Kızlar 10 aylık kızım var 9 kilo 1 aydır nerdeyse hiç kilo almadı yemesi falan iyi ama kilo almıyot var mı böyle benim gibi olan
Çok normal en hareketli döneme girdi hem diş hem emekleme yürüme gayreti bu zamanlarda ortalama 18 aya kadar çok az kilo alıyorlar. Yemesi iyi ise sıkıntı yapacak bir durum yok . Sağlıkla büyüsün
Tşk ederim bakalım alıcak mı tekrar ilerleyen zamanlarda
cocuklar en az 7 8 ay takiliyir 9 kiloda . bide 11 yada 12 de takiliyorlar . nerdeyse 1 seneyi geciktir 12 kiloydu. nerdeyse 11 ay kadar 10 kiloda takili kaldi oglum. suan 13 lerde. 3 bucuk yasinda
Sağlıkla büyüsün inşallah
Çocuklarımız aynıydı seninle.benim 2 oğlumda 10 aya kadar kiloları önde gidiyor 10 aya gelince duruyordu artık dqha hareketliler ve kilo alımları bu aylarda yavaşlıyor.beslenmesi düzgünse kan değerleri normalse korkulacak bişey yoktur
10 aylık mı sizinde jaç kilo şuan da karşılaştırma yapmıyım ama benşm ki kız
Evet.27 ocak doğumlu.son tartıldığında 10 kiloydu.en son 9 aylıkken tartıldı.8 aylıkkende 10 kiloya yaklaşmıştı çok az almıştı kiloyu
29 ocak benşm kızım da:) maşallah Allah bağışlasın işte benimkisi zayıf geliyor bana :(
Mesela önüne koyuyorum herşeyi döke saça da olsa yiyor çok şükür ama kilo almıyor
Benim büyük oğluö 3 yaşına yaklaştı inanırmısın cici bebe ve sütten başka ağzına bişey sürmezdi.arada birde ekmek sade yerdi.2 oğlumuda kan değerlwrine baktırdım.küçüğü herşeyi yediği halde demir ve d vitamin depoları boşalmıştı kansızlık çıktı.büyükte bütün değerler normal çıktı.yani zayıf ya da kilolu olması önemli değil.sağlıkları yeribde olsunda kilo önemli değil.
Evet bebeklerin dönem dönem bu şekilde kilo alımı durabiliyor mesela ebe bana aşı olduğumuz zaman sanırım 3 aylıktı dedi ki kilo alımı çok yavaşlayabilir hatta durabilir Bu çok normal dedi gerçekten 3 ayda sadece 700 gram falan almış geçen gün gittim kontrole 9 kilo çıktı zaten 8-300 falandı
1,498,279 soru
24,474,626 cevap
355,372 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın