Kızlar ablama sofra desteği başvurusu yaptık eve ziyaret olacak mış evde neye bakıyorlar bilgisi olan varmı
Bır kac soru soruyorlar o kadar evı gezmoyorlar oturma odasında lturuyor
Varsa cocuk odasına bakıyor
Acaba kıstas ne çünkü bi oğlu var birde hamile oglunun odası filan var evin eşyası öyle kötü değil bodrum katta yaşıyorlar
Salı gunu bize de geldiler 🤭 sorular sordu notlar aldı gitti.
Sofra desteği de market kartı oluyo
Kaç çocuğun var esin ne iş yapıyor sen ne mezunisun esin ne mezunu ev kira mi araba varmı maaş ne kadar borcunuz var mı çocuklar okula gidiyorsa sınıflarını nasıl gidip geldiklerini. Salonda oturdu ve çocuk odasına baktı
Çok teşekkür ederim Acaba kıstas ne çünkü bi oğlu var birde hamile oglunun odası filan var evin eşyası öyle kötü değil bodrum katta yasıyrlar
Onu bende bilemiyorum..ben normalde market kartumdan yararlanıyorum ama.hic eve gelip bakmamişlardi. Benim esyalarimda öyle kötü değil ama. Cokda lüks değil evlenirken aldığım eşyalarım 6 7 yıllık eşyalar
Nasıl başvurulur acaba
153 ten
Kasımda başvurdum eve geleceğiz dediler sonra 1 aralıkta aradılar dediler yoğunluk var gelmicez telefonda sorular sorup dosya hazırladılar şuan hala değerlendirme aşamasında ocağa kadar sonuç çıkar galiba. Ocaktan sonra 2 bin TL olacakmış yardim miktarı
Bana geldiler oturup birkaç soru sormuslardi işte esin neyde çalışıyor hane geliri ne kaç çocuk var okula giden varmı die birde ben o dönem gebeydim doğum paketine yazmışlardı sagolsunlar sürpriz olmuştu bana öyle eşyalara bakmıyorlar kız kardesim de yazılmıştı onunki 2 yılda anca sonuclandi benim hemen olmuştu 2 ay içinde böyle beli olmuyo yani nasip isi biraz
1,498,662 soru
24,480,399 cevap
356,640 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın