0 oy
351 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (110 puan) tarafından

Kizlar kafasında konak var ama kası bugün bu kadar kötü olmus durumda bugün banyo yaptım konak icin saçını falan temizledim ama yuzu nasil gecicek

image

7 Cevaplar

0 oy
(6,552 puan) tarafından

Pek asabi 😄 orayada organik zeytinyağı sürebilirsin

(110 puan) tarafından

Sürdüm canim ama neden oluyor bikac defa sürdüm durdu gibi 2 gün sürmedim hemen baya cok olmuştu 

-Reklam-
0 oy
(4,173 puan) tarafından

Gün boyu nemlendir  konak kaşta da oluyor temizlersen kısa sürede geçer

0 oy
(6,418 puan) tarafından

Cildiri kuru herelde nemlendirici sürmenin lazım.ozellikle.ben banyadon sonra mutlaka mustella nemlendirici kullaniyorum 

0 oy
(2,963 puan) tarafından

cildi kuru, benim oğlum ilk doğduğunda vucudu böyle oluyordu, hemşire eczaneden nemlendirici krem kullanmamı önerdi, yada zeytinyağı da sürebilirsin 

(110 puan) tarafından

Evet cildi cok kuru bioderma ki var nemlendirici onu yüzüne surimmi

(2,963 puan) tarafından

onu hiç denemedik canım bilgim yok

0 oy
(797 puan) tarafından

Bioderma atoderm kullanmanı tavsiye ederim hatta şampuanı ile yıkayıp kremini sür bişeyi kalmaz 

(110 puan) tarafından

Tamam canim şampuanı ni da alim.o zaman 

0 oy
(13 puan) tarafından

Can benim bebeğim de böyleydi doktor alerjik egzama dedi Mustela şampuan ve losyon kullandım düzenli yeni bi yaşını doldurdu çok şükür geçti hepsi 

(110 puan) tarafından

1 yaşına kadar sürüyor mu bu ne alerjisi peki 

(13 puan) tarafından

Oda aynı egzama çünkü oğlum da öyleydi şampuan çöktü diye her banyoda yikiyordum 1 yaşına kadar kullanmana gerek yok ama cildini yumuşacık yaptığı için kullandım duştan sonra da losyonu suruyorum pamuk gibi

(13 puan) tarafından

Yani almanı tavsiye ederim bana dua edersin

0 oy
(1,463 puan) tarafından

Bioderma atoderm işe yarar cildi çok kuru. Nemlendirilmesi gerekiyor . Doktor bize biodermayı önerdi .  

(110 puan) tarafından

Bizde onu aldık ama yüzüne kullanmadım vücuduna kullandim bugünden sonra yüzüne de surerim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 994 göst.
9 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 176 göst.
0 oy
5 cevap 189 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 554 göst.
17 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,063 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,988 soru

24,454,248 cevap

354,231 kullanıcı

...