0 oy
326 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (144 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar ✋

Eşimle oturduğumuz şehirden memlekete geldik geldik burda benim annem ve eşimin ablası var. 

Eşim sürekli ablasına gitmek istiyor bende iki kere gittim ama akşam annemde yatmaya geliyorum sizce normal mi yoksa orda da kalmam gerekir miydi? 

Ya da eşim benden ayrı orda kalıyor bu normal mi? 

7 Cevaplar

0 oy
(17,903 puan) tarafından

Annenin evi varken ne gerek var görümcede kalmaya. Kocasi vardır rahat edemezsin. 

(144 puan) tarafından

Evet edemem işte de bilemedim ayıp oluyor müdür diye

-Reklam-
0 oy
(27,675 puan) tarafından

Bence eşle beraber kalınmalı evin müsaitliği ile ilgili problem yoksa sen git ablanda kal ben gidip annemde kalayım sorun varmış gibi olur 

(144 puan) tarafından

Bende böyle ayrı ayrı tuhaf hissediyorum ama orda rahat edemiyorum başka yerde kalmak çok zor geliyor 

0 oy
(2,002 puan) tarafından

Ayrı gayrı kalmak bana tuhaf geliyor, beraber kalmalısınız bence biraz orda biraz annenizde

(144 puan) tarafından

Banada tuhaf geliyor da rahat edemiyorum annem varken de şimdi rahat rahat uyumak varken zor geliyor

(2,002 puan) tarafından

Yani bazı şeylere katlanmak fedakarlık etmek lazım , bende rahat edemezdim ama eşimle de ayrı kalmazdım , ikiye bölünüp ayarlanabilir

0 oy
(1,598 puan) tarafından

normal bizde ayrı şehirdeyiz ailelerimiz memlekette bende gidince sadece bir gece kaynanamda bir gece görümcekimde kalıyorum çok bile fazlasına gerek yok 

eşimde istediği yerde kalır 😅

(144 puan) tarafından

Yani normali bu gibi işte de inşalah yanlış anlamıyorlardır

(1,598 puan) tarafından

hayır anlıyorlar tabi ki eşimde benimle memlekette olursa kaynanamlarda daha fazla kalırkm eşim yoksa bir gün yeterli nasıl alıştırırsan öyle kesinlikle

0 oy
(7,847 puan) tarafından

Ayrı gayrı değilde ikinizde 1 er ikişer gün aynu yerde kalmalısınız . Sen nasıl annenin evinde rahat ediyorsan eşinle kardeşinin evinde rahat ediyordur

(144 puan) tarafından

Ozaman ayrı ayrı kalalım da ne olacak? 

(7,847 puan) tarafından

Hanımefendi normalmi diye sormuşsunuz bende ayrı yerlerde kalmanızın normal olmadığını söyledim fikrim bu yönde . Siz nasıl annenizde eşinizle çocuklarınızla aynı yerde kalmak istiyorsanız oda kardeşinin evinde sizinle beraber kalmak istiyordur kii istemese bile size göre normal ayrı ayrı kalalım ne olucak yazmışsınız . 

0 oy
(2,229 puan) tarafından

ayri ayri kalmak vok sacma. 3 hun orda kalirsani uc gun de kenfi annende kalin misal. ayri gayri yatmak cik sacma ben senin aileninkaale almiyirum demek istiyor esin. sende onun ailesini kaale almiyodun demek istiyosun ben bnsam kuserim yani. o ne ayri gayri kalmak nedir. kimin evi musaitse hep ordada kalinabilir

(144 puan) tarafından

Kâle almasam gitmem bile gittim iki kere yine de giderim Allah izin verirse sadece kalmak mı kâle almak anlamına geliyor ki? Bende böyle yanlış anlamalarından tedirginim 

0 oy
(2,828 puan) tarafından

Benimde annemle görümcem birbirine yakın oturuyor bende eşimde ailelere uzak oturuyoruz baze gorumcme gitmiyorum bile anneme zaten senede bir kaç defa gidiyorum o zamanida gorumcemde gciremem diye 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 279 göst.
0 oy
7 cevap 380 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde TuruncuDaktilo (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 289 göst.
17 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aslicikk (812 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 402 göst.

Kategoriler

1,502,821 soru

24,537,608 cevap

360,338 kullanıcı

...