acaba vitamin eksikliğinden olabilir mi bilemedim birde çok ayrık değil mi benim de kızım 19 aylık ilk çıktığında ayrıktı şimdi iyi çok şükür acaba bir diş hekimiyle ya da çocuk dr ile mi görüşs3n kan testi falan yapılsa
Kansızlık we B12 Eksikliği Çıktı Kan Tahlilinde Acaba Kan İlacı Mi Etkiledi Bide Ayrık Biraz ewet Daha Gitmedim Henüz Çocuk Doktoruna
evet kan ilacı çok etkiliyor benim kızımın tüm dişleri çıktı bu arada elhamdülillah iki tane kaldı 🥲 köpek dişleri en zoruydu
Benim çocuğum çok geç çıkardı dişlerini sen benimki de köpek dişlerini yeni çıkarıyor ve çok zor gerçekten
@sanalAnne sen ne düşünüyorsun
@sanalAnne hiç yardımcı olmadın 🤣
Bacı sanal anne ile anlaşamıyon mu🤣🤣
Kötü Bi Durum Mu Acaba Bide Ayrık Biraz
Hiç anlaşamadık feyzoş 🤣🤣
Nur canım ayrık olması önemli değil süt dişleri daha onlar toparlanacak
Şeffaf gibi duruyor sanki bide ayırık duruyor doktora goturdun mü
Diş İcin Gitmedim Henüz Yeni Fark Ettim Bende
Kan ilacı kullandın mı
Canım tahlilinde B12 ve demir eksikliği çıktı şu an kan ilacı kullanıyoruz
Onleminj hemen al bunlar dış lekesi çürük yapmıyor ama doktorda nedenini açıklaması bazı çocuklarda olur ddi bozimkide böyledi götürdüm fırçala ddi suyla bile olur ddi .ve bingo arttı dişler simsiyah oldu sonra doktor oral b dış forcasi ile bucotherm diş macunu önerdi sabah akşam düzenli kullanımda lekelenmeler minimuma düştü ama asla bitmedi .sezeryan doğum yaptım bazı sıkıntılar vardı duzensiz yaptığım içinde yine simsiyah yani abartısız kapkara görüntü geri geldi asla bitmiyor
Özelde gittim devletede vallahi ddi bu öyle vitamin eksikliğindrn olabilecek bişe de değil bazen gece beslenmesinden ve uzun süre biberon kullanımında yada antibiyotik sık kullanımından olur
Anladım canım varmıydı gece beslenmesi biberon falan.
Gece genelde emziriyorum biberon ve emzik kullanmıyor vermedim peki neden böyle siyah oluyormuş acaba
Vardı vardı bizde
Kan ilacı kullanıyor mu
Evet canım tahlilinde B12 ve demir eksikliği çıktı şu an kan ilacı kullanıyoruz
Kan ilacı yapabiliyor. Pipetle verin
Kan ilacı dişler de leke yapabiliyor bide dişlerini fırçalamıyorsan artık fırcalaman lazım yoksa çürürler
zaten öncesinde fark etmedim Bugün fark ettim onu da ben kan ilacına bağladım açıkçası ama birkaç güne hastaneye gideceğiz o zaman sorarım doktora
Biberon kullanıyor mu
Hayır Kullanmıyor
1,497,254 soru
24,457,947 cevap
354,460 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın