0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde (3,962 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu gardaşlarimmm ben geldim tanıyan olmaz bence sjsjsjsj neyse anam bir aydır yokum bı geleyim bakayım dedim kafama esti öyle arkadaş herşey değişmiş güncelleme gelmiş ayoll durumlar falan fistan daha değişen bişey var mı söyleyin hele bi ortama yabancı kalmayayim bu arada inşallah hepiniz iyisinizdir canlarım benim Recep ayımız mübarek olsun ✨✨✨💜🤔🤔😅🤯🤯🥰🥰

10 Cevaplar

+1 oy
(195 puan) tarafından

Ve aleyküm selam bacım hoşgelmişsinevet değişti çok şey sen gittikten sonra hiçbir şey eskisi gibi kalmadı😁 şaka bı yana evet etiketleme yapıyorsun sanal anne var birde ha istemediğim biri varsa engelleyebilirsin bu arada 😇

(3,962 puan) tarafından

Hadi canım çok güzel ha o zaman ben sevmediklerime hemen engel atam sjsjsjsjsjsj🤣😜😈😈bide hoşbulduk gardaşim sağolasın 💜

(195 puan) tarafından

Ayol bacım kokuttun beni kız ne bu emojiler😂😂😂

(195 puan) tarafından

Okadar birikmiş mi ya sevmediklerin 😂

(3,962 puan) tarafından

Sjsjsjsk şaka kız kimseye kolay kolay kin tutmam benim düşmanlarım İslam düşmanlarıdir

-Reklam-
+1 oy
(1,870 puan) tarafından

Ve aleykümselam canım hoşgeldin iyiyim şükür sen nasılsın Seninde Cümlemizin Recep ayımız mübarek olsun 😍🤲🤲

(3,962 puan) tarafından
+1

Hoşbulduk gardaşim Allah iyilik versin inşallah ❤️ ☺️ ve amin amin amin ecmain 

(1,870 puan) tarafından
+1

Cümlemize canım İnşAllah  🤲🤲

+1 oy
(8,594 puan) tarafından

Hoş geldin canım tanırız uzun zaman olmadı bu yaz burdaydın sanki

(3,962 puan) tarafından

Ahahahah evet bir buçuk yıldır buradayım Şubat ayında iki yıl edecek sanırım ama iki aydır Aktif değildim iş güçten 💜

+1 oy
(130 puan) tarafından

Anaaaaaaa Aleyna aleyküm selam canım vallahi daha geçen seni düşündüm dedim bizim bı noodle aşığı vardı girmiyor çoktan beridir dedim hoş geldin Sefa geldin noodle ye devem mi🤣🤣🤣🤣🤣

(3,962 puan) tarafından

Ahahahah evet evet o benim bide he valla hala devam ediyoz noodle aşkı bir başkadır gıııı 🤣💜

+1 oy
(126 puan) tarafından

Aleyküm selam canım. Hoşgeldin seni hatırladım ismi aklımda olanlardan birisin buralar baya değişti. 

(3,962 puan) tarafından

Yiaaa çok güzel sevindim buna bide evet evet baya değişmiş buralar haa🥹🤔💜

+1 oy
(2,716 puan) tarafından

A.selam senin de mübarek olsun.

Ben seni çok aktif olmasam da hatırlıyorum:-)

Bende alışamadım zamanla alışırız😉😃

(3,962 puan) tarafından

Ahahahah valla beni tanıdın sevindim buna bide alışırık artikin zamanla 😁🩵

+1 oy
(494 puan) tarafından

Kiz sen nerdesin bi gittin pir gittin 1 ay diyo bi de kac aydir yoksun ortada 

(3,962 puan) tarafından

Evet elhamdülillah çok şükür Rabbim nasip etti ailecek gittik on gün kaldık döndük Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️ o günden beri iyiyim ama insanın içinde Özlem birikiyor rabbim nasip eder gidersen anlarsın ne demek istediğimi 🥹❤️

(494 puan) tarafından

Ah ah bu sene kayinbavamlar gidiyo seni de goturelim dediler de benim oglani yol tutuyo perisan eder orda diye gidemedim 🥹

(3,962 puan) tarafından

Valla ben bir yaşındaki kızımida götürdüm perişan olduk eşimle hatta bu olmadı bir iki yıl sonra yine gitmeyi düşünüyoruz ama bu sefer kızımı annemlere bırakacaz valla çocukla cidden acayip zor oluyor 

(494 puan) tarafından

Evet iste bi de yol tutuyo kusar surekli ayran olur oglan o yolda orasi ni sicsk bi soguk klimalar kesin carpar cocukla cok zor bakalim nasip 

(3,962 puan) tarafından

Hayırlısı olsun inşallah güzelim ✨🩷

+1 oy
(33,390 puan) tarafından

Hoşgeldin gülüm niye unutalım kız biliyorum ben seni nerelerdeydin nasılsın iyisin inşallah 

(3,962 puan) tarafından

Hoşbulduk güzelim elhamdülillah iyidir seni sormalı vallahi ne olsun bildiğin gibi iş güç derken bir de YouTube kanalı açtım onunla uğraşıyordum ardından umre'ye gittim geldim misafir derken anca 🥹💜💜

+1 oy
(1,817 puan) tarafından

Aleyküm selam sen kahveci bacı değilmiydin

(3,962 puan) tarafından

Ah no no no ben noodleci bacıyimm sjsjsjsk🤣💜

(1,817 puan) tarafından
+1

Aaaa tam tam doğru ya noodleydi o çift pardon aklımda kahve kalmış 

(3,962 puan) tarafından

Sjsjsjsk olabilir no problem 😁❤️

+1 oy
(3,914 puan) tarafından