Cok sükür üç aylık igne yaptım üç ay kafam rahat
Ama doktor dedi tekrar cocuk getirmen biraz zorlaşır bende dedim sorun yok cok igne yaparsan bende 5sene yapıcam dedim
Hayırlı olsun canım.
Kaç çocuğun var yaşları kaç istemiyorsun
2kızım var biri 3 yaşında biri 8 aylık
Allah bağışlasın canm
Teşekürler canım yeter daha cabuk cabuk getirmem ilk 5 yıl düşünmüyorum
Benimde pes peşe oldu çok zorlandim . Küçüğüm 22 aylık
İki kızımın arasında iki yas var ama yine cok zor o yüzden biraz kafa dinemek vicudumun toparlanması lazım
Ben de 9 aydır bu şekilde korunuyorum en azından koruyor
Korusun da artık 5 sene 10 sene ondan sonra çocuk düşünebiliriz
Oğlum ve kızım var canım çok şükür ben bir daha hiç düşünmüyorum şahsen o yüzden beni korusun ömürlük kurutsada da sıkıntı yok
Aynen öyle ben de doktora söyledim doktor da dedi ki tekrar çocuk getirmende bir sıkıntı olabilir ben de dedim hiç sorun yok dedim yeter ki beni şu anlık korusun benim de 2 tane kızım var çok şükür sağlıklı çok uzun bir süre getirmem yani
Ya ben de düşünmüyorum benim oğlum da zaten göz tansiyonu var ve çok stresli dikkat gerektiren bir hayatım var onu korumak adına yani benim şu an yapabileceğim kendimi en büyük kötülük hamile kalmak olur ve oğlumun hakkına girerim eğer böyle bir şey olursa o yüzden gerçekten ben gerekçeli sebeplerle asla istemiyorum umarım dediğimiz gibi korur yani eğer korumasaydı şu ana kadar ben kalırdım çünkü eşim korunmuyor
Canım koruyor benim. Yengem cok kulandı igne hiç getirmedi cocuk
Bu yöntem tek başına yeterlimi acaba doktor ne dedi
Evet yeterli dedi 10gün korun yine sonra sıkıntı yok dedi bende dedim bide geri çekilmeye korunucam dedim sen bilirsin ama korunmayabilirsin
Ne TL yaptırdın canım tek başına bu iğne koruyormu kesin yani emgeri cekilmede olması lazım mi
Canım fiyatını bilmiyorum esim aldı eczane ye iki defa gittim yoktu esimden istedim getirdi doktor 10gün korun sonra gerek yok dedi tam üç ayın doldugunda gel dedi
Anladım canım geçmiş olsun
Teşekkürler canım
Ne iğnesi bu sonra hormonları bozmazsin her iğneye guvenilmex
Hormanları biraz bozuyor malesef doktor dedi cok yaparsan ilerde cocuk için biraz zorlanırsın bende dedim sorun yok
Ben diyeyim senin adet döngün hormonların bozulur oda yetmezse erken menopoz yaşarsın başka çözüm bul
Ama herseye aynı sey olcak diye bir şey yok kii yengem 5 sene yaptı duan hamile 36yasında
Canım biraz ayrıntılı anlatır mısın nerede yaptırdın fiyatı nasıl kesin koruma sağlıyor mu yanında ek bir koruma gerekiyor mu? Bende hap aliyorum ama artık zor geliyor her gün her gün ilaç içmek
Ayyy küçük kızımda hap alıyordum cok sıkıntılı bir durum yaaaa iğneden bahsedeyim fiyatni bilmiyorum eşim aldı. Tam koruyor el bi korumuya gerek yok dedi doktor sadece 10gün korun dedi sağlık ocağında yaptırdım hamilelik testinden sonra yapıyor adetliyken bile test istiyor
Eczane fiyatı 145 TL gibi bir şeydi sağlık ocakları ücretsiz yapiyormus
Yok canım burada ücretsiz yapılmıyor kaç defa doktorla konuştum git eczaneden al test ver adetin 3 gününde gel aşını yapalım dediler ve emzirmemen gerekiyor
Bilmiyorum sizin oradaki sistemde bir farklılık var sanırım çünkü sağlık ocakları burada da test verdiğiniz zaman ücretsiz yapıyorlarmış ama ben çocuklarla git gel test yaptır uğraşmak istemediğim için sağlık kabini eve çağırıp evde yaptırdım 950 TL ödeyerek Bir de burada da belirteyim emzirme konusunda ben iğneyi vurdurduktan sonra hala emzirmeye devam ettim yaklaşık 10 ay yani emzirilmez diye bir şart yok
Hımmm burda öyle değil ya emzirmemen gerekir dedi doktor
Ayy ben o iğnelerden ne çektim varyaa onun yüzünden 2yıl sürekli adet oldum ne çektim hotmonlarım bozuldu hatta 45 kiloya kadar düşmüştüm nerdeyse 6 ya yakın doktora gittim hepsi tekrar bir doğum yapmammı ve hormonlarımın düzelmesi gerektiğini söylediler yoksa rahimi alacaktılar bende ikinçi çoçuk yapmak zorunda kaldım ve şimdide ria taktırdım şükür bi sorun kalmadı ama çok hormonları alt üst ediyo
Vallahi canım mecbur ben küçük kızımdan önce de hap kullandım o da bir sıkıntı yaratmadı bende yani kilo artışı ya da zayıflama gibi bir şey yaşamadım ama eltim işte aradı sağlık ocağındayken bana dedi sen ne yapıyorsun dedim sağlık ocağında 3 aylık iğnesi yapmaya geldim yapma işte günahsın biz iğne yaptık bizim rahmimizi aldılar vesaire göğsümüzde şu an kitle var dedim vallahi ben yapacağım çünkü bir tane daha çocuk doğuramam
Valla bende çok şeyler yaşadım o iğne beni öldürmekten beter etti spiral taktıra bilir ben 1 senedir kullanıyorum +korunma iyi yanı iğne çok kötü
Her kişide aynı sorunlar olmuyor diye biliyorum yengemide 6 sene yaptı şuan tekrar hamile
Ben geçen sene sorduğumda eczaneci bu iğneler piyasadan kaldırıldı demişti arkadaşım 2 ay önce vurdurdu 2 aydır kanaması Dinmiyor Doktor demiş ilacın etkisi geçene kadar bekleyeceksin zayıfladı çöktü İnşallah sen de aynı etkileri göstermez
Ay inşallah zayıflarım ben diyet yaptım bile zayıflayamadım yani bir ay bir süre sıkı diyet yaptım hiç gram bile vermedim yani biz eczaneden aldık doktorla da konuştum sadece hormon olabilir dedi hormonda ne oluyor çok yaparsan dedi iğneyi zamanla çocuk yapmam biraz daha zorlaşır dedi bu kadar
sağlık ocağında mı yaptırdın doktorda mı? prezervatif kullanıyoruz ama korkuyorum spiralden de korkuyorum. hap kullanamıyorum
Sağlık ocağında yaptırdım ben de prazatif ile korunuyordum ama güvenemedim spiralden de korktum o yüzden 3 aylık iğne yaptım
Bende yaptırdım iki aydır adet olamiyorum canm
Hormon vidudumuz doluyo herseste farklı seyler oluyor hamile kalmıyım de aman hiç birsey olmaz
Bende aynı senin gibi düşünüyorum canm
Bende 1 seneye yakındır 1 aylık iğnelerden kullanıyorum gerçekten rahat oluyor spiral bana önermedi doktorum koldan takılan ciplerden önerdi o da aşırı pahalı diye gerek görmedim en son iğneye başladım bence koruyuculuğu çok iyi
Bende dün yaptım ama benimki üç aylık kac gün sonra korunmayı bıraktınız doktor bana 10gün sonra bırak dedi
1,503,358 soru
24,544,717 cevap
360,682 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın