Avent antikolik biberon aparatını takınca süt gelmiyor, neden?

0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (742 puan) tarafından

Kızlar aparatinj takınca çok az geliyor bazen de hiç gekmiyor kızım içiyor içiyor baktım aynı az önce, aventin bendeki doğru da takıyorum birebir 

1 cevap

0 oy
(8 puan) tarafından

Her türlü gaz oluyor zaten aparat takmadan içir ben hep öyle icirdim 

-Reklam-

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Antikolik biberon aparatı takıldığında süt neden az gelir veya hiç gelmez?
Antikolik biberonlarda süt akışının durması genellikle hava kanalının tıkanmasından veya aparatın yerine tam oturmayarak vakum oluşturmasından kaynaklanır. Hava valfinin tıkalı olup olmadığını kontrol edin ve aparatın emzikle birleştiği noktada boşluk kalmadığından emin olun.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Avent antikolik biberon başlığı nasıl doğru takılır?
Avent antikolik biberon başlığını takarken, aparatın üzerindeki çıkıntının emzik üzerindeki hava deliği ile aynı hizaya gelmesine dikkat edilmelidir. Parçaları birleştirirken tık sesi duyduğunuzdan emin olun ve vidalı halkayı çok aşırı sıkmaktan kaçının çünkü bu durum hava akışını engelleyebilir.
Antikolik biberon emziği hava akışını nasıl etkiler?
Antikolik biberon emziğinin ucundaki hava deliğinin yönü, sütün akış hızını doğrudan etkiler. Eğer emzik deliği bebeğin damağına bakacak şekilde konumlandırılmazsa veya hava girişi kapalı kalırsa, biberon içinde vakum oluşur ve süt akışı tamamen durur.
Bebek biberondan içerken sütün az gelmesini nasıl önleyebilirim?
Sütün az gelmesini önlemek için her kullanımdan önce hava kanalının açık olduğundan emin olun ve aparatın silikonunun sertleşip sertleşmediğini kontrol edin. Biberonun vidalı kapağını çok fazla sıkmak yerine, sızıntı olmayacak kadar dengeli kapatmak hava girişinin sağlıklı çalışmasını sağlar.
Antikolik biberon parçaları ne zaman değiştirilmelidir?
Antikolik biberonun aparatları ve emzikleri, silikon yapıları zamanla gevşediği veya tıkandığı için her 2-3 ayda bir değiştirilmelidir. Eğer yıkama sırasında aparatın hava kanalları temizlenemiyor veya süt akışı sürekli kesiliyorsa, parçanın ömrü dolmuş olabilir ve yenisiyle değiştirilmesi gerekir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 215 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 181 göst.
14 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miracinannesi.34 (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 259 göst.
0 oy
5 cevap 610 göst.
14 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,174 soru

24,602,388 cevap

363,662 kullanıcı

...