Yeni gebeydim doktora muayene gidiyordum bana aç karnınamı geldin demişti. Bende tabi aç karnına gitmiştim, söylemeye utandım yok yok hocam tokum ben yemek yedim geldim dedim, bende bana yemek ısmarlıcak sandım diye tokum dedim 😁😁
Hamileliğimin 5.ayında yurtdışına gittim doğumu eşimin yanında yapacaktım doktor kontrolüne heyecanla girdim ultrasonda göreceğim ekrana bakıyorum sadece kalp atış sesi gözüküyor doktor gelişimini anlatıyor en son kalkabilirsiniz deyince ee ben çocugumu görmedim başka yerde mi görcem dedim ebe suratıma bakıyor bende ona bakıyorum karşılıklı şaşkın şaşkın bakışıyoruz kalkabilirsiniz diyor hala bende ultrason odası nerde diyorum ne ultrasonu demesin mi bende hani ultrason aleti var ya karnımıza jel sürülerek bi alet gezdiriliyor o aletle bebeğin hareketlerini görüyoruz kalp atısını duyuyoruz bide el hareketleri ile gösteriyorum aynı anda ebe ultrasonun ne olduğunu biliyorum sen ne yapacaksın ultrasonu ne işin var ultrasonla deyip hala suratıma bakıyor ne bakıyorsun göstersene çocugumu yoksa ekranı suratıma mı yansıttın diye kalktım aynaya baktım o an eşim girdi araya türkiyede her ay ultrason ile bakılıyor buranın Sistemini bilmediği için ultrason kontrolü olacak sandı diye ebe o an anladı mevzuyu gülmeye başladı bende sinirden banane çocugumu görcem yaa diye tepiniyorum ebe beni sakinleştirip sistemi anlattı ben hala ayagımı yere vuruyorum çocugumu görcem diye en son pes ettim 2 ay sonra ultrasonla bakılacagını söyledi 2 ay sonraki kontrolde bebeğim makat gelişiydi bende eğer dönmezse sezeryan mı olcam dedim o da biz onu elle döndürüyoruz sezeryan söz konusu olamaz deyince ben bi çığlık attım vajinama elinizi kolunuzu sokup bebeği nasıl döndürürsünüz diye nasıl bi akıl tutulması yaşadıysam bebeği vajinadan içeri el sokup döndürme zannettim 😂😂
Ayy ne çok güldüm. Allah iyiliğini versin.🤣
2.5 senedir eşim ne zaman hatırlasa dalga geçer alışığım gülmelere 😂😂
Sen bu olayı anlatınca aklıma benimde şey geldi, kızıma hamileyken benim hep adet gecikmem vardı hiç umursamıyordum , ne zaman olduğumu bile bilmiyorum o derece yani, sonra şüphelendim acile gittim kan verdim 2 saat kadar bekledim. Neyse sonuçlar çıkmış ama doktor odasında yoktu. Hemşireler bir oda gösterdi doktor bey orada dedi , kapıyı açtım doktor pirzola yiyordu, ısırdığı yeri uzattı "Al sende bir ısırık al" dedi güldü 😂 sonra sonuç kağıdını verdim , baktı hamileyim dedi ki al al canın çeker ısır bir tane hamilesin hayırlı olsun demişti 🤣🤣
İlk gebeligimde 3 aylıkken rüyamda kemikli pirzola yiyordum ama bir lezzetli Allah'ım nasıl mangaldan alıp alıp isiriyorum o an bir çığlık ve durtulmeyle uyandım meğer pirzola diye eşimin parmağını isirmisim😂😂😂😂
😅 bende hamileyken sağlık ocağında hastanede doktor ve hemşirelerin .İştahın nasıl iyimisin falan gibi sorularına çok alışmıştım doğumdan sonra doktor iştah nasıl diye sorduğunda bende hiç iştahım yok kendimi çok halsiz hissediyorum demiştim gözlüğünün üstünden bana bakarak bebekten bahsediyorum demişti 😁 eşim bıyık altından bir sürü gülmüştü bana
🤣🤣🤣 sormasalardı daha iyiydi 🤣🤣
Bende dogum yaptigimda kızım 3 4 günlüktü galiba tam hatirlamiyorum saglik ocaginda aşısı vardı hemşire bacağını aç iğne yapıcam dedi bende sedyeye uzanip kendi bacagimi acmistim böylede alık zamanlarımdı 😃😃
hahaha patladim
Allahım ya nasıl da güldüm buna🤣🤣🤣
Rahim filmi cektirecegim etrafdan o kadar baskı korku aldimki anlatamam çok zor kötü diye neyse Dr gittim sedyede yatıyorum Dr geldi daha hazırlık yapıyorlarmış ben çığlık çığlığa bağırıyorum Dr ne oldu diye sordu ağrım var dedim ne ağrısı dedi daha ben birşey yapmadım ki Dr şok olmuş tu tabi bende mahcup beni öyle görünce dr ertelenmişti.
Not:Korkulacak bir durum değilmiş abartilan kadar
Sebepsiz infertilite nedeniyle çocuğum olmuyordu. 4 yıl üstüne kimseyi dinlemeyip tüp bebek yptırdım. Doktorlar daha önce bekle olur dediği halde olmamıştı. Kan tahlili vermiştim,transferden 10 gün sonra. Poliklinikti gittiğim yer. Üst kattan sonuç söylemek için hemşir indi. Pozitif dedi ama salonda ben ,yaşlı bir amca birde danışmada bir bayan vardı. Ben önce bayan arkaşa baktım,tık yok. Sonra amcaya baktım yine tık yok. Hemşir anladı olayı ve tekrarladı. Ben mi diye sorunca patlatılar gülmeyi. Amcadan bile pozitif bekleyip kendimden beklemeyişim. O kadar çok tek çizgi görmüştüm ki,sonra hep beraber güldük buna.
Kız amcada şimdi çok olmuştur kesin benmi hamileyim diye🤣🤣🤣
Bende öyle düşünüyorum 🤭
1,496,868 soru
24,452,478 cevap
354,109 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın