0 oy
166 göst.
önce Diğer kategorisinde (425 puan) tarafından

Bilen bilir aile apartmanında oturuyoduk eşimin babası benim eşyalarımı dağıtıp büyük eşyalarımı kiraya vermiş yarısınıda kendileri almışlar bende ailesiyle oturmak zorunda kaldım sonra babası sorun çıkarmaya çalıştı eşim tek erkek evlat diye oğluna toz kondurmuyo şöyle ki sofrayı kurmuştum sonra kahvaltı yapınca esim bırak ortada kalsın gelince toplarsın dedi yok toplayayim dedim toplatmadı dışarı cikiyoduk markete 

Sonra babası beni yalancı yerine koydu oğlun toplattırmadı dedim oğlumun suçu yok diyodu halâ benle kavga ettiler cocuklar okuldayken 

Bende artık çekemem dedim ayrıldım akşam çocuklarımı alıp babamın evine gittim sonra tekrar barışmak zorunda kaldım çocuklar için şimdide eşim olcak değişik varlık sorun çıkarmaya calisiyo dün çok uykusuzdum basim agriyodu bu sabah anası babası kahvaltı yapmış onlarla kahvaltı yapmamış bana diyo kahvaltı hazırla diye kendi evinden anasının evine taşındı zorla bide benden kahvaltı bekliyo bende anan baban kahvaltı yapmadı mı onlarla yeseydin dedim cocuklari doyurmustum ama ona kahvalti hazirlamadim illa her istediği olması gerekiyomus gibi davranıyo bende uğraşamam dedim haksız mıyım sizce ?

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,185 puan) tarafından

senin yerinde olsam direk basarim  zehiri yemeklerine gerberip gitsinler . orada esaret hayati yasayacagina hapiste esaret yasa daha iyi. ne munasebet evime girp esyalaipmi atio satip kimisisini kiraya verip kimisini kendilerine çalmalari. hirsiz kopekler.  ele gune bas bas bagirir rezil ederim hirsizlar donuma kadar aldilar giydigim kirli donu bile kirli sepetimden alip çalmislar diye insan icine cikacak yuz birakmam o hirsizlarda. sikayetci oluo sonrada zehirler oldururdum

önce (425 puan) tarafından

Zehirlemedimde polis çağırdım canım onları şikayet ettim ayrıldım cocuklarimida alıp gittim babamın evine sonra çocuklar için barışmak zorunda kaldım mecbur 

iste orda yanlis yapmissin . barismak zorunda kalcaginda esyalarini evini geri getirip herseyi eksiksiz teslim edeceklerdi.  yoksa barismayacakdin barismak zorunda bu sekilde barisacakdin.  simdi onlar senin agzina scsa nasilsa mcbur diyorlar  sen evdeki cop kutusundaki copler bile bana geri gelecek diye dunyayi yikacakdin baslarina . o eve gttiginde bir saniye bile huzur vermeyecektin o hirsizlara. senin yanlisin . esinin de mallifi kusurabakmada anansi babasi hirsiz esin bu duruma tepki vermedimi siz kim kopeksiniz benim evimi nasi dagitir çalarsiniz esyalarimi diye. evine soktuklari kiraciyi kapi disari etmen gerekiyordu

Eşim onlardan aşırı derecede korkuyo babası üstüne ev vercek diye onların her dediğini yapmaya calisiyo dünya malına tapıyo yani anlayacağın 

eşin de bir ayrı saf kusura bakma ama babası ev verecek olsa evindeki evi almaz kıçınındaki donuna varana kadar babası almıştı ne verecek tam tersi babası senin eşinin maaşını yemek için kendi evlerine bağlamış köpek gibi yani evi kulübe yapmış kendi evlerini size bir oda vermiş kulübe yapmış oğluna da tasmasını takmış oturtmuş aşağıya sırf oğlunun maaşını yemek için

bu adam daha ne versinki :) direk zaten almak icin oturdugunuz evi bile çalmis kicinizdaki dona kadar

Zaten arkasindan hırsız diye konuşuyolar memleketindeki insanların çok şeylerini çalmış ilahi adalet işte gerçek yüzü yavaş yavaş ortaya çıkıyo o herifin 

cikioda senin hayatin yavas yavasi beklemezki. sen dunyaya gelmisin. buyumussun evlenmissin 70 80 yil yasayip ölup gideceksin. bir kere dunyaya geliyorsun. senin esinin ve cocuklarinin bir kere geldigi hayati gecen gunleri kimsenin hirsizligi ile bosa gececek kadar uzun degil. bu vileyi yollarca cekeceksin. birdaha asla gelmeyecek bu gunlerin geriye. o hirsizlar yuzunden yasadiklarin kimsenin yavas yavas ne mal oldugunu. ortaya cikmasini  beklemio.

ailen falan yokmu. ya bana boyle birsey yapsalar gelir kapiya dayanir. domaltir o adami cayir catir tum mahalleye becerittirirdi babam ne hakla benim kizimin evini hirsiz gibi gasp ediosuniz diye. senin kocan da adam olsa zaten kendi babasini  yapardu bu sekide. yani bilmiyorum. tum sulaleyi orgutler hepsini uzerinden gecirttirirdim ben bana boyle muamele yapilsa yemin ediyorum basi katlaniyirsun anlamis degilim. zehiirlengtsin gebersinler kalpten falan gderler insallh ilaclarini yanlis manlis icerler bise olurda . toprak bile ortmesin ustlerini

-Reklam-
0 oy
önce (4,224 puan) tarafından

Evini dağıtarak ortada bir aile bırakmamışlar ki sen neden bu kadar zorluyorsun 

0 oy
önce (8,589 puan) tarafından

haksızsın neden biliyor musun? 

o eve döndüğün için haksızsın. güçlü duramadığın için seni böyle köle gibi görüyorlar. gidiyor geri dönüyor nasıl olsa diye üstüne basıp geçiyorlar sen de hala bunların yanında dur

0 oy
önce (9,067 puan) tarafından

Neden çocukların için barışmak zorunda kaldın ki ailen mi istemedi çocukları? Yerinde olsam babamın evine tekrar giderim ve bizi seviyorsa önemsiyorsa kocam ev tutardı öyle dönerdim. Kaybetmek istemeyen insan önceliklerini bilecek. Öncelikle her zaman eş ve çocuklardır. 

Onun önceliği annesi babası kardeşleri ve çocuklar

Benim ailem beni cagirdilar çocukları cagirmadilar ben yinede çocuklarımı alıp gittim babamın evine 

Şimdi ayrılsak yine gözümün yaşına bakmaz eşim olcak insan evlendiğime bin pişmanım 

Keşke evlenmeseydim 

Şimdi adam yerine koyup elinden para almiyorum bugün yine bana para vermeye çalıştı istemiyorum dedim 

Sen parayı ailene ver dedim 

Ben böyle insan görmedim hayatımda

Annesi babası 5 dk lığına dışarı çıkmışlar annem babam nerde diye evin içinde dört dönüyo şok oldum arayayım gelsinler dedimde utandı gelmesinler dedi 

önce (9,067 puan) tarafından

Para almayarak hata yapıyorsun asıl daha fazla para toplaman lazım. Geleceğin için yatırım yap ve evi ayırmak için elinden geleni yap 

O utansın diye para almıyorum beni sürekli oyalıyo sürekli olarak yaza taşıncaz diyo taşınmıyo 1 senedir ayni şeyi sölüyo bende soğudum artık 

Mutfak eşyalarını aldı robot tost makinesi gibi şeyleri aldı ama bana sanki sus payı vermiş gibi sürekli erteliyo bende onu saldım para biriktirmek için çıkmış anasının evine parasıyla mutlu olsun bende onunla yatmıyorum zaten artık çok soğudum çok paragöz birisi 

0 oy
önce (2,395 puan) tarafından

Ailenizin evine gittikten sonra geri dönerek en büyük hatayı yaptınız bundan sonra nasılsa gidemez gitsede geri gelir düşüncesiyle dahada üstünüze gelecek

Aslında istiyolardi ama babam zor calisiyo fıtık var belinde daha emekli olamadı bende ayrıldığımda nafaka davası actim çocuklar için eşim özür diledi seni ezdirmiycem gibi şeyler söledi bana öylelikle barıştım bide çocuklar babasız kalmasın diye barıştım 

Lütfen beni yanlış anlamayın ama hadi ilk seferi inandınız döndünüz olmadığını gördüğünüz halde tekrar tekrar dönmeniz sizin hatanız ve bunun adı çocuklarım babasız kalmasın bahanesine sığınmak hiçbir çocuk mutsuz kavga gürültülü evde büyümek istemez aileniz arkanızda bu bi çok insanın arayıpta bulamayacagı bi şanstır siz çalışıp aile evinde çocuklarınıza bakabilirdiniz ama çocuklarım babasız kalmasın kisvesi altında ya zor geldi çalişmak yada konfor alanınızdan çıkmak istemediniz bana kırılmayın ama gerçekten boşanmak isteyen insan bunları bahane etmez siz bi kadınsınız annesiniz kendinizi bu kadar küçük düşürmeniz öncelikle çocuklsrınızın gözünde sizi aciz duruma sokar

önce tarafından düzenlendi

Canım birincisi biz çocuklarımızın yanında kavga etmedik ki hiç çocukların yanında tartışmak olmaz ki zaten 

İkincisi benim memleket tatil ortamı olduğu için sadece yazın calisabiliyo insanlar kışın iş olmuyo bayanlara göre ondan dolayı işe girdim ama yazın işe girebildim kışın iş yoktu farkettiysen yukarıda yazdım çocuklar okuldayken benle kavga ettiler dedim 

Çocukların yanında kavga etmeyince çocuklar anlamıyor mu sanıyorsunuz evdeki havadan sizlerin konusma ve tavırlarından havadaki ortamdan anlıyorlar istediğiniz kadar onların yanında tartışmayın belli etmemeye çalışın çocukların hissiyatı anlaması yetişkinlerden çok daha kuvvetlidir

Yok canım biz yansıtmıyoruz çocuklara kavga tartışma vs zaten çocuk gelişimi okuyodum ben biliyorum çocuk psikolojisini anlayabiliyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
5 cevap 303 göst.
0 oy
5 cevap 351 göst.
19 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.

Kategoriler

1,491,253 soru