Zevk meselesi tabi ama ben hiç beğenmedim başka bakmayı tavsiye ederim demode duruyor doğum günü içinde uygun değil gibi
Doğum gününüz kutlu olsun 🌹
Bak şimdi gidip kaytarasım geldi
Siz daha iyi bilirsiniz fikrimi soyledim sadece
Bence alternatif bul hayatım buda güzel ama özel bi gün için degilde çok günlük gibi
Ben elbiseyi hiç begenemedim sen beğendiysen git tabi.
Renkler ve zevkler tartışılmaz
Vaz geçtim gidip kaytarıyorum
Kaytariyom ne demek kız
Ahahah geri vericem demek
Azeriydi sanırım arkadaş. Bizde kaytarmak daha farklı hani işten kaçmak anlamında o yüzden merak ettim 😅
Bunlr şık mı?
Senin tercihine göre bence 50 kat daha fazla hem de
Nerde kutlayacaksınız.evde mı dısarda mı Gündüz mu akşam mı bıde Bu önemli aslında.
Evde gece
Rengınden dolayı belkı göz alıcı durmuyor olabılır.. Canlı renkleri varsa olabılır bence.
Evde olacaksa bence uygun duruyor
Salamcan internettenmi sifaris etmisen cox gozeldir beyendim. Varmi linki əgər internetten sifari etmisemse . Rusyadayam mende sifaris etmek isterem
Cok demode degil mi ya bence giyme anladigim kadariyla aci acik ama kapali guyiniyosun o zaman tesettur sitelere bi baksana oralardan guzel bisey bulabilirsin
Başka seçenek vardır inşallah
Evet başka buldum bluz ve etek.sizce kırmızı etekle kırmızı bluz nasıl olur ??Upload failed: [object Object]
Etek bluz takımından ziyade uzun tek parça elbise tercih ederseniz fiziğinize daha çok yakışacak
Ben olsam kendi doğum günüm için dahs cıvıl cıvıl bişi giyerdim
Bu elbise mi alt üst ayrı mı? Eğer elbise ise rengî hem çok soluk, modeli de iyi durmuyor.
Ayrıca ayrı ise, sadece üst kısmı, altta bir kot pantalon veya renkli bir kumaş pantalonla gayet değişik bir hava katılabilir.
Sen en son eşinle ilgili telafisi zor olacak krizler yaşıyordun. Umarım çözebilmişsindir.
Doğum günün kutlu olsun. Elbiseden emin değil. Ayakkabı ve çorap hiç hiç olmamış çoooook demode.
Evet ben oyum.kimseu arkamda durmuyor boşan gel demiyorlar.aynı evde iki yabancı insanız
.o benle konuşuyor ama ben onunla soru sorduğunda konuşuyorum kısa kesiyorum .başka çare bırakmadılar bana.Allaha havale ettim onu da ana babasını da
1,491,162 soru
24,368,301 cevap
347,758 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın