Kizlar ben normalde bir kac aydir duzenli adet olurum her ayin 20'si en fazla bir gun once bir gun sonra oynardi. Gecen ay 14'ü oldum yani bir hafta erken geldi simdi bu ayı yine 20'sini baz alarak mi hesaplamaliyim yoksa 14'ünde mi olmam gerekiyordu. Korunuyorum adet belirtilerim de var ama 4-5 gün gecikti ucuklamaya basladim haliyle asla ama asla istemiyorum korundugum icin korkmakta istemiyorum ama korunurken hamile kalanlari gorunce ister istemez korkuyor insan.
Bende gecen ay 10 una oldum ondan önceki ay 14 üne olmustum bu ay ise 15 ine oldum çok korktum 5 gün geçti diye ama çok şükür oldum :) bence hava değişiminden arkadaşlarım falan da bu ay gecikmisler
İnşallah oyledir ya strese girmeye basladim iyice zaten adetim cok uzuyor leke leke seklinde
Ayy biliyorum o stresi gerçekten ben hamilelik testi yapmaya dahi cesaret edemedim Rabbım olmayanlara versin gerçekten benim çocuklarım küçük diye çok korkuyorum
Benimkiler de oyle zaten bska sikintilarim var hicbir sey olmasa bile iki cocuktan fazlasini kaldirabilecek yapida degilim Rabbimin zoruna gitmesin istemiyrm
1,490,650 soru
24,361,554 cevap
347,116 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın