+1 oy
1,405 göst.
Diğer kategorisinde (164,072 puan) tarafından

Gecen hafta tamda bugun annemi kaybettim bi suredir saglik sorunlari vardi gecen hafta 2.kez beyin ameliyati oldu ameliyattan cıktı ama yogunbakimdan çıkamadı ömrü bu kadarmış gittim gordum ama icimde kaldı helallik alamadım evime döndüm dönmek zorundaydim aklim ord geride kalanlarda biz 2 kardesiz ve kardesim yeni evli 2 aylik bi bebegi var cok cici bi gelinimiz var uzuntuden sütu kesildi hangisine yanıyım babam yanliz kaldı annemi morga gotururlerken babama sen dokunma uzakdan bak nikahın düstü dediler adam 30 senelik karısına son kez dokunamadı moral olarak psikolojik olarak cok kotu durumda onu oyle bi basina biraktim kardesim aliskin degil ben 8 yildir gurbetteyim ama kardesim annesiz kalmaya hic alisik degil o kotu durumda gelinimiz cok kucuk tecrubesiz ilk bebegi sutu kesildi o oyle kotu ben belcikaya dondum cocuklarim kucuk agladigimi gormesinler diye yutkunmakdan mahvoldum hayat cok kisaymis basimiza ne gelcek ne olcaz hic belli degil sevdiklerinizi sakın uzmeyin hic kimseyle küs kalmayın bundan sonra babami buraya getirmekle ugrasicaz umarim kagit kürek isleri kisa surer bi sureligine babami belcikaya getirmek istiyoruz noel tatili sonrasi basvuru yapicaz bakalim surec nasi ilerlerse umarim cabuk gelir cunku bende iyi degilim oda hayat durdu gibi ama su iciyorum bisiler yiyorum degisik bi durum acinin tarifi yok burdan cok sayida mesaj gelmis bi kismina dondum ama mesajina bakamadigim bi cok kisi daha var cevap veremediklerim kusura bakmasin mesaj atan arayan bana destek olan herkesden allah razi olsun

64 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bn annemle 2 yıldır gorusmuyorm  bir türlü sevemedi  beni annem beni sevsn  o bağ olsn çok isterdim 

Başınız sagolsn  rabbim sabır versn mekani cennet olsun 

-Reklam-
0 oy
(147 puan) tarafından

Kelimelerin bittiği yer...

0 oy
(191 puan) tarafından

Okudum yutkunamadım rabbim toprağını bol etsin mekanı cennet olsun inşallah hepimizin varacağı yer orası evimiz 😔

0 oy
(1,274 puan) tarafından

Başınız sağolsun söylenecek pek bi teselli cümlesi yok Allah sabır versin sizlere

0 oy
(8,578 puan) tarafından

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesib mekanı cennet olsun ☹️

0 oy
(948 puan) tarafından

Başin sagolsun sevdoş:( 

0 oy
(16,382 puan) tarafından

Başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah 

0 oy
(3,658 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin yazını derinden hissettim

0 oy
(753 puan) tarafından

Başınız sağolsun mekânı cennet olsun inşallah 🤲 🤲 🤲 Rabbim sizlere de bol sabırlar versin :((

0 oy
(12,347 puan) tarafından

Verecek hiçbir teselli acını hafifletmicek... Başınız sağolsun mekanı cennet babana sizlere Rabbim sabır ve dayanma gücü versin... Ana baba acısı çok zor tarif edilmez acısı geçmez yeri dolmaz 

0 oy
(7,921 puan) tarafından

Başınız sağolsun Rabbim sizlere ve babana uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin annende peygamber efendimizle komşu olsun mekanı cennet olsun inşallah anne baba kaybıda çok hele birde arada gurbet varsa 

0 oy
(26,482 puan) tarafından

Başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin tarifi olmayan az sayıda duygudan acıdan biri bu sanırım. Rabbim sabir versin 

0 oy
(126 puan) tarafından

Başın sağolsun anne acısı çok kötü Allah sabır versin inşallah.

0 oy
(2,728 puan) tarafından

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin 

0 oy
(5,409 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin, mekani Cennet olsun anneciginin. Başın sagolsun ❤️

0 oy
(30 puan) tarafından

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin kabri nurla dolsun inşallah 

0 oy
(996 puan) tarafından

Başınız sağ olsun canım çok üzüldüm gastamonlum geçen paylaşmıştı rabbim acını hafifletsin güzelim 

0 oy
(303 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah okurken ağladm annenizin anne ismini ozleden bana atn her kuran okuduğumda onada okuyaym hayat çok kısa imtihanlar ağır sabiretmek zaman alır insan alışıyor eskiden biri öldü deyince güler geçerdm kızımı morgdan kendim yikayana kadr şimdi bir ambulans geçse gözlerimden yaşlar akar çok kötü oldm şimdi 

0 oy
(12,673 puan) tarafından

Bende tekrar sana yazmak için girmiştim Sevda :( Hep söylediğim gibi kelimelerin bittiği, tükendiği yerdeyiz malesef ki ;( Allahim mekanını cennet eylesin mübarek kandil günü dualarım sizinle 🥺

0 oy
(11,076 puan) tarafından

Bu durumda nasıl destek olunur olunur mu bilmiyorum Allah cennetiyle müjdelesin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 551 göst.
0 oy
6 cevap 421 göst.
7 Ekim 2025 Diğer kategorisinde 1212afra (73 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 240 göst.
0 oy