Çocuk okula başladığından beri hasta artık ne yapacağımı bilmiyorum öksürük sesi duyunca psikolojim bozuluyor. artik mecbur kalıp götürdüm doktora antibiyotik yazdi Onu bitireli bir hafta oldu yine başladı öksürmeye. Yine götürsem aynı şeyler antibiyotik yazıp gönderecek. Evde herşeyi deniyorum oda olmuyor. Hergün burun açmalar doğal yöntemler. Öyle bağışıklığı düşük bir çocukta değil ağır hasta olmaz ateşi çıkmaz yemesi içmesi iyidir abur cuburdan bile uzak ama gel gör ki okula başlayalı mahvolduk. Uykular haram oldu özellikle gece tutuyor gündüz iyi 😒 karman çorman yazdim siz anlarsiniz kızlar. Ne yapayım siz diyin var mı şunu yap kesin geçer diyen.
2 haftadır benim oğlumun da geçmiyor ya
Gidiyorum hava veriyorlar antibiyotik öyle bende anlamadım evim falanda sıcak Tutumu gece tutarmış öksürük zaten benim oğlumuzda gece tutuyor 🥲
Eylül den beri var bizde ya
Valla tek çözümü bal ve siyah turpta buldum sabahları aç karnına bir çay kaşığı veriyorum şükür öksürük denen hiç bir şey kalmadı
Balı turpun içinde mi bekletiyoruz
Siyah turpun içini oy altından delik ay süzülüyo her sabah aç karnına bal kaşığıyla ver inşallah öksürükleri kesecek kaç yaşındalar
4 yaşında bi kızım var
Maşallah barekallah benimde 5 yaşında oğlum bünyesi çok zayıf buna başladığımdan beridir çok şükür öksürük ne unuttuk yani tavsiye ederim
Abur cubur ile alakası yok benim kadar abur cubur yiyen biri olmamistir hayatı boyunca (26 yaşındayım) kolay kolay hasta olmamisimdir hiç bagisikligim güçlüdür pekmeze biraz karabiber dök geçiyor ya da bala pulbiber
Bala karabıber koyarlar ılk defa pul bıber duydum
Genelde tereyağı eritip içine pekmez koyuyorum ama bide onu deneyim
Öncelikle instagramda hastalanmayancocuk sayfasına bakmanızı tavsiye ederim ordaki atom reçetesini mutlaka deneyin ve bağışıklık için bi reçete daha var onada bakmanızı tavsiye ederim bide tamamen iyileşene kadar hakiki sarımsak bal ve limon bu karışımı günde 3 defa taze olarak çocugunuza yedirin sizde hasta olacağınızı hissettiğiniz an yiyebilirsiniz hastalıgı anında yok ediyor
Teşekkür ederim bakayim bi
Ciğerlerinde birşey varmıymış bizim doktorumuz hiç antibiyotik yazmıyor valla genelde ilaçta yazmıyor. Benimkide öksürüyor şuan ama bogazında yani balgam sadece
Yok cigeri temiz dedi ama kuru öksürük başlıyor sonra balgama çeviriyor
Bence antibiyotıksiz çözmeye çalış. Cigerlerde birşey yok diyorsun antibiyotik iyi birşey değilki. Ben 4 yıldır hiç antibiyotık kullanmadım ve kışım illaki uzun süreli bir öksürüğümüz oluyor
Bende öyle 4 yaşına kadar hep evde atlattı öyle böyle ama okula başlayali geçmiyor bende korkuyorum ilerler diye
Benimki 3 yıldır okula gidiyor canım. Bol bol sarımsak soğan yedirmeye çalış. Et sulu yemekler çorbalar yap
Ben akşam uyumadan önce kızımın göğsüne doğal zeytinyağı ile masaj yapıp zeytinyağı sürdüğüm bölgenin üstünü peçete ile kapliyorum işe yarıyor
okulda ilk senesi mi
Evet öyle
Ben çareyi İbrahim Saraçoğlunun hatmi çiçeği tarifinde buldum , Rabbime hamd olsun çok çok rahatlattı 🤲🏻🤲🏻
1,497,123 soru
24,456,172 cevap
354,333 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın