Yani bebeğim küçük ve çok zor bir dönemden geçiriyoruz genelde WC ye gidecek vaktim olmuyor çünkü bebeğim surueki ağlıyor o yüzden herkese tek tek kendimi aciklayamazdim. Ki ben dünkü konuyu dahi açarken fazla detaya giremedim elimden geldiğince hızlı yazmaya çalıştım, Burdan kısaca kendimi ifade edeyim artık cevap da veremem çünkü gün içinde çok zor müsait olmam, Benim oğlumla içerde oynuyorlardı bende oğluma çikolata verdim ikiniz yiyin duye bide sor börek yermi .... Ye ki aç olmadığını düşündüm diye ustelemedjm çünkü öncesinde de de oğluma vermiştim börek onada bıraktım yememisti. Oğlum da çikolatayı verdi anne yemicem diyir dedi. Öyle olunca bende kalanı yiyordum o yüzden isteyince de tuhaf geldi size gelmeyebilir bana geldi çünkü aç değildi emindim o yüzden geldi yoksa hep ister ki ben istemesine kalmadan herşeyi veririm fakat biraz çocuk olmasından kaynaklı kapıda henüz eşimin elinde birşey olsa poşeti açmama fırsat vermeden ister ondan dolayı belirttim, hani birşeyleri istiyor demistim. Ha belki sizin kadar iyi biri(!) değilim ama ikram etmeyi düşünmeyecek kadar düşüncesiz değilim. Dünkü yorumları okudum ama yazacak vaktim yoktu yeni müsait olabildim.
Sorun burada senin ikram edip etmemen değil, sorun sizin 7 yaşındaki bir ÇOCUK'tan okadar anlayış beklemen. olabilir siz ikram ettiğinizde istememiş de sizi yerken görünce canı istemiş olabilir bu gayet doğal bişey. bide ben emziriyorum evde yemek yok ben börek yiyordum aç kalmamam lazım demiştiniz , inanın ki o çocuğunun istediği o son lokmayı sütünüzü ne azaltır ne artirrir, oda çocuk canı çekiyor ki istiyor bazı şeyleri bunu dert edip buraya anlatacak kadar büyük bir mesele değil. yoksa tabiki çocuğunun gözü önünde yiyip ikram etmeyecek kadar vicdansız değilsinizdir.
Benim amacım çocuğu kınamak değildi, asıl anlatmak istediğim şey benim ne ailemde ne çevremde hiç böyle özgüvenli kendi isteyen çocuk yok ki bu güzel birşey ama hani normal mi sizde var mı vs anlamında sordum. Yoksa kinamadim çocuğu ki kinayacak olsam evime almazdım kendi çocuğumu da susturmasini bilirdim bir şekilde 1 2 istemezdi
Çocuktan çocuğa değişen bir şey bu, sorarsan bende çekinir kimseden bişey istemezdim ki hala öyleyim, isteyene de bişey diyemem. açık sorsaydiniz böyle böyle diye daha iyi olurdu , biz sizin niyetinizi bilemeyiz çünkü. anlattığın kadarıyla çocuktan daha fazla anlayış bekliyormuşsun , çocuktan rahatsizmissin gibi anladım, ki herkes öyle anlamış.
Bence burada sorun olan şey hatta en son şey börek olabilir senin 4 yaşındaki çocuğu yanında olmadan şu devirde komşuya gönderebilmem bence çok şaşırtıcı çok cesaret ya nasıl güvenip gönderebiliyorsun bence bu konuda kadın haklı ben asla kabul etmem annesi yanında olmayan 4 yaşındaki bir çocuğun sorumluluğunu kaldı ki çocuğumu da göndermek istemem
Aynı şekilde 7 yaşındaki kız çocuğunu da annesi olmadan kabul etmem başına başka bir yerden bir şey gelir sizi hedef gösterir bir anlık dikkatsizlik ile kaza yaşanabilir sen bakmadın denir başkasının çocuğunun sorumluluğunu keyfi almak hiç mantıklı gelmedi bana da
Kesinlikle katılıyorum ben 5 dakika bile komşuya çocuk emanet etmem her şeyden önce kötü bir insan olmaya da bilir ama kaza geliyorum demiyor ayağı kayıp düşse mi hesap soracaksın Bir de 7 yaş küçük bir yaş grubu değil başka türlü şeyler söylese altından çıkamazsın yani ben böyle şeylere hiç gelemem bence kabul edilmemeli hele ki 4 yaşındaki bir çocuk asla gönderilmez şimdi hamileyim zorlanıyorum diyecek arkadaş belki ama ben de kızım 12 aylıkken hamile kaldım ya karnım burnumda çocuk kucağımda taşıyıp markete gittiğimi biliyorum ya hiç bir zorluk çocuğumun başına gelebilecek olumsuz şeylerden daha zor değildir
1,496,267 soru
24,442,503 cevap
353,376 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın