2 oglum var bi kızım olsun istiyorum ama korkuyorum da kiz olacağı garanti değil sonuçta siz ne dusunuyor sunuz 3 cocugu olanlar bakmak nasil kendinize zaman ayiriyor musunuz çocuklarınıza zaman ayiriyo musunuz yeterince sevgi ılgi tahamul gösteriyor musunuz
Canım kız istemeni anlıyorum ama postunda tahammülsüzüm demişsin bu çocuklara eziyet olmaz mı.
Cok haklisin hemde çok tahammülsüz biriyim baya sinirliyim hatta bugun antidepresan basladi doktor cok sinirleyim çoğularımın psikolojisini bozmak istemiyorum sakinlesmek istiyorum dedim bunları biliyor ken neden çocuk istiyorum bilmiyorum
Aman herkesin iki cinsiyet olacak diye bir şey yok. Kiminin hiç çocuğu yok ne yapalım. Şükür 2 evladın var. Benimde iki kızım var başka düşünmüyorum. Ben çocukların her şeyine doydum. Çocuk büyüse de halen ilgi alaka istiyor. 4 yaş kızım var bütün teyzesi geldi diye kardeşini odadan kovdu oyununu bozuyor diye. Kardeşi 18 aylık. 2 Çocuk bile ilk cocukla eskisi gibi ilgilenmemeye yetiyor. Bence ya çocukların baya büyüdüğünde yap suan kaç yaşlarında tabi bilmiyorum ama artık iyice anneye doyduklarında 8 10 yaşlar gibi eğer yaşın müsait ise. Ama yaştan önemli bir şey var o da psikoloji. İyi değilim diyorsun. Hiç o topa girme. Bebek zor bir bebek olursa bu sefer hepten çökersin
Allah razı olsun uzun uzun yazmissin 6 yasinda ve 18 aylik çocuklarım yıprandım baya aslında sese tahamul edemiyorum cok sagolun cevabınız için
Sakın bak Saıin. Daha küçükler benimde 4 yaş büyüğü, küçüğü de 18 aylık. Sese bende artık tahammül edemiyorum ilki dogdu doğalı mızmız ağlak ilgi alaka bağımlısı çok konuşur maşaAllah. Ikincisi de kolikti. Bak ikisi de kiz ama çok zor bebeklerdi. Kız çocukları uslu olur şeylere hiç inanma. 20 yıl yaşlandım
Bence önce bir psikolojik destek almalısın.
Antidepresan başlayıp üstüne çocuk düşünmek hiç sağlıklı insan işi değil.
Sizin kac çocuğunuz var
Tek çocuğum var. Böyle uygun gördüm.
Allah bağışlasın
Bu saydiklarini 2 çocukla yapabiliyor musun?
Benim de 2 oğlum 3. Çocuğa asla cesaretim yok
Çocukların kaç yaşında
6 yasinda ve 18 aylik ben bunları yapamıyorum işte çocuğumun ödevlerini zor yaptırıyorum nerdeyse küçük izin vermiyo
Bacım daha hali hazırda olana yetemiyorken niye 3. Yu düşünüyorsun. Sen oğullarına bak büyüt varsın bizimde kızımız olmayiversin
Haklisin teşekkür ederim
2 oğlum var . Çevremde ki bilinçsiz kadınlar 3.yu yap kız olur belki diye akıl veriyorlar. Ben düşünmüyorum kesinlikle . Yetemem, kendime zaman ayiramam...
Bende yetemem kendime zamanim hic yok suan bide 3.çocuk la nolur bilmiyorum ama icimdeki kiz cocuk isteği gecmiyo asla yasim büyümeden istiyorum 30 olcam yakında
Kiz olacağının garantisi yok ama . Kendini sogut bence . Benimde 2 tane kız yeğenim var onlarla avunuyorum.
Sagolun haklısnız
3. Çocuğu 5 ay önce doğurdum Rabbım afetsin az önce hayatı sorguladım . Üstelik benim 2 çocuğum büyük biri 10 yaş olacak diğeiri 6 yaşında .
Allah yardımcın olsun icine ferahlik versin cocuk bakmak zor gercekten
Amin bol boolll sabır lazım yoksa aşıro zor benim stresten psikolojim bozulmuş sürekli ellerimi yıkıyorum herşey bana mikrop gibi gelşyo
Isteyerek mi yaptıniz 3.çocuğu
Benimde 2 çocuğum var biri 5 biride 3 yaşında yani çok ta hazırım ama istemiyorum olursa olur fakat maddi durumumuz toparlasin düşünüyorum
3 oğlum vardı çocuk istemiyordum artık anca yetebiliyordum evime cocuklarima eşime sonra 11 yıldan sonra gene istemeden gebe kaldım şuan 4 oğlum var yani kiz istedim hemde çok ama nasip olmadı yani
3 tane kızım var çok zorlanıyorum şu an üçü de hasta ben hangi birine bakacağımi şaşırdim uykuya hasretim
Allah kolaylık versin size şifa versin inşalalh
Tşk ederim canım
İster kızın ister kızmayın ama siz sağlıklı bi birey değilsiniz yanlış anlamayın hakaret babında söylemiyorum antidepresan kullanıp tahammülsüz oldugunuzu üstüne basa basa belirten biri için çocuk düşünmek sağlıklı kişinin verebileceği karar değil diyelim ki kazayla hamile kaldınız kız oldu peki size ne faydası var ne oluyor kız olunca yada neden kız
Kızmıyorum hic hakaret etmiyosunuz sonuçta kiz çocuklarını cok seviyorum küçüklüğümden beri kizim olsun istedim hep
İsteyebilirsiniz bunda bi terslik yok ama mevcut şartlarınız gereği doğacak çocugunuza bakamayacak yanınızda olan çocuklarada eziyet edeceksiniz sizce kız çocuk uğruna değer mi herşeyinizi kaybetmeye
Degmez haklisiniz kafam karışık benim sacmaladim teşekkür ederim size
Evvela psikolojik tedavi olmanız lazım evlatlarınız için
1,490,526 soru
24,359,779 cevap
346,984 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın