Kizlar kafasında konak var ama kası bugün bu kadar kötü olmus durumda bugün banyo yaptım konak icin saçını falan temizledim ama yuzu nasil gecicek
Pek asabi 😄 orayada organik zeytinyağı sürebilirsin
Sürdüm canim ama neden oluyor bikac defa sürdüm durdu gibi 2 gün sürmedim hemen baya cok olmuştu
Gün boyu nemlendir konak kaşta da oluyor temizlersen kısa sürede geçer
Cildiri kuru herelde nemlendirici sürmenin lazım.ozellikle.ben banyadon sonra mutlaka mustella nemlendirici kullaniyorum
cildi kuru, benim oğlum ilk doğduğunda vucudu böyle oluyordu, hemşire eczaneden nemlendirici krem kullanmamı önerdi, yada zeytinyağı da sürebilirsin
Evet cildi cok kuru bioderma ki var nemlendirici onu yüzüne surimmi
onu hiç denemedik canım bilgim yok
Bioderma atoderm kullanmanı tavsiye ederim hatta şampuanı ile yıkayıp kremini sür bişeyi kalmaz
Tamam canim şampuanı ni da alim.o zaman
Can benim bebeğim de böyleydi doktor alerjik egzama dedi Mustela şampuan ve losyon kullandım düzenli yeni bi yaşını doldurdu çok şükür geçti hepsi
1 yaşına kadar sürüyor mu bu ne alerjisi peki
Oda aynı egzama çünkü oğlum da öyleydi şampuan çöktü diye her banyoda yikiyordum 1 yaşına kadar kullanmana gerek yok ama cildini yumuşacık yaptığı için kullandım duştan sonra da losyonu suruyorum pamuk gibi
Yani almanı tavsiye ederim bana dua edersin
Bioderma atoderm işe yarar cildi çok kuru. Nemlendirilmesi gerekiyor . Doktor bize biodermayı önerdi .
Bizde onu aldık ama yüzüne kullanmadım vücuduna kullandim bugünden sonra yüzüne de surerim
1,496,988 soru
24,454,248 cevap
354,231 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın