım 😔🤦🏻‍♀️

(1,514 puan) tarafından

sen Allah'a sığın geçecek inan ki bunalmakta haklısın kolay değil ama zikirle meşgul ol salavat çek şifa için fatiha oku bunalmana fırsat kalmaz inşallah

(4,023 puan) tarafından
+1

İnşallah bacım 🤲🤲Allah razı olsun duanızda benide unutmayın 🤲🤲

0 oy
(23 puan) tarafından

Bnm kızım da 4 aylıkken cok hastalandı ciherleri tıkanmıstı süt vermek yasaktı genzine kaçar boğulur dye üstelik pramütüre bır bebekti evdeki oğlum da hastaydı bakacak kimse yoktu aç susuz yavrum benm cok sukur o günler gecti oglum 3 buçuk yasında bensiz yemek yemez Rabbim bıdaha göstermesin o günleri sizede çok gecmiş olsun gececek bu günler dua edin çok

(4,023 puan) tarafından

Beni çok iyi anlarsınız o zaman insan biri hasta diğerine bakıyorsun diğerini ihmal ediyorsun diyor 😔birde doktor kızıda acile getirin sıkışıksa iki kişilik odaya alalım 2 çocuğuda tedavi edelim dediler iki çocukla burda ne yapacam bilmiyorum 

(23 puan) tarafından

Mecbur yanınıza baska bri daha gelecek nsl oldular 

(4,023 puan) tarafından

Şükür taburcu olduk canım gerek kalmadı🤲

0 oy
(419 puan) tarafından

Allah feraha çıkarsın Rabbım şifa versin inşallah 

(4,023 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inşallah teşekkür ederim 🤲🤲🤲❤️

0 oy
(6,374 puan) tarafından

Geçmiş olsun canim suqn hep salgın var 

(4,023 puan) tarafından

Evet maalesef öyleymiş arkadaşımın kızıyla içeri dışarı yaptılar montsuz o da hastaymış 2 gündür acile gidip geliyorlar mış

Teşekkür ederim canım 🤲❤️

0 oy
(635 puan) tarafından

Ah bacim yine ust uste geliyo gecmis olsun ne diyim ki bilemiyorum 

(4,023 puan) tarafından

Bende bilmiyorum bacım çok sıkıntıdayım işim daral daral daraldı gülceyi de acile getirdiler toprağın doktoru kardeşide getirin solunum problemi varsa buraya yatış versinler ikisinide aynı odada tedavi edelim dediler bakalım doktor gülceye ne diyecek 

(635 puan) tarafından

İnsaAllah ikisinde de bisey yoktur evinize gecersiniz bacim tuh 

(4,023 puan) tarafından

İnşallah canım 

0 oy
(550 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun benim çocuklarım da dünden beri hasta ishal ve kusma var günde 1 olduğu için henüz goturmedim iyi sıvı alıyor şükür bakalım yarına ne olacak 🤲🏼😴

(4,023 puan) tarafından

Ayy çok geçmiş olsun sizede 😔😔 insan biriyle zor baş ederken iki tane perişan ediyor 😔

(550 puan) tarafından

Teşekkür ediyorum 😥evet çok zor gerçekten tekrardan sizede çok geçmiş olsun inşallah 

(4,023 puan) tarafından

Allah razı olsun canım taburcu olduk şükür ❤️🤲🤲

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 164 göst.
+1 oy
9 cevap 500 göst.
12 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde Darknes123 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
+2 oy
35 cevap 1,563 göst.