0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (741 puan) tarafından

Bebeğim 2 aykk sütüm azdı doymuyordu diye mecburen mama takviyesi yaptım aventin biberonunu kullanıyorum ama maalesef meme reddi yaptı, mama vermedende olmuyor alıştırma bardağı ile mama versem olurmu silikon uclulardan

4 Cevaplar

+1 oy
(9,927 puan) tarafından

süt kaşığı ile dene, alıştırma bardağı ile olur mu bilemedim 

(741 puan) tarafından

Şırınga bide kaşık denedim içmiyor emmek dışında hiçbir şekilde içmiyorq

(9,927 puan) tarafından

emzirme danışmanlığı al. böyle çok zor 

-Reklam-
0 oy
(2,179 puan) tarafından

Ben Chicconun alıştırma bardağını kullandım ama 4 aylıktı kızım 2 aylık için olur mu bilemiyorum 

0 oy
(691 puan) tarafından

Aynı sorunu yaşadım ne yaptıysam bebeğim zorla içerdi iyi kötü 8 aya geldik çok sukur çok yıprandik içsin diye bide bizim egzama oldu denemediğim biberon kalmadı biberonla mamayla alakası yok emin olun bazı bebeklerin huyudur doktoruma sorduğum da kimi bebek böyledir kimi lokur likur icer dedi eğer bardağa siringaya alistirirsanis bir daha biberon tutacağı varsa datutmak istemeyecektir büyüyene kadar o şekilde icirmeye çalışırsınız ki 5 aylıktan sonra yerinde durmuyorlar icirebilecek misiniz o sekilde

(741 puan) tarafından
+1

Anne sütünü mu zorla içerdi cnm

(691 puan) tarafından

Anne sütünü içiyordu egzama olduktan sonra canı yandığı için icemedi icemeyince sutum azaldi mama reddi biberon reddi yapiyor kesinlikle siringayla vermeyin bu bir çözüm değil ben hangi doktora gittiysem bunu yapmamamı söyledi mama markasını değiştirin yine de siz bir hangi markayı kullanıyorsunuz canı yanıyor olabilir mi doktora götürdüm mü

0 oy
(5,538 puan) tarafından

Alistrima bardagiyla hizli gelir, meem reddi olur yine. Siringa ile verdiriyor bize hemsireler. Mamayi siringaya cekip, serce parmagimizi bebegin damagina dayiyoruz, kenardanda siringayi veriyiruz (biraz bosluk birak siringada), bebek kendi emiyor mamayi.

(741 puan) tarafından

Öylede denedim ama ağlıyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 244 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 261 göst.
0 oy
8 cevap 429 göst.
13 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,439 soru

24,476,916 cevap

355,820 kullanıcı

...