0 oy
97 göst.
önce Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından

Hanımlar Yenidoğan desteği paketi onaylanan var mı başvurum askıda gözüküyor yönetmeliğe uygun değilmişim böyle olan çok varmış böyle olup sonradan alabilmenin bir yolu var mı 

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,570 puan) tarafından

Vermezler boşuna bekleme cnm 

önce (7 puan) tarafından

Gösterişten ibaret herhalde çevremde alabileni görmedim teşekkürler yanıt için 

-Reklam-
0 oy
önce (12,293 puan) tarafından

Hangi şehirdesin? Bana küçük oğlum için gelmişti başvuru falan da yapmamiştim. Tabi 4 yıl olacak nerdeyse 

önce (7 puan) tarafından

İstanbul esenler 

Bende İstanbul Arnavutköy deyim. 

Hatta dün ev ziyaretine geldiler bana ilk kez

önce (7 puan) tarafından

Anladım nasip artık ev ziyaretine gelip sonrasında askıya alınabiliyormuş verirler insallah size

Ben İBB market kartı kullanıyorum ve halk süt geliyo tekrar değermeye alındım. Benimde iptal olma ihtimali var falan gibi görünüyor hayırlısı bakalım 

0 oy
önce (809 puan) tarafından

Hep zengilere veriyorlar vallahi tiltokta kadinlar çekmişti onladar lüks ki evleri hepsine verilmiş ben 2023te başvuru yapmıştım eşim tek çalışıyor kiradayız yeni evlendigimiz için kaynım adresini almadığı için red gelmişti oysaki bizimle yasamiyordu şimdi 11 haftalık gebeyim 20 olunca başvuru yapicam bakalım 

önce (7 puan) tarafından

Bende anlayamadım bizde kiradayız eşim tek çalısıyor ikametgah olarakta evimizde baska kimse yaşamıyor sosyal medyada görmüştüm hep bende ihtiyacım yok ama aldım diye paylaşanları o yüzden şaşırdım 

Çok değişik tekrar başvuru yapın olmadı arayın inşallah verirler canım 

Ben istanbul esenyurtta oturuyorum kasımda kart başvuru yaptım aralıkta arayıp eve bakmaya geleceğiz dediler sonrada yoğunluk var gelmicez dediler ocağa gircez hala değerlendirme aşamasında 

0 oy
önce (537 puan) tarafından

Bildiğim vermeleri gerek kuzenimde İstanbul'da almıştı 8 ay önce şimdi de gelinimiz hamile bakalım haftası henüz küçük 20 haftalık olunca başvuru yapacak verirler inşallah 

önce (7 puan) tarafından

Artık daha cok inceliyorlar bence çok alan olduğu için herhalde iyice müşkül durumda olmamız gerekiyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 763 göst.
0 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
6 cevap 338 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde F-URAGUT (3,604 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
4 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde eslemree (1,220 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,509 soru

24,359,617 cevap

346,965 kullanıcı

...