0 oy
383 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (122 puan) tarafından

Kizlar kafasında konak var ama kası bugün bu kadar kötü olmus durumda bugün banyo yaptım konak icin saçını falan temizledim ama yuzu nasil gecicek

image

7 Cevaplar

0 oy
(7,118 puan) tarafından

Pek asabi 😄 orayada organik zeytinyağı sürebilirsin

(122 puan) tarafından

Sürdüm canim ama neden oluyor bikac defa sürdüm durdu gibi 2 gün sürmedim hemen baya cok olmuştu 

-Reklam-
0 oy
(5,414 puan) tarafından

Gün boyu nemlendir  konak kaşta da oluyor temizlersen kısa sürede geçer

0 oy
(7,189 puan) tarafından

Cildiri kuru herelde nemlendirici sürmenin lazım.ozellikle.ben banyadon sonra mutlaka mustella nemlendirici kullaniyorum 

0 oy
(3,072 puan) tarafından

cildi kuru, benim oğlum ilk doğduğunda vucudu böyle oluyordu, hemşire eczaneden nemlendirici krem kullanmamı önerdi, yada zeytinyağı da sürebilirsin 

(122 puan) tarafından

Evet cildi cok kuru bioderma ki var nemlendirici onu yüzüne surimmi

(3,072 puan) tarafından

onu hiç denemedik canım bilgim yok

0 oy
(903 puan) tarafından

Bioderma atoderm kullanmanı tavsiye ederim hatta şampuanı ile yıkayıp kremini sür bişeyi kalmaz 

(122 puan) tarafından

Tamam canim şampuanı ni da alim.o zaman 

0 oy
(16 puan) tarafından

Can benim bebeğim de böyleydi doktor alerjik egzama dedi Mustela şampuan ve losyon kullandım düzenli yeni bi yaşını doldurdu çok şükür geçti hepsi 

(122 puan) tarafından

1 yaşına kadar sürüyor mu bu ne alerjisi peki 

(16 puan) tarafından

Oda aynı egzama çünkü oğlum da öyleydi şampuan çöktü diye her banyoda yikiyordum 1 yaşına kadar kullanmana gerek yok ama cildini yumuşacık yaptığı için kullandım duştan sonra da losyonu suruyorum pamuk gibi

(16 puan) tarafından

Yani almanı tavsiye ederim bana dua edersin

0 oy
(1,602 puan) tarafından

Bioderma atoderm işe yarar cildi çok kuru. Nemlendirilmesi gerekiyor . Doktor bize biodermayı önerdi .  

(122 puan) tarafından

Bizde onu aldık ama yüzüne kullanmadım vücuduna kullandim bugünden sonra yüzüne de surerim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,040 göst.
9 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
0 oy
1 cevap 197 göst.
0 oy
5 cevap 201 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,911 soru

24,538,987 cevap

360,412 kullanıcı

...