Elimdeki kullanmadığım oyuncakları kime verebilirim?

0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (291 puan) tarafından

Merhaba kızlar elinde oyuncak varsa kullanmayan iki tane oğlum var onlar için istiyorum malum kış geldi içerde sıkılıyorlar biraz var bende ama artık oynamıyorlar onlarla

2 Cevaplar

0 oy
(2,926 puan) tarafından

İsademe kayıt olun ödünç oyuncak alıp 2 hafta kullanıp teslim edip dilerseniz tekrardan oyuncak alıyorsunuz harika bir uygulama kimsedende istemek zorunda kalmazsiniz

(6,113 puan) tarafından

Heryerde yok o malesef olsa bende alırım geri verrim

(291 puan) tarafından

Evet burada da yok

-Reklam-
0 oy
(845 puan) tarafından

Aaa canım iki gün önce post acsaydın bende cok vardı ama verdim ya. Benim mahlemde iki covugu olan bi kadın vardı hepsını vetdim buyuk bir poset dogum yaptıgımdan beri  o bayana veriyorum ada yeni dogum yaptı kızı oldu kızımın butun kücük elbiselerini verdim ben atmak taraftarı deglim büyük kızımın kücük kıyafetlerini iki ayda bir veriyordum ihtiyacı olan herkese 

(291 puan) tarafından

Nasip değilmiş canım bakalım belki biri çıkar inşallah

(845 puan) tarafından

İnsalahh canım🤲🤲

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kullanılmayan oyuncakları ihtiyaç sahiplerine nasıl ulaştırabilirim?
Kullanmadığınız oyuncakları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için öncelikle yerel belediyelerin sosyal yardım birimleri veya sosyal medya üzerindeki güvenilir dayanışma grupları ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, mahallenizdeki muhtarlıklara danışarak çevrenizdeki ihtiyaç sahibi ailelere doğrudan ulaşmak da oldukça etkili ve hızlı bir yöntemdir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
İkinci el oyuncak bağışlarken nelere dikkat etmeliyim?
İkinci el oyuncak bağışlarken en önemli kural, oyuncakların temiz, kırık parçasız ve çocukların sağlığına zarar vermeyecek durumda olmasıdır. Bağış yapmadan önce oyuncakları dezenfekte etmek, pilli oyuncakların pillerini kontrol etmek ve eksik parçası olan veya tamiri mümkün olmayan ürünleri ayırmak hem etik hem de hijyenik açıdan dikkat edilmesi gereken temel adımlardır.
Eski oyuncakları değerlendirmenin en iyi yolları nelerdir?
Eski oyuncakları değerlendirmenin en iyi yolu onları ihtiyaç sahibi çocuklara bağışlamaktır; ancak bunun dışında oyuncakları geri dönüşüm kutularına bırakabilir veya temiz durumdaysa ikinci el platformlarında uygun fiyatlarla satışa sunarak gelir elde edebilirsiniz. Ayrıca, bazı anaokulları veya oyun merkezleri de temiz ve güvenli ikinci el oyuncakları eğitim materyali olarak kabul etmektedir.
Çocuklar için oyuncak yardımı almak neden önemlidir?
Oyuncak yardımı almak, çocukların zihinsel ve sosyal gelişimini destekleyen oyun materyallerine erişimini sağlayarak özellikle evde vakit geçirdikleri kış aylarında sıkılmalarını engeller. Oyun oynamak çocukların yaratıcılığını ve problem çözme yeteneklerini geliştirdiği için, erişilebilir oyuncak desteği her çocuğun sağlıklı büyüme sürecinde kritik bir öneme sahiptir.
Hangi oyuncaklar bağış için daha uygun kabul edilir?
Bağış için en uygun oyuncaklar, eğitici değeri yüksek olan yapbozlar, lego setleri, kutu oyunları, temiz durumdaki peluş oyuncaklar ve dayanıklı plastik araba veya figürlerdir. Bu tür oyuncaklar, çocukların uzun süreli vakit geçirmesine olanak tanıdığı için yardım kuruluşları tarafından da en çok tercih edilen ve talep gören materyaller arasında yer almaktadır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 295 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatma3400 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
12 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zencefil (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
0 oy
3 cevap 479 göst.

Kategoriler

1,506,018 soru

24,585,392 cevap

362,697 kullanıcı

...