0 oy
215 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,757 puan) tarafından

Çocuk okula başladığından beri hasta artık ne yapacağımı bilmiyorum öksürük sesi duyunca psikolojim bozuluyor. artik mecbur kalıp götürdüm doktora antibiyotik yazdi Onu bitireli bir hafta oldu yine başladı öksürmeye. Yine götürsem aynı şeyler antibiyotik yazıp gönderecek. Evde herşeyi deniyorum oda olmuyor. Hergün burun açmalar doğal yöntemler. Öyle bağışıklığı düşük bir çocukta değil ağır hasta olmaz ateşi çıkmaz yemesi içmesi iyidir abur cuburdan bile uzak ama gel gör ki okula başlayalı mahvolduk. Uykular haram oldu özellikle gece tutuyor gündüz iyi 😒 karman çorman yazdim siz anlarsiniz kızlar. Ne yapayım siz diyin var mı şunu yap kesin geçer diyen. 

8 Cevaplar

0 oy
(460 puan) tarafından

2 haftadır benim oğlumun da geçmiyor ya 

Gidiyorum hava veriyorlar antibiyotik öyle bende anlamadım evim falanda sıcak Tutumu gece tutarmış öksürük zaten benim oğlumuzda gece tutuyor 🥲

(7,757 puan) tarafından

Eylül den beri var bizde ya

-Reklam-
0 oy
(390 puan) tarafından

Valla tek çözümü bal ve siyah turpta buldum sabahları aç karnına bir çay kaşığı veriyorum şükür öksürük denen hiç bir şey kalmadı 

image

(7,757 puan) tarafından

Balı turpun içinde mi bekletiyoruz 

(390 puan) tarafından

Siyah turpun içini oy altından delik ay süzülüyo her sabah aç karnına bal kaşığıyla ver inşallah öksürükleri kesecek kaç yaşındalar 

(7,757 puan) tarafından

4 yaşında bi kızım var

(390 puan) tarafından

Maşallah barekallah benimde 5 yaşında oğlum bünyesi çok zayıf buna başladığımdan beridir çok şükür öksürük ne unuttuk yani tavsiye ederim

0 oy
(665 puan) tarafından

Abur cubur ile alakası yok benim kadar abur cubur yiyen biri olmamistir hayatı boyunca (26 yaşındayım) kolay kolay hasta olmamisimdir hiç bagisikligim güçlüdür pekmeze biraz karabiber dök geçiyor ya da bala pulbiber

(4,189 puan) tarafından

Bala karabıber koyarlar ılk defa pul bıber duydum 

(7,757 puan) tarafından

Genelde tereyağı eritip içine pekmez koyuyorum ama bide onu deneyim

0 oy
(2,653 puan) tarafından

Öncelikle instagramda hastalanmayancocuk sayfasına bakmanızı tavsiye ederim ordaki atom reçetesini mutlaka deneyin ve bağışıklık için bi reçete daha var onada bakmanızı tavsiye ederim bide tamamen iyileşene kadar hakiki sarımsak bal ve limon bu karışımı günde 3 defa taze olarak çocugunuza yedirin sizde hasta olacağınızı hissettiğiniz an yiyebilirsiniz hastalıgı anında yok ediyor

(7,757 puan) tarafından

Teşekkür ederim bakayim bi

0 oy
(13,868 puan) tarafından

Ciğerlerinde birşey varmıymış bizim doktorumuz hiç antibiyotik yazmıyor valla genelde ilaçta yazmıyor. Benimkide öksürüyor şuan ama bogazında yani balgam sadece

(7,757 puan) tarafından

Yok cigeri temiz dedi ama kuru öksürük başlıyor sonra balgama çeviriyor 

(13,868 puan) tarafından

Bence antibiyotıksiz çözmeye çalış. Cigerlerde birşey yok diyorsun antibiyotik iyi birşey değilki. Ben 4 yıldır hiç antibiyotık kullanmadım ve kışım illaki uzun süreli bir öksürüğümüz oluyor 

(7,757 puan) tarafından

Bende öyle 4 yaşına kadar hep evde atlattı öyle böyle ama okula başlayali geçmiyor bende korkuyorum ilerler diye

(13,868 puan) tarafından

Benimki 3 yıldır okula gidiyor canım. Bol bol sarımsak soğan yedirmeye çalış. Et sulu yemekler çorbalar yap

0 oy
tarafından

Ben akşam uyumadan önce kızımın göğsüne doğal zeytinyağı ile masaj yapıp zeytinyağı sürdüğüm bölgenin üstünü peçete ile kapliyorum işe yarıyor 

0 oy
(4,146 puan) tarafından

okulda ilk senesi mi

(7,757 puan) tarafından

Evet öyle 

0 oy
(2,031 puan) tarafından

Ben çareyi İbrahim Saraçoğlunun hatmi çiçeği tarifinde buldum , Rabbime hamd olsun çok çok rahatlattı 🤲🏻🤲🏻

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 204 göst.
0 oy
5 cevap 220 göst.
0 oy
0 cevap 108 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,123 soru

24,456,172 cevap

354,333 kullanıcı