Herkese günaydın hayırlı sabahlar
Nasılsınız, napıyorsunuz ?
Ben bugün uykudan hiç uyanmak istemedim öyle uykum vardı ama mecbur kalktım büyük okula gitti küçüğü cildiyeye götürüyoruz.
Vee cumartesi diyete başlamıştım tabi ne kadar sürer bilmiyorum 😂 kilo atmışım-1250 inşallah devam ederim
Diyette başarılı olursun inşallah. Kız 125 kilo sandim rakamı sjsjj
Yok ya Allah korusun 1kg 250 gram vermişim cumartesiden bugüne
Günaydın.
Bol eksiler➖
Benim de yapmam lazım başlayamıyorum
Bende kahvaltı yaptım çay içiyorum.
Yapacak çok işim var.
Geçen haftalarda fenalaşıp doktor gitmiştim.
Yeni yeni kendime geliyorum. O kadar iş birikti ki...
Kaç gündür yapıyorum bitmedi. Bugün de bitiremem ama beni çok iş bekliyor.
Teşekkürler öyle bir sayı gördüm ki tartıda artık durmam lazım dedim ciddi, ciddi ve tutucam inşallah öyle ümit ediyorum. Vallah benimde evde çok iş var bugünde bitmez ama en azından hafifletirim
Günaydın canım. Bende gece uykusuz kaldım sabah uyanmak istemedim ama mecbur okullu çocuklar olunca kalkmak zorunda kalıyorum. Kızımı okula hazırladım götürdüm. Yatakları topladım sobami doldurup yaktım, kahvaltı hazırladım yaptık. Şimdi bulaşıkları yıkayıp evi temizleyecem. Yarın hastanede olacam diye ne var ne yok bugün yapacam
Sen mi hastasın geçmiş olsun
Yok canım. Eşim ameliyat olacak o yüzden. Tüm günüm jastanede geçer diye bugünden halledeyim dedim
Geçmiş olsun Allah şifa versin
6.35 ten beri ayaktayım.büyüğü okula , küçüğü uykuya ben de saç boyama yapıp kahvaltı yaparım.off ütü var, temizlik var.
Benimde işler çok
Bende gece kalkayım duş aliyim sahur yapiyim namaz kiliyim dedim kalkamadim
Uyuya kalmışım
Günaydınnn yarım saat önce uyandık yeni kahvaltı yapıyoruz sonra ev toplu gezmeye götürcem benimki evde sıkılıyor sevmiyor öyle geçer gün
İyi yapıyorsunuz
1,496,682 soru
24,449,209 cevap
353,865 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın