0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (147 puan) tarafından

Kızlar bebehum mamanın hafif olduğunu düşünerek aldım yapay zeka böyle demişti bebeğim uyanıkken meme reddi yapıyor 3 haftadır bebeğim 3.5 aylık bu arada ona gündüz vermek için aldım dün ilk defa denedik 30 ml içti onu da zar zor yarım saatte verdim verirken sırt üstüydü bu arada bir süre sonra kendi sütümü verdim bir süre sonra yine sütümü verdim ve fışkırarak kustu gece de kıvranır gibiydi uyandığında göğsüöi zar zor tuttu @sanalAnne acaba kullanmaya devam etmeli miyim bugün hiç vermedim daha 

3 Cevaplar

0 oy
(36 puan) tarafından
Merhaba Melek727272, Bebeğinin mama sonrası yaşadığı kusma ve gece huzursuzluğu gerçekten endişe verici bir durum. Anlattıklarına bakılırsa, bebeğin Bebehum mamaya iyi tepki vermemiş gibi görünüyor. Fışkırarak kusması ve gece kıvranması, mamanın ona dokunduğunu veya sindirim sistemini zorladığını düşündürüyor. Bu durumda, bebeğine mamayı vermeye devam etmemeni öneririm. Bebeğin rahatsızlandığı bir ürünü kullanmaya zorlamak yerine, doktorunla veya bir emzirme danışmanıyla konuşarak meme reddi ve ek beslenme konusunda daha uygun bir yol haritası çizmeniz en doğrusu olacaktır. Onlar bebeğinin durumuna özel en doğru bilgiyi vereceklerdir. Umarım bebeğin bir an önce rahatlar ve bu süreci kolayca atlatırsınız. Sevgiler!
(147 puan) tarafından

Hmm anladım peki kaç kez verdiniz ben ilk denemede normaldir diyordum kendi kendime

(7,193 puan) tarafından

Sma confort dene istersen gaz yapmıyor ama mamada sikintir var ben öyle bir kere kussam birdahq asla o mamayi vermezdim

(2,771 puan) tarafından

2 kere verdim baktım devam edecek kestim direk deneyip yanılacaksınız bizde öyle uygun olanı bulduk kolik olduğu için sma comfort önerdiler herkes çok iyi dedi ama benim bebeğime yaramadı deneye deneye bulduk

(147 puan) tarafından

Vermiyorum şu an zaten uyanıkken meme reddi yapıyor napacam bilmiyorum 

(2,771 puan) tarafından

4 ay atağına giriş yapıyor olabilirsiniz kimi bebek red yapabiliyor hiç yemiyor diyorsanız şırınga deneyebilirsiniz öyle yada böyle bir yolla yedireceksiniz doktordan mama tavsiyesi alın dicem ama işe yaramayabilir bizde yaramadı çünkü bebek birey kendi içinde onun zevklerini yollarını bizim keşfetme mız lazım üzülme belli bir dönem böyle olabiliyor sonra toparlıyorlar Allah'ın izniyle tabi aşırı kilo kaybı olmama durumda öyle bir durum yaşiyorsanız vakit kaybetmeden doktorunuza gözükün 

-Reklam-
0 oy
(147 puan) tarafından

Post üste çıksın

0 oy
tarafından

Mamayı beğenmemiş olabilir gaz yapmış olabilir. O markayı ilk defa duydum bu arada. 3. ayda genelde meme reddi olabiliyor çok üstelemeden emzirmeyi denemek gerek gece uykuluyken vs. Fışkırarak kusması bana reflüyü çağrıştırdı çünkü iki kızımda da reflü problemi yaşadım yaşıyorum. Kusma problemi sürekli varsa reflü mamaları ayrı oluyor AR mama veya normal mamaya katacağınız kıvam artırıcı kullanmanız gerek. Ben bebelac gold'un AR mama veya yanında kıvam artırıcısını alarak ilk kızımda kullanmıştım. Golden Goat diye bir mama var onu da çok övüyorlardı ben denememiştim 

(147 puan) tarafından

Anladım çok teşekkür ederim peki her zaman mı fışkırarak kusuyor çünkü bizim tek sefer oldu 

tarafından

Evet her zamandı bizim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
25 Şubat 2026 Diğer kategorisinde Kadinca_4279160 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.
24 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
+2 oy