0 oy
191 göst.
önce Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından

Müslümanın Müslümana ettiği dua kabul olur' buyurulmuş; siz de bu mübarek günde ellerinizi semaya açtığınızda beni de dualarınıza dahil eder misiniz? Hayırlı bi iş bi gelir kapısı ve en doğru zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat başka da isteğim yok :) Rabbim kalbimizden geçen hayırlı olan tüm dualarımızı nasip eylesin. Kandiliniz mübarek olsun 🌸

6 Cevaplar

+4 oy
önce (3,851 puan) tarafından

Allahım darda olan sıkıntı çeken gönlü huzursuz olan herkese hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲❤️

önce (318 puan) tarafından
+1

Amiiin🌺🌺🌺

önce (112 puan) tarafından
+1

Amiiiinn Allah kabul etsin 🌸🌸🌸

-Reklam-
+2 oy
önce (4,157 puan) tarafından

Amin Gönlünden geçen hayatında gerçek olsun

Benimde aile Birliğim kuvvetli sin kalplerimizden soğukluk uzak olsun .şerler kilitlensin hayır kapıları açılsin

+1 oy
önce (878 puan) tarafından

Sende bana et Rabbim tüm kapılarını hayırla açsın inşallah ♥️

önce (318 puan) tarafından

Amiiiin Ya Rabbi🌷🌷🌷

Amiiin inşallah allah razi olsuun hayirli dualarini kabul eylesin 🌸

+1 oy
önce (423 puan) tarafından

Yazidklarinin hepsine amin dedim sende benim cocuklarima dua eder misin biri saglikli cok sukur hayirli guzel bi omru olsun digerine hamileyim 7 haftalik dusuk riskim var 

Aminnnn kizlar Allah razı olsun benim ve ailem icin ne istediyseniz Rabbim kat kat fazlasini size versin inşallah ♥️♥️

Allah ikinci yavrunu da hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin saglikla dunyaya gelsin omurleri guzelliklerle gecsin insallah  🌸

Aminnn Allah razı olsun 

önce (878 puan) tarafından

Mervecim rabbim evladını sağlıkla kucağına versin gülüm 

+1

Aminnn sevgim Allah razı olsun ♥️

+1 oy
önce (1,255 puan) tarafından

Yarabbi bu güzel günün hirmetine hastalara şifa nasip et borçlulara hayırlı kapılar nasip et evlat özlemi çeken kadınları müjdele evladı olan annelere sağlık nasip et hayırlı imanlı evlat olsunlar 🤲🤲 Sen darda olanlara hayırlı kapılar nasip et kimin ne sıkıntısı varsa gider Yarabbi 🤲🤲

+1 oy
önce (1,082 puan) tarafından

Amin hayırlı kandiller sizlerede dualarda buluşma dilegiyle

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
+1 oy
4 cevap 65 göst.
+3 oy
15 cevap 373 göst.
3 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Keklik (1,860 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 131 göst.
3 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Delirik (1,255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,683 soru

24,374,997 cevap

348,275 kullanıcı

...