Hayırlı akşamlar ✋
Eşimle oturduğumuz şehirden memlekete geldik geldik burda benim annem ve eşimin ablası var.
Eşim sürekli ablasına gitmek istiyor bende iki kere gittim ama akşam annemde yatmaya geliyorum sizce normal mi yoksa orda da kalmam gerekir miydi?
Ya da eşim benden ayrı orda kalıyor bu normal mi?
Annenin evi varken ne gerek var görümcede kalmaya. Kocasi vardır rahat edemezsin.
Evet edemem işte de bilemedim ayıp oluyor müdür diye
Bence eşle beraber kalınmalı evin müsaitliği ile ilgili problem yoksa sen git ablanda kal ben gidip annemde kalayım sorun varmış gibi olur
Bende böyle ayrı ayrı tuhaf hissediyorum ama orda rahat edemiyorum başka yerde kalmak çok zor geliyor
Ayrı gayrı kalmak bana tuhaf geliyor, beraber kalmalısınız bence biraz orda biraz annenizde
Banada tuhaf geliyor da rahat edemiyorum annem varken de şimdi rahat rahat uyumak varken zor geliyor
Yani bazı şeylere katlanmak fedakarlık etmek lazım , bende rahat edemezdim ama eşimle de ayrı kalmazdım , ikiye bölünüp ayarlanabilir
normal bizde ayrı şehirdeyiz ailelerimiz memlekette bende gidince sadece bir gece kaynanamda bir gece görümcekimde kalıyorum çok bile fazlasına gerek yok
eşimde istediği yerde kalır 😅
Yani normali bu gibi işte de inşalah yanlış anlamıyorlardır
hayır anlıyorlar tabi ki eşimde benimle memlekette olursa kaynanamlarda daha fazla kalırkm eşim yoksa bir gün yeterli nasıl alıştırırsan öyle kesinlikle
Ayrı gayrı değilde ikinizde 1 er ikişer gün aynu yerde kalmalısınız . Sen nasıl annenin evinde rahat ediyorsan eşinle kardeşinin evinde rahat ediyordur
Ozaman ayrı ayrı kalalım da ne olacak?
Hanımefendi normalmi diye sormuşsunuz bende ayrı yerlerde kalmanızın normal olmadığını söyledim fikrim bu yönde . Siz nasıl annenizde eşinizle çocuklarınızla aynı yerde kalmak istiyorsanız oda kardeşinin evinde sizinle beraber kalmak istiyordur kii istemese bile size göre normal ayrı ayrı kalalım ne olucak yazmışsınız .
ayri ayri kalmak vok sacma. 3 hun orda kalirsani uc gun de kenfi annende kalin misal. ayri gayri yatmak cik sacma ben senin aileninkaale almiyirum demek istiyor esin. sende onun ailesini kaale almiyodun demek istiyosun ben bnsam kuserim yani. o ne ayri gayri kalmak nedir. kimin evi musaitse hep ordada kalinabilir
Kâle almasam gitmem bile gittim iki kere yine de giderim Allah izin verirse sadece kalmak mı kâle almak anlamına geliyor ki? Bende böyle yanlış anlamalarından tedirginim
Benimde annemle görümcem birbirine yakın oturuyor bende eşimde ailelere uzak oturuyoruz baze gorumcme gitmiyorum bile anneme zaten senede bir kaç defa gidiyorum o zamanida gorumcemde gciremem diye
1,502,821 soru
24,537,608 cevap
360,338 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın