Bebeğim 2 aykk sütüm azdı doymuyordu diye mecburen mama takviyesi yaptım aventin biberonunu kullanıyorum ama maalesef meme reddi yaptı, mama vermedende olmuyor alıştırma bardağı ile mama versem olurmu silikon uclulardan
süt kaşığı ile dene, alıştırma bardağı ile olur mu bilemedim
Şırınga bide kaşık denedim içmiyor emmek dışında hiçbir şekilde içmiyorq
emzirme danışmanlığı al. böyle çok zor
Ben Chicconun alıştırma bardağını kullandım ama 4 aylıktı kızım 2 aylık için olur mu bilemiyorum
Aynı sorunu yaşadım ne yaptıysam bebeğim zorla içerdi iyi kötü 8 aya geldik çok sukur çok yıprandik içsin diye bide bizim egzama oldu denemediğim biberon kalmadı biberonla mamayla alakası yok emin olun bazı bebeklerin huyudur doktoruma sorduğum da kimi bebek böyledir kimi lokur likur icer dedi eğer bardağa siringaya alistirirsanis bir daha biberon tutacağı varsa datutmak istemeyecektir büyüyene kadar o şekilde icirmeye çalışırsınız ki 5 aylıktan sonra yerinde durmuyorlar icirebilecek misiniz o sekilde
Anne sütünü mu zorla içerdi cnm
Anne sütünü içiyordu egzama olduktan sonra canı yandığı için icemedi icemeyince sutum azaldi mama reddi biberon reddi yapiyor kesinlikle siringayla vermeyin bu bir çözüm değil ben hangi doktora gittiysem bunu yapmamamı söyledi mama markasını değiştirin yine de siz bir hangi markayı kullanıyorsunuz canı yanıyor olabilir mi doktora götürdüm mü
Alistrima bardagiyla hizli gelir, meem reddi olur yine. Siringa ile verdiriyor bize hemsireler. Mamayi siringaya cekip, serce parmagimizi bebegin damagina dayiyoruz, kenardanda siringayi veriyiruz (biraz bosluk birak siringada), bebek kendi emiyor mamayi.
Öylede denedim ama ağlıyor
1,498,439 soru
24,476,916 cevap
355,820 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın