Eşimin ailesine gitmeyip kendi ailemde kalmam normal mi?

0 oy
349 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (184 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar ✋

Eşimle oturduğumuz şehirden memlekete geldik geldik burda benim annem ve eşimin ablası var. 

Eşim sürekli ablasına gitmek istiyor bende iki kere gittim ama akşam annemde yatmaya geliyorum sizce normal mi yoksa orda da kalmam gerekir miydi? 

Ya da eşim benden ayrı orda kalıyor bu normal mi? 

7 Cevaplar

0 oy
(19,303 puan) tarafından

Annenin evi varken ne gerek var görümcede kalmaya. Kocasi vardır rahat edemezsin. 

(184 puan) tarafından

Evet edemem işte de bilemedim ayıp oluyor müdür diye

-Reklam-
0 oy
(30,514 puan) tarafından

Bence eşle beraber kalınmalı evin müsaitliği ile ilgili problem yoksa sen git ablanda kal ben gidip annemde kalayım sorun varmış gibi olur 

(184 puan) tarafından

Bende böyle ayrı ayrı tuhaf hissediyorum ama orda rahat edemiyorum başka yerde kalmak çok zor geliyor 

0 oy
(2,182 puan) tarafından

Ayrı gayrı kalmak bana tuhaf geliyor, beraber kalmalısınız bence biraz orda biraz annenizde

(184 puan) tarafından

Banada tuhaf geliyor da rahat edemiyorum annem varken de şimdi rahat rahat uyumak varken zor geliyor

(2,182 puan) tarafından

Yani bazı şeylere katlanmak fedakarlık etmek lazım , bende rahat edemezdim ama eşimle de ayrı kalmazdım , ikiye bölünüp ayarlanabilir

0 oy
(2,103 puan) tarafından

normal bizde ayrı şehirdeyiz ailelerimiz memlekette bende gidince sadece bir gece kaynanamda bir gece görümcekimde kalıyorum çok bile fazlasına gerek yok 

eşimde istediği yerde kalır 😅

(184 puan) tarafından

Yani normali bu gibi işte de inşalah yanlış anlamıyorlardır

(2,103 puan) tarafından

hayır anlıyorlar tabi ki eşimde benimle memlekette olursa kaynanamlarda daha fazla kalırkm eşim yoksa bir gün yeterli nasıl alıştırırsan öyle kesinlikle

0 oy
(7,988 puan) tarafından

Ayrı gayrı değilde ikinizde 1 er ikişer gün aynu yerde kalmalısınız . Sen nasıl annenin evinde rahat ediyorsan eşinle kardeşinin evinde rahat ediyordur

(184 puan) tarafından

Ozaman ayrı ayrı kalalım da ne olacak? 

(7,988 puan) tarafından

Hanımefendi normalmi diye sormuşsunuz bende ayrı yerlerde kalmanızın normal olmadığını söyledim fikrim bu yönde . Siz nasıl annenizde eşinizle çocuklarınızla aynı yerde kalmak istiyorsanız oda kardeşinin evinde sizinle beraber kalmak istiyordur kii istemese bile size göre normal ayrı ayrı kalalım ne olucak yazmışsınız . 

0 oy
(2,518 puan) tarafından

ayri ayri kalmak vok sacma. 3 hun orda kalirsani uc gun de kenfi annende kalin misal. ayri gayri yatmak cik sacma ben senin aileninkaale almiyirum demek istiyor esin. sende onun ailesini kaale almiyodun demek istiyosun ben bnsam kuserim yani. o ne ayri gayri kalmak nedir. kimin evi musaitse hep ordada kalinabilir

(184 puan) tarafından

Kâle almasam gitmem bile gittim iki kere yine de giderim Allah izin verirse sadece kalmak mı kâle almak anlamına geliyor ki? Bende böyle yanlış anlamalarından tedirginim 

0 oy
(2,999 puan) tarafından

Benimde annemle görümcem birbirine yakın oturuyor bende eşimde ailelere uzak oturuyoruz baze gorumcme gitmiyorum bile anneme zaten senede bir kaç defa gidiyorum o zamanida gorumcemde gciremem diye 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşimin ailesini ziyarette eşimden ayrı kalmam normal mi?
Evlilikte eşlerin birbirlerinden ayrı yerlerde konaklaması çiftlerin kendi tercihleri ve ailevi dinamiklerine bağlıdır. Eğer bu durum tarafları huzursuz etmiyorsa normal kabul edilebilir ancak eşlerin ortak vakit geçirmesi bağların güçlenmesi açısından genellikle daha sağlıklı bir yaklaşım olarak görülür.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eşimin ailesiyle kalmak yerine kendi ailemde kalmam yanlış mı?
Kendi ailenizin yanında kalmak bir tercih meselesidir ve genellikle kişisel konfor ve alışkanlıklarla ilgilidir. Eşinizle bu konuda açık bir iletişim kurarak beklentilerinizi ve neden kendi ailenizde kalmayı tercih ettiğinizi konuşmanız, oluşabilecek yanlış anlaşılmaları önleyecektir.
Eşimin sürekli ablasına gitmek istemesi nasıl karşılanmalı?
Eşinizin akrabalarıyla vakit geçirme isteği, aile bağlarına verdiği önemi gösterir ve doğal bir durumdur. Ancak eşinizin bu ziyaretleri yaparken sizin de katılımınızı beklemesi veya sizi yalnız bırakması, ilişkinizin kalitesini korumak adına ortak bir orta yol bulmanızı gerektiren bir iletişim konusudur.
Eşler arası ziyaretlerde ortak hareket etme kuralları nelerdir?
Eşler arası ziyaretlerde en önemli kural beklentilerin önceden netleştirilmesidir. Ziyaretin süresi, nerede konaklanacağı ve ne kadar süre eşlik edileceği gibi detayları seyahat öncesinde planlamak, tatil veya ziyaret süresince yaşanabilecek çatışmaları ve gerginlikleri büyük oranda azaltacaktır.
Eşimin ailesinde kalmadığım için ailevi sorunlar nasıl aşılır?
Eşinizin ailesinin yanında kalmamanızdan kaynaklı ailevi sorunları aşmanın yolu, suçlayıcı bir dil kullanmadan kendi duygularınızı ifade etmektir. Eşinize kendi ailenizin yanında kendinizi daha huzurlu hissettiğinizi anlatarak, onun ailesiyle de dengeli bir vakit geçirme planı yapmayı teklif edebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 328 göst.
0 oy
7 cevap 417 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde TuruncuDaktilo (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 312 göst.
17 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aslicikk (812 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 436 göst.

Kategoriler

1,507,702 soru

24,609,488 cevap

364,010 kullanıcı

...