Şuan size ne iyi gelir? Mesela bana önce güzel bir masaj sonrasında eşimle çocukları anneme bırakıp gezmek iyi gelirdi. Aslında basit istekler bazen çok zor olabiliyor. Siz ne isterdiniz, bari hayal kuralım😅
Hem dinleneyim hem gezeyim buna ihtiyacım var 😅
Bende, bende 🤭🤭
Bi lcw gitmem lazım kızıma birkaç bişi almak istiyorum eşimde kendini iyi hissederse çıkarız inşallah 😅
Eşin evdeyse psiklojik baskı yap 😄 sen iyi olmazsan, o daha kötü olur
Hahah yapıyırum şuan zaten 😅ama yok deyip duruyor
Nerde kullancan kız 😅
Rota oluşturuldu, kaynana evi 🤣
Sırtımı ezmesı için felaket sekılde agrıyor dınlenıyorum 2 dk aonra tekrar agrıyor
Şuan istediğim tek şey bebeğimin ne derdi olduğunu bilip çözüm bulmak yıprandım artık gerçekten
Geçiyor , geçecek inan
Doğduğundan beri böyle 5 aylık olduk ilk kızım böyle değildi yaa ama inşallah en yakın zamanda geçer bu günde randevusu var goturecez bakalım
Huzur mutluluk huzur bide ev kuşu olarak hep gezmek istiyorum artık 😂:(((
Bende evkuşuyum ya, ev kuşlarıda sıkılıyor bir sınırımız var 😅
Temiz bir ev 😂sıcak bir duş şöyle jakuzi falan da olur fokur fokur
Hayali bile güzel geldi
Tatile gitmek isterdim sınırsız para harcamak bide canımın istediği her şeyi yiyip de kilo almamak
Ama çok şey istedin kuzum😄 sağlık olsun, yavaş yavaş hepsi olur
Sen sordun bende söyledim şu an hepsini yapmak istiyorum canım çok sıkıldı morel bozukluğu falan bide kilo vermeye çalışıyorum napayım 😊
.Para huzur .
Bende bende istiyoomm
Green cardi almak. İyi para kazanmak. Eşimle oğlumla iyi bir tatil hatta birden fazla 😄 biraz genel düşündüm
İsteklerimiz ücretsiz dilediğin kadar yazabilirsin🙃 ama sırayla olur heralde. Çokta zor değil
Anneme ihtiyacım var..18 yıl oldu gideli
Rüya gibi çıkıp gelse ne güzel olurdu
Anneler canevimiz. Allah rahmet eylesin. Kaç yaşına gelirsen gel anneye muhtaçlık bitmiyor
Eşimin eski haline dönmesini o kadar özledim ki;(
:(neyi var
Kanser teşhisi konuldu;(Amliyat olduk zor bi süreçten gecıorz hamıleyım.Eşimin desteğini sağlıklıyken ki mutlu halımızı özledm
Eskisindende daha sağlıklı, mutlu günler nasip etsin size canım. Allah şifa versin tez zamanda. İmtihanınızı kolay eylesin. Senin hep yanında olsun.🌸
Amin canm benim herkesin yuvası mutlu sağlıklı huzurlu olsun🙏
Çay sigara
Not
Sigara sağlığa zararlı
Lütfen içmeyin 👌🏻
Ocağa koydum çayı demini alsın
Ohh başlamışsın istekleri yapmaya, biz çayı akşam yemekten sonra içeriz genelde
Benim tüm gün açık oluyor altı cayciyim bacım ben
Babama çok ihtiyacım var aslında şuan bebeğimi görmesini çok isterdim onun adını koyduğum için mutlu olurmuydu acaba diyorum hep mekanı cennet olsun başkada çok borcumuz var biraz para olsa iyi olurdu onada allah büyüktür bı kapı açılır
Allah sizlere sağlık, sabır versin. Ölüm için en zor kısmı ayrılık
Emeklerimin karşılığını almak iyi gelirdi. Ailemin çevrenin eşimin benden beklentisi yüksekti dandik bı sınavı kazanamiyoorum kaç yıldır (öğretmenlik 🥲)
Dandik sınavı bu kadar takma, sen ondan daha fazlasısın. Olur yada olmaz. Hayat devamke
Öyle tabi de .bende büyük bi özgüven eksikliği yaratıyor o yoruyor beni aslında
Bulantilarin gecmesi gucumun yerine gelmesine ihtiyacim var
Allah yardımcın olsun, hamile misin
Evet.
,ilk 5yıl cocuk olmasın bide uyuku uyuku uyuku
Aminnnn
Amin .
Eşime çok ihtiyacım var
Yurt dışında şuan, yarın dönüyor 3 aydır ayrıyız 2 buçuk ay öncede babamı kaybettik
Annem 400 km uzağımda
Bu ara çok bunaldım biri 8. Sınıf lgs öğrencisi biri 6. Sınıf hem hafızlık yapmaya he okumaya çalışıyor merdivenden düşüp ayağını kırdı
Biri 1. Sınıf öğrencisi
Çok bunaldım eşim hemen anneme götürecek gelince
Zor bir dönem senin için, Allah kavuştursun canım. Başında sağolsun. Maşallah kuzılarına, Allah koruyup kollasın, emeklerinin meyvesini yemeyi nasip etsin
Bana iyi gelen herşeye sahibim o yüzden mevlam ihtiyacı olana nasip etsin
Ooo, havalı giriş yaptın mekana😎😆
İyi bi aile hayatım var gerisi boş benim için
Suan eşim ve cocugumla yurtdisi tatlı.isterdim 😁
Gercekten güzel olurdu 🫠
Ben sadece yalnız kalmak istiyorum ya. tek başıma şöyle yavaş yavaş salına salına temiz havayı içime içime bir sahil kenarında uzun uzun yürüyüş yapmak istiyorum. hiç kimseyi hiçbir derdimi düşünmeden, çocuk şu an nasıldır eşim çocuğa bakabildi mi ağladı mı derdini anladı mı bilmem ne olayı olmadan. yani gerçekten rahat kafayla sadece yürümek istiyorum Bu bile yeter yanımda da başka hiç kimseyi istemiyorum
Tükendin mi canım, ara ara bendede öyle oluyor. İnşallah fırsat bulursun
Kocama hahahah
🤣🤣🤣
1,490,687 soru
24,361,832 cevap
347,142 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın