0 oy
354 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (502 puan) tarafından

Kızlar kusura bakmayın zamaninizi alıyorum bir konudan danışmak istiyorum 

2 buçuk ay oldi görümcem Süpürge makinamin başlığını aldı ben bana lazım oluyor dememe rağmen aldı 1 hafta içinde kendime yenisini alacağım dedi her neyse alsın dedim 

Fakat vermiyor 🤣🤣ben 3 defa söylememe rağmen ya gerçekten unutuyor ya da bahane ediyor 🤣🤣

Artık istemekten utanıyorum belimde fıtık var diye halılarımi fircalamak yerine o başlıkla temizliyordum

Cekiniyorum artık istemekten

Bir ara eşarp konumuz olmuştu taaa 8 yıl önce ki nişan eşarbımi istemişti ben de ya baza da ya da dolabın ustundedir bulursam veririm dedim kızlar bu benim yakamı birakmadi 

Bende hamileydim düşünün hamile halimle evi alti üstüne getirdim esarbim nerede diye 

Her neyse bu bir sabah 8 de beni arayıp laf etmişti 🤣🤣🤣

Gülüyorim çünkü Çok saçma belli ki benimle alakali karnı ağrıyor kavga istiyor bende bulaşmak istemiyorum eşimde bacısinin ne olduğunu bildiği için bana hak veriyor ne dersen de karışmam sana diyor kendimi zor tutuyorum şaka gibi bana o gün seni denemek için sürekli o esarbini istedim filan demişti şimdi de makinamin başlığını almış vermiyor ne yapayım mesaj atsam mi sizce abla makinamin başlığını unutma getir diye her hafta sonu babasinin evine gelir 

16 Cevaplar

+1 oy
önce (2,871 puan) tarafından

Ona kahveye git ve al getir evine 😁😁😁

önce (502 puan) tarafından

Ayy çok uzakta oturuyor bunu annemde söyledi 🤣fakat hiç gidesim yok evine yaa yarın buraya gelecek inşallah getirmiş olur çünkü artık sıkıldım resmen damarıma basıyor 😁

önce (2,142 puan) tarafından

aksam da ara sabah ta ara yoldayken de ara aldin dimi unugma yoksa burda avm ye gdip yenisini aldircam sana de. yada yenisini beraber siparis edicez de internetten esinin kart nosunu alsin kendi kredi karti yoksa bile kocasinin vardir. senin evine adresine onun kart nosunu girerek siparis verin yeni basligi. cozum basit. eskiside onda kalsin kullansin

-Reklam-
0 oy

Buraya da yazmayacktm dedim adam akıllı bir fikir alayım vallahi artık utaniyorim çok kez istedim fakat oralı olmuyor 😄🤣

0 oy
önce (2,348 puan) tarafından

Kapısına gidip alın ve bidahada bişeyinizi vermeyin

Sanirim yarın da getirmezse böyle yapacağım yada eşime  soyleyecegim motoruyla gitsin alsın valla nasıl istesem diye 40 takla attım çok düşüncesiz biri

0 oy
önce (860 puan) tarafından

Onun evine misafirliğe git tam kalkacakken ay abla az kalsın unutuyordum benim makinenin başlığı sende kalmıştı onu da alayım çok lazım oluyor de o zaman sıkıysa vermesin ama eşinle git tek gitme bu üstüne ekler ekler anlatır orda burda en azından eşin yanındayken bir bahane bulamaz

+1

Sağol canım acaba eşimi göndersem sence olur mu ya arayacagim senin oraya işi düşmüş makinanın başlığını da versene desem 

0 oy
önce (94 puan) tarafından

En sinir olduğum insan tipi ödünç aldığı şeyi geri vermeyen. 

Bende nefret ediyorum hayır yani ellerine ne geçiyor anlamıyorum fıtığım var mshvoldum öyle al senin olsun diyecegimi sanıyor ama yanılıyor 🤣🤣

0 oy
önce (1,006 puan) tarafından

Bacım isteyenin bı yüzü kara vermeyen zenci derler sen gene işte sabah yaz şimdi yazarsan belki mesajın altta kalmış görmedim canım ya der sabah yaz ki gorsun abla belimden fıtık var halıyı o başlıkla temizliyorum lütfen getirirsen sevinirim artık de yüzsüz yaaa  yada eşini sal gitmez mi kardeşine o alsın senin zorlandogini görüyor eşin halden anlar bı bahane bulup gider diye düşünüyorum eşin senden yana anladığım kadarıyla daha avantajlı sin bence 😄

0 oy
önce (1,696 puan) tarafından

Kız kendi eşyanı istemekten niye utanıcan, bence yarında getirmez o, en iyisi ya sen git al ya eşini yolla alsın 

0 oy
önce (730 puan) tarafından

Ondan kolay ne var al ve birdaha verme 😅

Bir bunu alayım artık günahımı bile vermem sağlam bir ders oldu bana

0 oy
önce (4,240 puan) tarafından

İlk başta vermekle hata ettin

Sende ısrarla iste 

O senin eşarbını 

Defalarca rahatsız Edib isterken sorun yoksa 

Sende kendi malını istemekten asla çekinme ve utanma 

Ve bu sana ders olsun 

Çöp bile olsa verme

İyi en azından eşin arkanda buna sevindim 

Vermemek için kırdım bile der

Parasını ver de

Off off

Bana denk gelse var ya 

Böyle tipler 

🤣🤣🤣👌🏻👌🏻

Çok sağol canım 

Evet normal de onun utanmasi gerek ama nerdeee 

Böyle tipler maalesef beni buluyor 🥹😄

0 oy
önce (2,142 puan) tarafından

vermeseydin zaten esarbi bile bukadar oesine dusunce yahu onlami ugrasayim vok lazimsa al deseydin. 

supurge basligini da o sende kalsin ben siparis veriyorum kapida odemeli olarak sana gelsin baslik odemesini yapip teslim al ben seden gelip alicam yeniyi de.

yada direk kocasina desene. eniste bi supurge basligi alamadiniz artik evimi supuremiyorum lazim bana bu ne falan.

yada gt cal kapisini supurge basligimi getirirmisin de kapida bekle al don evine

Ayy canim ben çok safım bu saflıgimi anamdan babamdan aldım maalesef 

Görümcem belli karın ağrısı var patlayacak yer arıyor onun seviyesine düşmek benim için ölüm demektir nefesimi tutarım da onun seviyesine düşmem 

Mesaj attim abla rica etsem makinanin başlığını unutma ihtiyacım var diye daha da bakmamış 

0 oy
önce (3,542 puan) tarafından

Eşinin üstüne at çok kızıyor hala getirmedimi diye benimle kavga etti de belki getirir ne bileyim bütün tuşlara bas 🤪🤭

🤣🤣ahahahah bu da iyi fikir eşim sinirli biri bacısı inanır hemen 

önce (3,542 puan) tarafından

Dene kız madem ne dersen de diyor eşin 

0 oy
önce (33,275 puan) tarafından

Sen neden verdin ki hem belin ağrıyormuş zaten çok saçma yani her şeyi isteyeni gördüm de bunu ilk kez görüyorum sırf böyle şeyler yaşamamak için kişisel eşyaları veya evdeki bir eşyayı kimseye vermiyorum ya en nefret ettiğim şeydir ne münasebet yani evimdeki süpürgenin parçasını almak ayrıca hırdavatçılar süpürge başlığı dolu gitsin alsın benimki kırıldı diye ben gittim oradan aldım mesela kullanıyorum aylardır 

Hiç sorma kapımin önünde ayakkabıligin içinde gördüğü gibi aldı ben bana lazım belim ağrıyor dememe rağmen 1 hafta kullanıp getirecegim dedi çok belalı biri yapıştı mi tamamdir bende eyvallah getirirsin tekrar dedim gidiş o gidiş 🥹

0 oy
önce (5,726 puan) tarafından

Gorumcene gitmiyormusun sen gidince alıver he gelmişken alayim de

Yok canım gitmiyorum ya evi yakın olsaydı da gitseydim keşke off off 

0 oy
önce (3,563 puan) tarafından

Evlerine git süpürge başlığını almadan da kalkma😀

🤣🤣bu fikir gerçekten çok güzel ama eviiii uzakkk çocuğum da hastaa 🥹

önce (3,563 puan) tarafından

Başlığı vermeyecek belli ki bir iki gün yatılı kalmam gerekebilir 😆

0 oy
önce (6,389 puan) tarafından

Kac kere soylememe ragmen getirmiyosun rica ediyorm bugun getir diye net sekilde soyleyeceksiniz ve utanmayacaksiniz. Utanmasi gereken o dur.

Mesaj attım daha da okumamış 🥱🥱valla çok iyi ders oldu bana 

0 oy
önce (146 puan) tarafından

Git iste vermezse hortumu da götür başlıksız bi işime yaramıyo başlıkta sende belki buda lazım olur de 😂😂

🤣🤣🤣 ahahhahaha bütün yorumlar efsanee 🤣🤣sjsjsjsjsjsj sağolun ya 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 172 göst.
27 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mrvgul (5,292 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
21 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mhmthan (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu