Müslümanın Müslümana ettiği dua kabul olur' buyurulmuş; siz de bu mübarek günde ellerinizi semaya açtığınızda beni de dualarınıza dahil eder misiniz? Hayırlı bi iş bi gelir kapısı ve en doğru zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat başka da isteğim yok :) Rabbim kalbimizden geçen hayırlı olan tüm dualarımızı nasip eylesin. Kandiliniz mübarek olsun 🌸
Allahım darda olan sıkıntı çeken gönlü huzursuz olan herkese hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲❤️
Amiiin🌺🌺🌺
Amiiiinn Allah kabul etsin 🌸🌸🌸
Amin Gönlünden geçen hayatında gerçek olsun
Benimde aile Birliğim kuvvetli sin kalplerimizden soğukluk uzak olsun .şerler kilitlensin hayır kapıları açılsin
Sende bana et Rabbim tüm kapılarını hayırla açsın inşallah ♥️
Amiiiin Ya Rabbi🌷🌷🌷
Amiiin inşallah allah razi olsuun hayirli dualarini kabul eylesin 🌸
Yazidklarinin hepsine amin dedim sende benim cocuklarima dua eder misin biri saglikli cok sukur hayirli guzel bi omru olsun digerine hamileyim 7 haftalik dusuk riskim var
Aminnnn kizlar Allah razı olsun benim ve ailem icin ne istediyseniz Rabbim kat kat fazlasini size versin inşallah ♥️♥️
Allah ikinci yavrunu da hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin saglikla dunyaya gelsin omurleri guzelliklerle gecsin insallah 🌸
Aminnn Allah razı olsun
Mervecim rabbim evladını sağlıkla kucağına versin gülüm
Aminnn sevgim Allah razı olsun ♥️
Yarabbi bu güzel günün hirmetine hastalara şifa nasip et borçlulara hayırlı kapılar nasip et evlat özlemi çeken kadınları müjdele evladı olan annelere sağlık nasip et hayırlı imanlı evlat olsunlar 🤲🤲 Sen darda olanlara hayırlı kapılar nasip et kimin ne sıkıntısı varsa gider Yarabbi 🤲🤲
Amin hayırlı kandiller sizlerede dualarda buluşma dilegiyle
1,491,683 soru
24,374,997 cevap
348,275 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın