0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde (1,184 puan) tarafından

Çarşamba günü oğlumun kreşinde tv çekimi oldu. 3 farklı sınıftaki öğrencileri aynı sınıfa koymuşlar kalabalık bir ortam olduğu için. Yan sınıftaki bir çocuğun annesi perşembe günü yanıma gelio senin oğlumda ısırma huyu var mı dedi. Bende yok dedpim çünkü benim oğlum sakin uslu bir çocuk biri ona vurmadan vurmaz da ısırmazda hatta rahatsız bile etmez. Arkadaş konusunda fazlasıyla seçici herkesle oynamıyor. Kızının kolunu biri ısırmış ama bizim sınıfta değildi demiş oda tanıdığı kişilerin çocuklarının resmini göstermiş kimdi diye benim oğlumu göstermiş. Annesi de ben annesine yarın söylerim deyince şaka yaptım o değildi deyip gülmüş. Genelde böyle anlatır sonra şaka yaptım der dedi annesi ama yine de sormak istedim dedi. Bende anlattım böyle bir huyu olmadığını o konu oyle kapandı bügünde kendi sınıfında bir çocukla oyun alanında oynarker kaydıraktan kayıyorlarmış üst üste düşmüşler o çocuğun gözlüğü var. Öğretmende bana gözlük olunca korktum çünkü ikiside hatalıydı ikisine biraz kızdım ağladı ama gönlünü aldım dedi. Eve gelince sordum annem öğretmenim sana kızdı mı diye kızmadı dedi. Yani o bunu kızmak olarak söylememiş. Öğretmen bana bunu söylediğinde yanında geçenki kolu ısırılan çocuğun annesi de vardı. Duydu ve sanki sorun benim oğlumdaymış gibi bir hissiyata kapılmasını istemiyorum. 

Okullar başladığından beri yaşadığımız ilk sorun ve biraz üzüldüm. 

5 Cevaplar

+1 oy
(16,201 puan) tarafından

Allah dert vermesin baci. Kres cocugu ve olabilecek seyler bunlar ayrica kimin ne dusundugunun ne onemi var

(1,184 puan) tarafından

Önemi yok evet ama can sıkıyor işte

-Reklam-
0 oy
tarafından

Ortada sorun olacak bir şey yok kreş çocuğu bunlar daha küçükler yani, siz çocuğunuzu bildikten sonra başkası onun hakkında ne düşünürse düşünsün yanılacak zaten. nedense her kreşe giden çocuğun velisi aşırı kaygılı oluyor daha şimdiden böyleyse ilkokul ortaokul düşünmek bile istemiyorum 

(1,184 puan) tarafından

Aslında kaygılı değilim de ben fazla hevesli ve heyecanlıyım her konuda her olayda o yüzden kasıyorum kendimi. Ve evet zaten yanılacaklar ama yapmadığı bir şey içinde oğlumun adı geçsin istemem

0 oy
(6,377 puan) tarafından

Bu minicik şeylere neden kafa yürüyorsunuz.. 

Sen okulda nasıl büyüdün kimse kimseye dokunmadığı.mahhalede kavga etmediniz yani çocuklarınızı fonunun içinden çıkarın benim.cocugum yapmaz demeyin valla anlamazsın belki toplumda yapar yani çocuklardan çok annelerin çok büyük dertleri var bence 

(1,184 puan) tarafından

Sadece kendi görüşümle yapmaz demiyorum öğretmen görüşüyle de yapmaz diyorum. Oğlum sessiz sakin  iri hemen bir ortama adapte olmuyor tanımadıpı birileriyle hemen oyun oynamıyor ki kendi sınıf arkadaşı olsa belki detim ama başka bir sınıf

(6,377 puan) tarafından

Umarım.boyle dertlerim olmaz valla inşallah sosyal bir çocuk yetiştirmeye çalışıyorum  illa kavga tartışma olacak herseye müdahale edende anne olmam umarım gelmis geçmiş geriledi donmem umarım bunlar benim kendime sözlerim 

(1,184 puan) tarafından

Hanfendi bizde her şeyi sorun yapmıyoruz. Benim oğluma da vuruldu top atıldı annesiyke öğretmenle konuşmadım. Çocuktur dedim geçtim ama oğlumu tanıyorum. Neyi yapar neyi yapmaz biliyorum. Oma göre konuşuyorum 

Umarım olmazsınız

0 oy
(1,005 puan) tarafından

Kimse çocuğuna toz konduramaz ama çocuklar evde durdukları gibi okullarda asla durmuyorlar arkadaş ortamında çok simariyorlar benim çocuk da çok efendi ama yarın bir şey yapmayacagi anlamına gelmiyor her çocuk.her yaramazligi yapabilir 

(1,184 puan) tarafından

Benim oğlum herkesle hemen oyun kurmuyorum tanımak istiyor önce kendi sınıf arkadaşı olsa belki yapmıştır oyun anında derim ama başka bir sınıf kızlar daha önce oynamadı hemen gidip oynamaz kıxla

0 oy
(2,344 puan) tarafından

Ne gerek var ki gelip sormasina  hadi diyelim ki ısırdı senin oğlun eee ne olucak yani .benim oğlumu da 3 kere farklı arkadaşları tarafından isirildi oyuncak firlattilar ben ne diyebilirim ailesine karşıda ki de çocuk yani.  Ogretmeni ile konuşuyorum bu tür konuları veliler ile muhattap olmam senin oğlun benim oğlumu ısırmış falan diye . Haa sürekli aynı çocuk tarafından tekrarlanir yeter der veliyi karşıma alırım.  Bosver takma . Çocuk bunlar  her şey olabilir okul kalabalık çocukların huyları hepsinden farklı. Velinin tutumu yanlış tabiki ama inan takılacak bir durum değil..

(1,184 puan) tarafından

Bende dedim aynısını oğlum yapmaz ama zaten bir şeyleri göze alarak gönderiyoruz kreşe her şeyi böyşe büyüteceksek sene sonu gelmez dedim. Ki benim oğlumun da kafasına rop atmışlar o şiddetle çocuk kafasını duvara vurmuş

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 329 göst.
14 Eylül 2025 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,677 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 1,103 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 188 göst.
+2 oy
6 cevap 443 göst.

Kategoriler