0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından

Kızlar ablama sofra desteği başvurusu yaptık eve ziyaret olacak mış evde neye bakıyorlar bilgisi olan varmı

4 Cevaplar

0 oy
(548 puan) tarafından

Bır kac soru soruyorlar o kadar evı gezmoyorlar oturma odasında lturuyor 

Varsa cocuk odasına bakıyor 

(37 puan) tarafından

Acaba kıstas ne çünkü bi oğlu var birde hamile oglunun odası filan var evin eşyası öyle kötü değil bodrum katta yaşıyorlar

-Reklam-
0 oy
(12,476 puan) tarafından

Salı gunu bize de geldiler 🤭 sorular sordu notlar aldı gitti.

Sofra desteği de market kartı oluyo 

(12,476 puan) tarafından

Kaç çocuğun var esin ne iş yapıyor sen ne mezunisun esin ne mezunu ev kira mi araba varmı maaş ne kadar borcunuz var mı çocuklar okula gidiyorsa sınıflarını nasıl gidip geldiklerini. Salonda oturdu ve çocuk odasına baktı 

(37 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Acaba kıstas ne çünkü bi oğlu var birde hamile oglunun odası filan var evin eşyası öyle kötü değil bodrum katta yasıyrlar

(12,476 puan) tarafından

Onu bende bilemiyorum..ben normalde market kartumdan yararlanıyorum ama.hic eve gelip bakmamişlardi. Benim esyalarimda öyle kötü değil ama. Cokda lüks değil evlenirken aldığım eşyalarım 6 7 yıllık eşyalar 

(32 puan) tarafından

Nasıl başvurulur acaba

(37 puan) tarafından

153 ten

0 oy
(1,363 puan) tarafından

Kasımda başvurdum eve geleceğiz dediler sonra 1 aralıkta aradılar dediler yoğunluk var gelmicez telefonda sorular sorup dosya hazırladılar şuan hala değerlendirme aşamasında ocağa kadar sonuç çıkar galiba. Ocaktan sonra 2 bin TL olacakmış yardim miktarı

0 oy
(565 puan) tarafından

Bana geldiler oturup birkaç soru sormuslardi işte esin neyde çalışıyor hane geliri ne kaç çocuk var okula giden varmı die birde ben o dönem gebeydim doğum paketine yazmışlardı sagolsunlar sürpriz olmuştu bana öyle eşyalara bakmıyorlar  kız kardesim de yazılmıştı onunki 2 yılda anca sonuclandi benim hemen olmuştu 2 ay içinde böyle beli olmuyo yani nasip isi biraz 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 319 göst.
0 oy
1 cevap 217 göst.
10 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 284 göst.
30 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisa17 (370 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,662 soru

24,480,399 cevap

356,640 kullanıcı

...